Kirjoittaja Aihe: Pullip Les Secrets by Laduree - marraskuu 2018  (Luettu 196 kertaa)

Pearls

 • MIB
 • ****
 • Viestejä: 412
 • Ars longa, vita brevis
  • Muovihelmet
Pullip Les Secrets by Laduree - marraskuu 2018
« : Elokuu 10, 2018, 21:16:56 ip »
Marraskuun Pullip-julkaisu on jälleen kerran yhteistyönukke, mutta tällä kertaa yhteistyökumppani on vähän erikoisempi! Nukke on nimittäin toteutettu yhteistyössä Ladureén kanssa, joka on ranskalainen, perinteikäs teehuone ja leipomo. Yritys on aikaisemmin tehnyt yhteistyötä mm. suunnittelijoiden ja julkisuuden henkilöiden kanssa, ja nämä ovat suunnitelleet Ladureélle esimerkiksi erilaisia leivoslaatikoiden kuoseja ja itse leivoksia.

Nyt kuitenkin tulee Ladureé -aiheinen Pullip, joka onkin teemaan sopivasti leipurin asussa. Nukke julkaistaan marraskuussa 2018 ja Amiami tarjoaa hinnaksi hieman yli 20 000 jeniä. Leipuriasun lisäksi nuken mukana tulee Ladureén ostoskassi sekä tosi söpö ranskanbulldoggi -aiheinen pusero.
Fiona (Pullip Tomoe Mami) ♥ Aurora 'Rory' (Pullip Romantic Alice) ♥ Saki (Pullip Akemi Homura) ♥ Christopher "Kit" (Taeyang Tantus) ♥ Kirari (Pullip Nella) ♥ Ai (Dal Joujou) ♥ Reina (Dal Ra Muw) ♥ Suika (Pullip RMT Suigintou) ♥ Shiori (Byul Lunatic Humpty Dumpty) ♥ Georgina (Pullip RMT Suiseiseki) ♥ Hades (Taeyang Missionary) ♥ Chiyo (Dal Puki) ♥ Shin (Isul Souji Okita) ♥ Kazuki (Isul Helios)

Nukkeblogi - Nukkeprofiilit - Wasurenagusa - MyFigureCollection - twitter

Turre

 • Kannatusjäsen
 • NRFB
 • *****
 • Viestejä: 3035
 • Keräilijä
Vs: Pullip Les Secrets by Laduree - marraskuu 2018
« Vastaus #1 : Elokuu 10, 2018, 22:58:55 ip »
Tämä nukke on ollut myös firman keulakuvana taannoisessa kampanjassa Ladureen japanilaisissa shopeissa. Tai myymälässä, en saanut selville oliko kyseessä yksi somistus vai useita.
Lieneekö tämän esikuvana joku oikea henkilö tai hahmo firman taustalta? Silmät ovat niin leimallisesti erilaiset kuin millään muulla Pullipilla että tämä muistuttaa animehahmoista tehtyjä nukkeja.

Jännä julkaisu joka tapauksessa. En oikein osaa muodostaa mielipidettäni. Kauhean vaalea, suorastaan skandinaavinen pellavanvaaleassa tukassaan. Joka muuten on ihastuttavan suora. Pitää hurrata aina kun Pullipin peruukki on muuta kuin kiharapainajainen.

Silmät ovat kiehtovat. Valopiste on huikean suuri ja alaripsistö raskas. Kokovartalokuvissa nukke näyttää ihan oikealta leipurilta joka on yövuoron jälkeen joutunut kameran eteen valtavine silmäpusseineen. Lähikuvassa tilanne on onneksi parempi eikä silmäpussiefektiä synny.
Huulista tykkään kovasti ja arvaan, että tässä on taas nukke joka pikkuisen entrattuna olisi ihana. Nyt lopputulos on vähän liiankin vaalea ja kelmeä. En malta odottaa omistajakuvia.
2003: Street, 2004: Panda, 2005: Jupi, 2006: Zuora, 2007: Jolie ja Barasuishou, 2008: Lipoca, 2009: Maretti, 2010: Arashi, Paulia, 2011: Batgirl, 2012: Froggy ja Hednar, 2013: Mio, 2016: Undertaker

http://tursaanpuutarha.blogspot.fi/

Izha

 • NRFB
 • *****
 • Viestejä: 800
 • i have made a loogie - and now i smashed it.
Vs: Pullip Les Secrets by Laduree - marraskuu 2018
« Vastaus #2 : Elokuu 13, 2018, 22:49:51 ip »
Minulla ei hirveästi tule nykyään kommentoitua näitä uusia julkaisuja, kun kaikki tuntuvat olevan niin mitäänsaamattoman tylsiä että ei niistä edes keksi mitään sanottavaa. Tästä keksin kuitenkin: näyttää ihan kuin nukke olisi jo jonkun omistuksessa ja saanut päälleen hätäisesti lainkaan yhteensopimattomat vaatteet, joita nyt sattui vapaana nukenvaatekätköistä löytymään.
Meikki tällä on ihan söpö tosin! Ei liikaa turhia silmämeikkiviivoja, pakolliset nudehuulet ovat astetta tummemmat ja tykkään aina kun silmänrajaukset on tehty ruskealla tai harmaalla perusmustan sijaan. Silmäpussiefekti on myös oikeastaan aika söpö... Siltikään meikissä ei ole tarpeeksi kivoja elementtejä/mitään uutta että varsinaisesti välittäisin tästä julkaisusta. Jos nukella olisi asenteikkaammat ja tummemmat kulmakarvat niin voisin olla myyty!

Tästä tulee oikeastaan mieleen joku urabarbie. Vaaleanpunainen asu, ammattia ajatellen epäkäytännölliset kengät, siniset silmät ja vaaleat hiukset. Peruukki tosin oikeasti näyttää ihan kivalta. Käytännöllinen uudelleenstailausta ajatellen ja ehkä jopa silkkinen?

Ihan nätti, mutta tylsä.
juni /cinna 08/ ✶ cherie /shinku 06/ ✶ peanut /fc/ ✶ rüya /fc/ ✶ mallory /mm/ ✶ ffiôn /prunella/
f l i c k r   i n s t a g r a m   p r o f i i l i t

GingerLady

 • OOAK
 • ***
 • Viestejä: 237
 • Pullipisti
Vs: Pullip Les Secrets by Laduree - marraskuu 2018
« Vastaus #3 : Elokuu 14, 2018, 17:34:19 ip »
näyttää ihan kuin nukke olisi jo jonkun omistuksessa ja saanut päälleen hätäisesti lainkaan yhteensopimattomat vaatteet, joita nyt sattui vapaana nukenvaatekätköistä löytymään.
---
Tästä tulee oikeastaan mieleen joku urabarbie. Vaaleanpunainen asu, ammattia ajatellen epäkäytännölliset kengät, siniset silmät ja vaaleat hiukset.

Ihan nätti, mutta tylsä.
Puit sanoiksi omat ajatukseni! Vastaavanlaisia söpöjä t-paitoja on ebay pullollaan, kuten myös vaatteita essun herkkukuoseilla. Vaaleanpunainen on kliseinen tehosteväri ja jättää nuken ryhdittömäksi. Ja myös kengät on aivan kamalat (pyydän anteeksi kaikilta ks. tyylistä pitäviltä!)! Nuken naamassakin kiinnostaa oikeastaan vain chipit :D

Oikeastaan haluaisin nähdä nuken pelkästään kokin asussa (valkoisella tms essulla). Lisänä voisi tulla vaihtovaatekertana joku koktailmekko tms. leipomon edustustilaisuuksiin. Kenties vaaleanvihreä leipomon teemavärin mukaan? Sääli että hahmosuunnittelu on jo tehty eikä minulta kysytty x'D

Milly

 • Kannatusjäsen
 • NRFB
 • *****
 • Viestejä: 2225
 • Pullipisti
  • Nukkeblogini
Vs: Pullip Les Secrets by Laduree - marraskuu 2018
« Vastaus #4 : Elokuu 14, 2018, 21:22:13 ip »
Tämä julkaisu yllätti, kun Laduree on muuten tuttu. :) Tosin ei ole yhtään sellainen joka minua houkuttaisi. Pidän siitä, että on tehty jotain erilaista noiden silmien viivojen kanssa, mutta varsinaisesta lopputuloksesta en niinkään pidä. ;)

Asukokonaisuus on jotenkin sekava minunkin silmääni. Ehkä olisin lähtenyt jotenkin macaron-maisempaan asustukseen tai sitten tuohon teemavärin vihreään sävyyn päin. Mutta tykkään siitä, että Ladureen ranskanbulldoggi on mukana jossakin muodossa. :)
My FB ~ * ~ My Doll Blog ~ * ~ My Etsy shop ~ * ~ My Flickr ~ * ~