Kirjoittaja Aihe: Taeyang Touken Ranbu Online Higekiri - lokakuu 2017  (Luettu 1901 kertaa)

Hijiri

 • OOAK
 • ***
 • Viestejä: 373
 • ♥ Nättipojat ♥
  • Hijiri @ Twitter
Taeyang Touken Ranbu Online Higekiri - lokakuu 2017
« : Heinäkuu 14, 2017, 21:44:36 ip »

Lisäkuvia Amiamin tuotesivulla

Touken Ranbun pohjalta tehtyjen nukkejen sarja kasvaa lokakuussa melko vastikään ilmestyneellä hahmolla, Higekirilla. Hintaa nukella on 23 860 jeniä eli noin 185 euroa. Nuken mukana tulevat muun muassa kuvissakin näkyvät olkapanssari, hanskat ja miekka.

Higekiri on itsellenikin vielä hyvin uusi tuttavuus mitä miekkapoikiin tulee mutta muistelisin tykästyneeni hänen designiinsa jo silloin kun näin ensimmäiset "sprite"-kuvat Twitterissä (esimerkkikuva tässä). Nukkenakin hahmo on mielestäni toteutettu esikuvansa mukaisesti ja varsinkin uniformu näyttää tosi kivalta kaikkine pienine yksityiskohtineen. Hymyilevä suu on tavattoman söpö ja haalea meikki on myös enemmän kuin hyvä ratkaisu tällaisen olemassaolevaan hahmoon perustuvassa nukessa. Tykästyin myös tosi paljon "ilmavaan" peruukkiin. Higekirin kampaus ei välttämättä ole helpoin mahdollinen toteuttaa tällaisessa mittakaavassa mutta mielestäni suunnittelija on onnistunut tässä tapauksessa todella hyvin.

Saapa nähdä miten tässä oikein käy. Kovasti houkuttaisi hankkia poika omaankin hyllyyn vaikkei hahmo niin tuttu olekaan mutta tuossa vaiheessa olisi tulossa yksi houkuttelava animefiguurikin, kaikesta muusta pienestä tulevasta oheissälästä puhumattakaan. :P Toivoa siis sopii, ettei nukke myisi ihan heti loppuun.
Kotona: Isul Hamilton (Akira)

Siniirr

 • NRFB
 • *****
 • Viestejä: 1460
 • Entinen Kitty
  • Sinin nukkeblog
Vs: Taeyang Touken Ranbu Online Higekiri - lokakuu 2017
« Vastaus #1 : Heinäkuu 14, 2017, 23:57:11 ip »
Itse en animea katso enkä mangaa lue tai mitään vastaavaa, mutta tämä herra, oh boiii! Hän jotenkin iskee niin kovasti, koska tämä herra on uskomattoman komea! :-* Tuo meikki on todella kiva mun mielestä, koska se on hieman erilaisempi kuin muilla Taeilla. Eniten pidän meikissä noista huulista, ne on jotenkin tosi söpöt! Vaatteistakin pidän, vaikka ne onkin tosiaan jostakin animesta, jota en ole edes kuullut aiemmin. ;D Ainut mistä noissa vaatteissa en tykkää on nuo hanskat.

Tuo peruukki on myös musta tosi kiva, se on tommonen pörrönen vaalea, joka sopii kyllä tuolle hahmolle myös. ♥ Silmistä en niin hirveästi pidä, mutta ne onneksi voi vaihtaa.

Jotenkin kokonaisuudessaan tosi kiva tämä herra. En kuitenkaan usko että tämä herra saapuu tänne.. Ellen sitten rakastu omistaja kuviin niin kovasti että se on pakko saada, mutten tällä hetkellä voi sanoa että se tulisi tänne. ::)
« Viimeksi muokattu: Heinäkuu 15, 2017, 00:01:32 ap kirjoittanut Siniirr »