Kirjoittaja Aihe: Huomautus lyhyistä viesteistä/off-topicista  (Luettu 1796 kertaa)

Hunajasieni

  • Admin
  • NRFB
  • *****
  • Viestejä: 2542
  • Kyl se vähän mäkättää, mut leikin kuuroa.
    • Hunajasieni.net
Huomautus lyhyistä viesteistä/off-topicista
« : Huhtikuu 22, 2012, 13:19:53 ip »
Huomautus offailusta, nyt on näkynyt foorumilla paljon offeja/turhia/lyhyitä/perustelemattomia viestejä. Nämä poistetaan off-topicina ja niistä voi siis seurata banni/porttikielto foorumille.

Jos koet että olet tehnyt tälläisiä viestejä niin voit muokata niitä muokkaa-nappulalla.

Yrittäkääpä jatkossa pitää tämä mielessä. Liiallisesta offista voi tällä hetkellä saada jopa 6kk bannia (ei ekasta kerrasta kuitenkaan) eli kannattaa pitää asia mielessä.

Kiittäen yhteistyöstä ja foorumin viihtyisyyden parantamisesta jatkossa. ;)

---

- Off-topic/turhat viestit minimoidaan. Off-topicia saa olla ainoastaan leikkikentällä (ja sielläkin oikeassa ketjussa), jos muualle postaama viestisi on pelkkää off-topicia niin mieti kannattaako sitä postata ollenkaan tai laita henkilölle ennemmin vaikka yksityisviesti. Harrastajien kanssa voi myös mailailla tai mesettää! Mikäli samalla ihmisellä on paljon turhia viestejä, hänelle lähetetään varoitus moderaattoritiimin toimesta asiasta. Mikäli offaus ei sillä rauhoitu, voidaan käyttäjä myös panna jäähylle foorumilta joksikin aikaa.

- Vältä sisällöttömiä, noin 1-3 sanan viestejä. Jos viesti on liian lyhyt, eikä anna ketjulle mitään uutta, ylläpito voi poistaa sen. Huomaathan että raja ei ole absoluuttinen, eli jos kommentissasi on 4 sanaa niin se voidaan silti poistaa, mikäli se ei ole yhtään perusteltu tai tuo uutta sisältöä keskusteluun.  (Poikkeus:  Sääntö ei koske kauppapuolta, esittelypuolta (tervetulotoivotukset), miittipuolta eikä testimaata. Myöskin kiitosviestejä kommenteista saa jättää lyhyesti.)
Esimerkiksi seuraavanlaiset kommentit koetaan turhiksi:
"Ihania."
"Tykkään paljon."
"Olen samaa mieltä."
"Olen samaa mieltä xn kanssa."
"Hyi yök."
"Hyvä tarina ja kirjoitus."
"En kyllä ostaisi."

Kaikista yllä olevista puuttuu perustelu. Mikä oli ihanaa? Jos on ottanut kuvia tai tehnyt jotain, on varmasti mukava kuulla vähän tarkemmin mikä on ihanaa. Sama lähes kaikissa esimerkeissä. Ja jos kertoo olevansa samaa mieltä, niin voisi lisätä että kenen kanssa ja mistä asiasta ja miltä osin. Etenkin jos ketjussa on useampia viestejä.
Aktiivinen modehommissa. Muiden foorumiviestejä raportoidessa ota mielellään yhteys muihin moderaattoreihin.
Jos haluat palautteen niin jätä minulle palaute, jätän ketjun mukaan palautteet halukkaille. :3

Myytävät - kaikki myynnissä olevat nuket ja kamat.
Tilaukset - auki, ei tilausjaksoja.

Blogi ~♥