Kirjoittaja Aihe: Huomautus UKK-puolelle postittelusta  (Luettu 1702 kertaa)

Hunajasieni

  • Admin
  • NRFB
  • *****
  • Viestejä: 2542
  • Kyl se vähän mäkättää, mut leikin kuuroa.
    • Hunajasieni.net
Huomautus UKK-puolelle postittelusta
« : Heinäkuu 12, 2011, 19:43:42 ip »
Vähän huomioita ja tarkennusta off-topic ja yleisesti ketjuihin postitteluasioissa UKK-puolella.

¤ Kaikki "Kysymykset ja vastaukset" -ketjuun tulevat kysymykset, joissa kysytään kahdesta tai useammasta eri asiasta samassa viestissä, POISTETAAN off-topicina. Jos kysyt silmistä ja peruukista, älä tee sitä samassa viestissä, vaan (asianmukaisissa ketjuissa) omina viesteinä. Tämä siksi koska en voi mitenkään siivota viestejä oikeisiin ketjuihin kun viestejä on vain YKSI joten sitä ei voi siirtää kuin yhteen paikkaan!

¤ Mikäli viesti on selvästi väärässä ketjussa ja oikea ketju helposti/selkeästi löytyvä (viestin tulee sopia siihen) viesti siirretään oikeaan ketjuun (tai poistetaan jos sitä on ketjussa jo kysytty) JA siitä tulee off-topic-merkintä vaikka viestiä ei varsinaisesti poisteta.

Esim.
Kysymys: Minkä kokoiset silmät menee Dalille?
-> Silmät-ketjuun

Jos taas ketjuun kuuluminen ei ole ihan noin selkeää niin kysymyksen saa laittaa "kysymykset ja vastaukset" -osioon. UKK ei ole montaa sivua pitkä ja kaikki on otsikoitu niin että niistä näkee asian heti, vilkaisee vaan kaikki ketjut läpi.

Esim. 2
Kysymys: Ruuviongelmia *selitys* mitä tehdä?
Ei ollut olemassa omaa ketjua tai oikeen aiheeseen liittyvää -> kysymykset ja vastaukset. (Irroittelin ketjun sitten erikseen vielä, mutta tässä vain esimerkkinä.)

¤ Lue KOKO ketju läpi ennen kuin kysyt. Asia on todennäköisesti kysytty jo, mahdollisesti vielä useampaan kertaan.

Tämän ilmoituksen jälkeen tulevat uusintakysymykset poistetaan off-topicina. (Käyttäjälle saa halutessaan ilmoittaa poistosta yksityisviestillä.)

¤ Mikäli laiskottaa ja et jaksa lukea ketjua niin tee näin: Paina ctrl+F tai etsi ja kirjoita hakusana. Valitse sellainen hakusana aiheesta mikä ei välttämättä toistu joka vietissä (esim. vaihtoehtoisissa vartaloissa kannattaa käyttää spesifimpää hakua kuin "obitsu") tai kokeile useita synonyymejä esim: rikki, poikki, hajonnut, katkesi jne. Jos et löydä etsimääsi niin lue koko ketju ennen postittamista.


Lähestulkoon kaikki yleisimmät kysymykset on kysytty foorumilla jo kertaalleen. Etsi ja lue siis tarkkaan ennen kun kysyt.

Pidetään foorumi siistinä ja pyritään minimoimaan uusien turhien viestien syntyminen. Tavoitteena on siivota UKK jossain vaiheessa siten että kaikki tieto löytyisi ketjujen aloitusviesteistä, mutta se on pitkän tähtäimen asia joten ei tapahdu pian saatika hetkessä. Kiitos!
Aktiivinen modehommissa. Muiden foorumiviestejä raportoidessa ota mielellään yhteys muihin moderaattoreihin.
Jos haluat palautteen niin jätä minulle palaute, jätän ketjun mukaan palautteet halukkaille. :3

Myytävät - kaikki myynnissä olevat nuket ja kamat.
Tilaukset - auki, ei tilausjaksoja.

Blogi ~♥