Kirjoittaja Aihe: Volksin keho Pullipille  (Luettu 4715 kertaa)

Hunajasieni

 • Admin
 • NRFB
 • *****
 • Viestejä: 1863
 • Kyl se vähän mäkättää, mut leikin kuuroa.
  • Hunajasieni.net
Volksin keho Pullipille
« : Elokuu 02, 2009, 20:16:37 ip »
Tänne kuvallisia ohjeita obitsun asentamisesta. :3

Yleinen keskustelu kehoista täällä:
http://www.pullipsuomi.net/foorumi/index.php?topic=155.0

-----

Elikkä tänne voi laittaa muitakin omia hyväksi havaittuja systeemejä, itse tein onnistuneesti pullonkorkista kaulapalan volksin EB kropalleni (kolmiosainen keskitorso).

Pää oli pullipin kolmonen jota joutuin vähän modaamaan, uskoisin että kakkoseen se mahtuu helpommin koska kaulan paksuus on about sama. Ykkönen ei välttämättä tarvi ylimääräistä palaa ollenkaan, en kokeillut kuin kolmosta, mutta nuo ovat arveluni kokemuksen perusteella kys. kehoista.


Tarvitset:
volksin kehon (omani on Volks New-EB J-bust tan)
pullipin pään kokonaisena
sivuleikkurit
sakset
viila/joku terävä piikki jolla teet alustavan reiän korkkiin (haarukka?)

Tee ensin korkkiin reikä keskelle ja työnnä sitten sakset siitä läpi ja pyörittele vähän. Mikäli teet valmiiseen kiekkoon viillon niin voit jättää reiän melko pieneksi. (eli lopulta se ei olisi o vaan c mutta älä missään nimessä leikkaa palasta poissa, pelkkä viilto riittää, sen voi leikata sivuleikkureilla)
Laita paikoilleen ja testaa.


Jouduin itse modaamaan kaulan suuaukkoa ulkopuolisesta osasta.
Veistele saksen reunalla kaulan kasvopuolta suuremmaksi. Elä veistä liikaa, sovita välillä! Muista työntää volks tarpeeksi syvälle sovittaessa, kolo on liian kapea jos se ei mene perille asti.
Katkaise takaraivon kulmista osa (älä kokonaan, pysyy paremmin kasassa jos on nypykät). Tee takaraivopalan kaulaan vähän syvennystä jotta volksin kaula mahtuu siihen kunnolla.
Allaolevissa kuvissa on modattu kaulanreiän ulkopuolta enemmän kuin tarvisi, mikä aiheuttaa pientä heiluvuutta. Toisaalta on se siltikin sata kertaa parempi nyt jotenka...pää paikoillaan:
Pane pää takaisin kasaan ja avot!


Hyvin seisoo! Aiemmin oli seisottaminen mahdotonta kun pää heilui liikaa ja oli löysä.Pää ääriala-asennossa:


Pää ääriyläasennossa:

Jos on painava peruukki niin tekee tuota herkästi.


Junko lähettää suukkoja kaikille katsojille!
Toivottavasti oli apua tästä! Kysymykset ja kommentit erittäin tervetulleita.
Kuvia en ottanut tarpeeksi, mutta toivottavasti selitys korvaa sen. :-[
« Viimeksi muokattu: Kesäkuu 24, 2019, 17:59:40 ip kirjoittanut Siniirr »
Aktiivinen modehommissa. Muiden foorumiviestejä raportoidessa ota mielellään yhteys muihin moderaattoreihin.
Jos haluat palautteen niin jätä minulle palaute, jätän ketjun mukaan palautteet halukkaille. :3

Myytävät - kaikki myynnissä olevat nuket ja kamat.
Tilaukset - auki, ei tilausjaksoja.

Blogi ~♥

Werna

 • MIB
 • ****
 • Viestejä: 504
 • Pullipisti
  • Flickr
Vs: Volksin keho pullipille
« Vastaus #1 : Elokuu 03, 2009, 23:44:55 ip »
Nämä ohjeet koskevat EB-Beauty -tyyppistä vartaloa ja Pullipin kolmoskroppaa, jotka kummatkin ovat kriittisiltä osin hiukan erilaisia kuin ylläolevissa Hunajasienen kuvissa.

EB-Beautyssa siis kaulan sisään menevä osa on hyvin ohut ja kapea. Kolmospäähän asennettaessa kaulasta joutuu vielä sahaamaan kaikkein ohuimman pään pois, sillä tunnetustihan kolmospään sisällä tilaa on melkoisen vähän. En hätäpäissäni tullut ottaneeksi omasta Volksistani kuvia ennen sahausoperaatiota, mutta kun katsotte tarkkaan, saatatte tästä kuvasta erottaa jotain: *klik*

Tuollainen onneton pikku tökö se kaulan pää siis on (kuvassa siis sahauksen jälkeen):

Olen sahannut siis kaulasta sellaisen vielä ohkaisemman kärjen poikki, koska ei olisi muuten mahtunut pään sisään. Tuolla kärkiosalla on tasan 5 mm pituutta.


Ja kuten tästä kuvasta näkee, lyhennettynä kaulan kärki mahtuu juuri ja juuri kolmospään sisään.


Ja sisältä päin kaula näyttää tältä. Kaulan kärki siis pääsee varsin vaivatta pyörimään suuntaan jos toiseen, ja kun vielä kuvittelette Pullipin painavan pään tuon kaulan kärjen nokkaan, lienee helppo ymmärtää, että pään heiluvuudesta ja paikallaan pysymisestä muodostuu helposti ongelma.

Koska siis pään sisään menevä kaulan osa on ohut, tarvitaan siihen jonkinlainen lisäosa, että pää pysyisi paikallaan. Vartalon mukana tulee useampi erilainen palanen, joista yhtä käytin itse hyväkseni. Lisäosan (käytit sitten mukana tulevia palasia tai jotain omaa viritystä) ei kokemukseni mukaan tarvitse olla kovin iso, riittää kunhan on sen kokoinen että ei tule kaulan reiästä läpi. MUTTA sen on sitten oltava kunnolla kiinni kaulan päässä! Itse kokeilin aiemmin mm. tehdä omatekoista lisäosaa pyyhekumista jonka kiinnitin erikeepperillä, askartelumassasta ym. mutta kaikissa oli se ongelma, etteivät ne pysyneet paikallaan koska kaulan pää on niin lyhyt ja ohut. Lopulta liimasin lisäosan kiinni pikaliimalla, ja se onkin kestänyt todella hyvin, aivan kuin lisäosa olisi kiinteä osa kaulaa!

Tässä kuvassa on siis lisäosa kaulan päähän liimattuna:Tämä on muistaakseni isoin niistä mukana tulleista lisäpaloista, ja valitsin sen koska kuvittelin, että osan olisi oltava niin iso kuin vain pään sisään mahtuu. Jouduin kuitenkin lyhentämään tätä palaa sahaamalla vielä noin 1 millin, että se mahtui pään sisälle kunnolla. Joten suosittelen kokeilemaan niitä pienempiäkin paloja, pysyvyyden ei pitäisi olla ongelma kunhan liimauksen tekee kunnolla.

Pikaliimassa on tietysti se huono puoli, että virityksen purkaminen jälkikäteen (jos esim. haluat saada saman vartalon jonkin muun malliseen päähän) on mahdotona. Jälkeenpäin ainoa keino modata kaulan nuppia onkin sitten vain sahaaminen. Oman kokemukseni perusteella pikaliima on kuitenkin suunnilleen ainoa aine, jolla lisäosan saa riittävän tukevasti kiinni.
Pullipit: Rebecca (Asuka), Justine (custom Cornice), Fanny (Clarity), Alisa (Aya), Miona (Youtsuzu), Maija (Greggia)
Dalit: Leonoora (Tezca), Amalia (Angry), Vilmiina (Milch), Eevi (Hangry)
Taeyang: Sam (Filato)
+ BJD:t 4 kpl & Blythet 2 kpl


*Flickr*

*Instagram*