Tuoreimmat viestit

Sivuja: 1 ... 8 9 [10]
91
Uudet julkaisut / Vs: Pullip Alrescha Pisces - joulukuu 2018
« Uusin viesti kirjoittanut GingerLady Syyskuu 09, 2018, 17:40:25 ip »
Minun omistuksessani nuken chipit joutaisivat heti vaihtoon. Väri ei nappaa yhtään, se minusta hukkuu peruukin ja meikin väriin, ei soinnu riittävästi joten vähän riitelee, ja silti sointuu niin paljon ettei hyppää esiin... lisäksi holo/glitter chipit eivät ole ikinä olleet makuuni. No, makuasioitahan nämä :D Sen sijaan peruukki on kivan värinen ja mallinen. Iso plussa otsatukattomasta, niitä on jotenkin niin vähän loli-otsiksiin verrattuna. Hiuskoru on myös jännä ja hieno. Meikki kokonaisuudessaan on ihan ok, ja varmasti heräisi hienosti eloon eriväristen chippien kanssa.

Nuken teemasta sen verran, että en varmaan voisi omistaa merenneitonukkea. Ei mitään hajua, miten sen kanssa voisi poseerata, ja myös rajoittaa taustojen valintaa aika paljon. Vaihtaisin varmaan siis lähes välittömästi hameeseen tai housuihin :'D Yläosa on todella kiva, siitä saisi kauniin asun vaikka tummien housujen kanssa!

92
Uudet julkaisut / Vs: Pullip Alrescha Pisces - joulukuu 2018
« Uusin viesti kirjoittanut Dormouse Syyskuu 09, 2018, 00:22:38 ap »
Minulle tuli silmistä heti Rosalind mieleen... Pidän kovasti kyseisen mallin nassusta, joten eipä tämäkään ruma ole. Hieman pettymys vaan, että jälleen kierrätetään. Oikein nätti ja soma nukke, mutta jotenkin ei herätä ostohaluja. Pelkän pään voisin joskus kotiuttaa, mutta en tekisi juuri mitään noilla merenneitokamppeilla vaikka nekin olisivat melkoisen siistit omistaa.
93
Uudet julkaisut / Vs: Pullip The Secret Garden of White Witch - joulukuu 2018
« Uusin viesti kirjoittanut Turre Syyskuu 08, 2018, 23:56:13 ip »
Taas nukke joka näyttää olevan tosi tukevasti tiineenä. Miten onkin Pullipin hoikka kroppa saatu asulla noin tuhdiksi myös ylävartalostaan?
Asu on kyllä muutenkin jotenkin harrastelijamainen. Käsin maalatun näköisiä kukkasia ja ihan randomeita pitsejä jotka eivät ole edes skaalassa keskenään. Kengät sentään ovat sievät.

Kasvotkaan eivät oikein inspiroi. Nuhaisen näköistä punaista nokkaa on nähty jo kustominukeilla tusinassa kolmetoista ja vaaleanruskea silmämeikki antaa suttuisen vaikutelman. Sama ikävällä tavalla harrastelijamainen kädenjälki kuin asussa jatkuu läpi nuken.
Yksityiskohdat yksin ovat ihan nättejä. Suu on kaunis ja silmäsirujen väri ihana. Sääli että värin ja kuvioinnin yhdistelmä tuo hiukan mieleen sammakonkudun. Ei sillä että pitäisin sitä huonona ja mietin heti noita siruja Froggylleni. Mutta se tuskin on ollut kustomitaiteilijan tarkoitus.

Tämä yksilö ei ollut sen kustomikilpailun suosikkejani, mutta olen periaatteessa tosi iloinen että uusi Pullipjulkaisu on tällainen massasta poikkeava. Silti olisin toivonut että kun kerran kustomista tehdään myyntinukke niin oltaisiin valittu joku vähän rohkeampi ja jotakin ihan uutta edustava nukke.
94
Uudet julkaisut / Vs: Pullip The Secret Garden of White Witch - joulukuu 2018
« Uusin viesti kirjoittanut Milly Syyskuu 07, 2018, 19:57:19 ip »
Tämän nuken custom-taustaisuus näkyy onnistuneesti ja kauniisti kokonaisuudessa. :) Itsellenikin hörsöä on tässä liikaa, mutta se on silti söpö ja oikea kesämorsian huntuineen kukkasineen. Hiusten väri näyttäisi taittuvan kauniisti vaaleanpunaiseen päin. Hiukset ja kasvot ovatkin tässä julkaisussa suosikkini.
95
Uudet julkaisut / Vs: Pullip Alrescha Pisces - joulukuu 2018
« Uusin viesti kirjoittanut Milly Syyskuu 07, 2018, 19:36:02 ip »
Juuri julkaistiin kesällä merenneito-Blythe, joten siinä mielessä teema tuntuu tutulta ja vähän käytetyltäkin, vaikka eipä Pullipilla taida vastaavaa ennen ollakaan. :) Samoin kuin Blythe-versiossa, tämänkään julkaisun kohdalla ei ole hyödynnetty fantasiateemaa hiusten väriin asti, vaan kokonaisuus on sievän hillitty. Varmasti miellyttää monen silmää ja muuntuu moneksi, mutta aina kun on joku fantasia-aiheinen juttu, niin voisihan sillä vähän enemmänkin revitellä...

Minusta kiinnostavin osa tätä kokonaisuutta on tuo simpukka-headdress. Se on ainakin erilainen mitä on tähän asti nähty! :)
96
Uudet julkaisut / Vs: Pullip Alrescha Pisces - joulukuu 2018
« Uusin viesti kirjoittanut Sade Syyskuu 07, 2018, 16:59:40 ip »
Näinkin jo Instagramissa paljon vertailua tämän ja Rosalindin välillä. Onhan tämän ja Rosalindin meikeissä suuresti yhtäläisyyksiä varsinkin silmien suhteen. Tietyissä olosuhteissa nämä voisivat näyttää jopa samalta nukelta. Pidän kuitenkin perusideasta tässä. Mielestäni sävyt ovat hyvin herkät ja sievät. Olen viehättynyt merenneitoideasta ja sen toteutus toimii tässä loistavasti. Meikki ja yleinen stailaus sopivat nukelle ja luovat hyvin esteettisen yleisvaikutelman.
97
Uudet julkaisut / Vs: Pullip The Secret Garden of White Witch - joulukuu 2018
« Uusin viesti kirjoittanut Sade Syyskuu 07, 2018, 16:54:59 ip »
Onpa virkistävän erilainen julkaisu! Pidän kovasti tämän taustalla olleen kilpailun ideasta ja toteutuksesta. En ole tutkaillut muita ehdolla olleita nukkeja, mutta tästä pidän. Kasvot ovat viehättävän erilaiset ja poikkeavat valtavirrasta. Tässä on vähän samanlaista utuista estetiikkaa kuin Isul Glenissäkin (lieneekö molemmilla se kustomimaisuus vaikuttajana). Kasvojen värit ovat varsin ihastuttavat. Tykkään kovasti myös ripsistä ja erikoisista chipeistä!

Vaatteisiin tämä minulla sitten tyssääkin. Kovin epäkäytännöllisiltä vaikuttavat, vaikka yleensä olenkin röyhelöiden ystävä. En vain välitä mekon mallista yhtään, se on hyvin hämmentävän näköinen ja helmakin tuntuu olevan turhan pitkä. Peruukki näyttää hieman muovimaiselta, jotenkin epätodelliselta. Mistä syntyneekään moinen vaikutelma. ??? Väri on kaikesta huolimatta kaunis ja korostaa meikkejä sekä silmiä.

Tuskin tulen hyllyyn asti päästämään, mutta uskon pitäväni tästä omistajakuvien myötä vielä enemmän. Varmasti nousee suosioon, on sen verran erilainen julkaisu.
98
Uudet julkaisut / Vs: Pullip Kayano - elokuu 2018
« Uusin viesti kirjoittanut Pearls Syyskuu 05, 2018, 20:32:03 ip »
Monet ovat vertailleet Kayanoa Prunellaan. No, enää ei tarvitse vertailla - tässä Twitteristä bongaamassani kuvassa molemmat poseeraavat sopuisasti vierekkäin ;D Siitä sitten vaan vertailemaan!

99
Uudet julkaisut / Pullip The Secret Garden of White Witch - joulukuu 2018
« Uusin viesti kirjoittanut Pearls Syyskuu 05, 2018, 20:30:13 ip »


Groovelta tulee joulukuussa toinenkin Pullip-julkaisu merenneitonuken lisäksi. Tämä Pullip on Pullipin 15:nnen juhlavuoden kunniaksi järjestetyn custom-nukkekilpailun voittajatyö ja pääsee näin ollen viralliseksi julkaisuksi asti. Meikki nukella onkin hyvin custom-henkinen ja julkaisun nimi varmaan yksi pisimpiä mihin olen törmännyt! Tästä tulee varmaan suosittu nukke keräilijöiden keskuudessa. Hintaa nukella on hieman tavallista julkaisua enemmän, yli 20 000 jeniä.

// Onnistuin löytämään tiedon nuken kustomoijasta. Kilpailun voitti japanilainen nukkeartisti Feb.la.Campanura, joka siis sai mahdollisuuden saada voittoisan työnsä Grooven viralliseen tuotantoon. Osa muista kilpailuun osallistuineista custom-nukeista huutokaupattiin eBayssa ja näistä saadut rahat lahjoitettiin hyväntekeväisyyteen.
100
Uudet julkaisut / Pullip Alrescha Pisces - joulukuu 2018
« Uusin viesti kirjoittanut Pearls Syyskuu 05, 2018, 20:24:36 ip »


Tällainen Pullip-julkaisu näkyi jo Twitterissä sekä myynnissä muutamassa nettikaupassa. Tulossa olisi siis varsin ihana, pastellinen merenneito-Pullip! Mitään tietoa en tästä julkaisusta onnistunut vielä löytämään, mutta koska mainoskuvissa ei ole minkään muun yrityksen logoa, tämä on varmaankin Grooven alkuperäisjulkaisu eikä yhteistyönukke. Varma en kyllä asiasta ole! Hintaa näyttäisi olevan tuo nykynukkejen perusmäärä eli suunnilleen 18 000 jeniä.
Sivuja: 1 ... 8 9 [10]