Tuoreimmat viestit

Sivuja: 1 ... 8 9 [10]
91
Uudet julkaisut / Vs: Pullip Kumiho - tammikuu 2019
« Uusin viesti kirjoittanut Turre Lokakuu 19, 2018, 15:52:15 ip »
Joo, jaetaan! Saat kettureleet ja vaatteet, minä otan itse nuken. En kaipaa edes korvia, sillä jos nukella on jo ihmiskorvat, olisi sairasta käyttää toista korvaparia. Liian mutanttia minulle.
92
Uudet julkaisut / Vs: Pullip Kumiho - tammikuu 2019
« Uusin viesti kirjoittanut Jaya Lokakuu 18, 2018, 19:25:41 ip »
Joko pistetään puokkiin Turre? ;D Minua meikin idea viehättää, muttei tarpeeksi jotta haluaisin sen itselleni. Mutta haluaisin tämän kettuihmeen kyllä mielelläni hyllyyni: omalla meikilläni. ;D Katselinkin tätä jo sillä silmällä että haluan tuon kimonon ja kettuosat, mutta meikki ei inspiroi tarpeeksi vaikkakin tykkään kulmakarvoista aikalailla.

Toivottavasti häntien sisällä on rautalangat jotta ne saisi kivasti aseteltua kun nuket tuntuu tällä hetkellä olevan eniten vitriinikoristeita. :P

Ei kyllä ole enempää juuta eikä jaata sanottavana, tahtosin asun mutta siihen se jääkin. Upea, mutta silti jotenkin mitäänsanomaton julkaisu.
93
Uudet julkaisut / Vs: Pullip Kumiho - tammikuu 2019
« Uusin viesti kirjoittanut Milly Lokakuu 17, 2018, 21:21:23 ip »
Mir siitä kieltämättä tulee mieleen. :) Näyttävä kokonaisuushan se on, mutta melkoisen epäkäytännöllinen. Tämä nukke vaatisi melkein oman vitriinihyllyn, jossa saisi loistaa. :)
94
Uudet julkaisut / Vs: Pullip Kumiho - tammikuu 2019
« Uusin viesti kirjoittanut Turre Lokakuu 16, 2018, 23:05:31 ip »
Sehän on Mir uudelleen stailattuna! Onpa hauskaa nähdä vanha ystävä ::D

Grooven kierrätysteema jatkuu ja ihanan raikkailta nämä kymmenen vuoden takaa kierrätetyt nuket näyttävätkin. Silloin Groove oli parhaimmillaan, joten en ole yhtään pahoillani asiasta. Sitäpaitsi harrastajissa on varmasti suurin osa niitä joille nämä ovat oikeasti uusia.

Tykkäsin Miristä ja tykkään tästäkin. Valkoinen iho on kivaa vaihtelua ja meikki on kaunis. Myös fantsummat silmäsirut sopivat julkaisuun ja ovat vaihteeksi hauskat. Myös peruukki ja korvat ovat suloiset.

Muu sitten. Voi ei taas kerran. Tiedän että yhdeksänhäntäinen, 900 vuotta elänyt kettu kuuluu Japanin ja Korean taruperimään. Uusi häntä joka sadan vuoden jälkeen.
Mutta minulle tästä tulee mieleen vain ikävyydet Fukushiman ydinvoimalaonnettomuuden jälkeen. Ei yhtään hyvä.
Asu taasen on voisi olla hauska ja hahmolle sopivakin, jos tuo merkillinen ysäripaljettikangas sieltä välistä olisi jätetty pois. Nyt lopputulos on vaan outo ja halvan näköinen. Jotenkin paljettikangas ja sen reunan ryppypitsi ovat ylimääräisen ja väärältä aikakaudelta olevan näköiset muuten harkitussa kokonaisuudessa. Yleensä pidän harkituista riitasoinnuista, mutta nyt jää mietityttämään, onko riitasointu harkittu ensinkään... Sekin kiusaa, ettei kenkiä näytetä missään. Jos brokadikimonon alla on halvat Barbie-tyylin muovikorkkarit, pillahdan itkuun.

Tämä on niitä nukkeja jotka tiedän tahtovani, mutta haaveilen löytäväni sen nudena. Minulle saa ilmoittautua jos jonkun nukke kokee kaipaavansa kimppua häntiä  :P Jonkin verran saattaa nimittäin sapettaa maksaa ekstraa härpäkkeistä, joita ei nuken mukana tahtoisi.
95
Uudet julkaisut / Vs: Pullip Kumiho - tammikuu 2019
« Uusin viesti kirjoittanut Sade Lokakuu 16, 2018, 21:56:53 ip »
Minulle tulee tästä julkaisusta mieleen Lutsin yhdeksänhäntäinen Mia. Violetti, pitkä hiuskuontalo ja koko konsepti tuntuvat hyvin samankaltaisilta. Eipä sillä, ettenkö olisi silti päästänyt innostuneita äännähdyksiä nähtyäni ensimmäiset kuvat tästä kaunottaresta. Olen kovin mieltynyt mytologiaan, joten tuttujen mytologisten hahmojen näkeminen nukkeina asti on erittäin tyydyttävää. Tykkään myös yliampuvista designeista kovasti! Ehdottomasti minun nukkeni siis. ::) En ole varma, tulenko pitämään tästä yhtä suuresti alkuhypeni hälvennyttyä (niin käy jokseenkin useasti), mutta nautin tästä joka tapauksessa paljon enemmän kuin monesta muusta uudesta julkaisusta.

Yleisen idean ohella tämän nuken meikit viehättävät minua. Uudenlaiset huulet ja erikoiset kulmakarvat ovat minusta kovin kauniit, mielelläni näkisin tämän tapaisia ratkaisuja jatkossakin. Pukuhan on kaikessa yliampuvuudessaan aivan ihana, sen pitääkin ehdottomasti olla suuri ja näyttävä.

Pidän nukesta kovasti enkä malta odottaa, että saan nähdä omistajakuvia tästä. Tässä voisi olla yksi sellainen nukke, jonka hankkisin ihan vain koriste-esineeksi kaikessa upeudessaan. Tilaahan tällaiselle häntähirviölle ei ole, mutta aina sitä saa haaveilla. ;D
96
Uudet julkaisut / Vs: Pullip Kumiho - tammikuu 2019
« Uusin viesti kirjoittanut Petunia Lokakuu 16, 2018, 16:34:23 ip »
Voi apua! Eihän tuo mahdu häntinensä mihinkään! Ei ainakaan minun vitriiniin. ;D On kyllä näyttävä ilmestys ja hienoa olisi saada jollekin aitiopaikalle asunnossa, mutta ei ole tilaa saatikka varaa tällä hetkellä.
97
Uudet julkaisut / Pullip Kumiho - tammikuu 2019
« Uusin viesti kirjoittanut Pearls Lokakuu 15, 2018, 22:34:05 ip »
Tammikuun Pullip-julkaisu on muhkea Pullip Kumiho, joka on selkeästi ninetails-mytologiahahmon inspiroima. Nukke on kaikkine häntineen melkoisen iso kokonaisuus ja laatikkokin on varmaan tavallista isompi, sillä Amiamilla varoitetaan korkeista postikuluista tämän tuotteen kohdalla. Hinta on varsin rapsakat päälle 20 000 jeniä, ja julkaisu tosiaan tammikuussa 2019.
98
Nukkekanta / Vs: Pullip Suigintou 2007
« Uusin viesti kirjoittanut Sade Lokakuu 09, 2018, 18:48:21 ip »


Suigintouni Nadiha. Tytölle on vaihdettu obitsu, Leekeworldin peruukki sekä ripset.
99
Nukkekanta / Vs: Dal SDCC Vendettina 2014
« Uusin viesti kirjoittanut Sade Lokakuu 09, 2018, 18:43:31 ip »


Nukella on nykyään eri hahmo (Iris vaihtui Lavernaksi) ja uusi Leeken peruukki.
100
Uudet julkaisut / Vs: Pullip The Secret Garden of White Witch - joulukuu 2018
« Uusin viesti kirjoittanut Miwa Syyskuu 17, 2018, 00:19:26 ap »
Kiitos linkistä :)! Sieltähän löytyi kaikenmoista kivaa, Fantasy dream – Spring Spirit Magnolia ja Niji osuivat omaan silmääni x).
Sivuja: 1 ... 8 9 [10]