Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Nukkekanta / Vs: Nukkekannan lista - HUOM! Ilmoitathan uudet lisäämäsi ketjut täällä!
« Uusin viesti kirjoittanut Pearls Huhtikuu 25, 2019, 16:21:35 ip »
Loin ketjun Tayeang MJ:lle

Aiemmin tein ketjun Taeyang Missionarylle, mutten muistanut mainita sitä täällä
2
Nukkekanta / Taeyang MJ 2006
« Uusin viesti kirjoittanut Pearls Huhtikuu 25, 2019, 16:17:59 ip »
Taeyang MJ oli ensimmäisenä julkaistu Taeyang, ja julkaistiin alun perin maaliskuussa 2006.

Oma MJ:ni on nimeltään Victor.

Täysin stock. Huomiokaa hirveä peruukkiPeruukki vaihdettu Etsystä ostettuun kaksiväriseen karvaanNiin ikään Etsystä hankituilla hieman animetyylisillä silmillä

3
Nukkekanta / Vs: Pullip Nella 2011
« Uusin viesti kirjoittanut Pearls Huhtikuu 25, 2019, 16:02:42 ip »
Kirarille on lisätty ripsiä ja vaihdettu uudet CoolCatin chipit

4
Nukkekanta / Vs: Pullip Akemi Homura 2011
« Uusin viesti kirjoittanut Pearls Huhtikuu 25, 2019, 16:00:59 ip »
Sakilla on ollut aika monta tyylin vaihdosta...

Taeyang Missionaryn stock-chipeilläUudella turkoosilla peruukilla ja ripset vaihdettu muhkeampiinCoolCatin kaksivärisillä vaaleansinisillä chipeillä

5
Nukkekanta / Vs: Taeyang Tantus 2008
« Uusin viesti kirjoittanut Pearls Huhtikuu 25, 2019, 15:56:50 ip »
Uusilla kullan/vaaleanruskeilla CoolCatin simmuilla

6
Uudet julkaisut / Vs: Pullip Cosmody - heinäkuu 2019
« Uusin viesti kirjoittanut Sade Huhtikuu 11, 2019, 18:03:22 ip »
Mikään julkaisu ei ole hetkeen herättänyt minussa näin ristiriitaisia tuntemuksia. Asu on toisaalta kekseliäs ja omaa hauskoja materiaaleja. Toisaalta se ei ole ollenkaan tyyliseni. En myöskään osaa päättää, näyttävätkö hauskoina pitämäni materiaalit veikeiltä vai pelkästään halvoilta Pullipin päällä.

Itse nukke on kieltämättä melko pliisu yleisilmeiseen nähden. Peruukki on kiinnostavasti stailattu ja chipit erottuvat, mutta meikki tuntuu jokseenkin keskeneräiseltä. Se on raikkaan sävyinen, mutta ei sovi nuken estetiikkaan. Olisin hyödyntänyt lilaa sävymaailmaa myös meikeissä.

Olen hieman hämmentynyt tästä julkaisusta, mutta uskon, että tälle löytyy paljon innokkaita ostajia. Minua itse nukke ei kiehdo riittävästi, jotta sen itselleni hankkisin.
7
Uudet julkaisut / Vs: Pullip Jeanne - heinäkuu 2019
« Uusin viesti kirjoittanut Sade Huhtikuu 11, 2019, 17:59:03 ip »
Tämä on kenties mielenkiintoisin julkaisu hetkeen. Nuken yleisilme on harmoninen ja kiehtova, maanläheiset värit pelaavat hyvin yhteen. Olen erityisen viehättynyt nuken silmistä yhdistettynä polkkatukkaan. Polkkatukkaista Pullipia ei olekaan taidettu hetkeen nähdä, virkistävää! Itse nukesta minulla ei ole mitään erityisen negatiivista sanottavaa: nuken ilme on rauhallinen ja meikit hillityt. Pidän niistä, sillä ne ovat yksinkertaiset kauniilla tavalla. Sopivat nukelle ja herättävät riittävästi mielenkiintoa.

Asu puolestaan on todella kaunis. Se näyttää myös varsin laadukkaalta. Vähintään sen kepuuttaisin itselleni vaikka heti. Pidän muodoista ja leikkauksista erityisen paljon! Nauhalliset kengät ovat myös ehdotonta plussaa, sillä inhoan muovisia räpellyksiä nukeilla yli kaiken. ::) Kokonaisuudessaan toimiva asu, kaikille osille löytyisi meiltä käyttöä.

Ostosta en sitten niinkään tiedä. Julkaisu on kieltämättä kaunis, mutta en tiedä, onko se vielä riittävästi nuken hankkimiseksi. Koska poppoota alkaa olla jo niin paljon, standardini nuken hankkimisen suhteen ovat nousseet. Jää nähtäväksi. Omistajakuvia aion joka tapauksessa katsella mielenkiinnolla!
8
Uudet julkaisut / Vs: Pullip Cosmody - heinäkuu 2019
« Uusin viesti kirjoittanut Vanamo Huhtikuu 11, 2019, 10:25:36 ap »
Tekee pahaa kommentoidakin tätä, kun julkaisusta ei ole itsellä oikein mitään hyvää sanottavaa... En pitänyt vaatteista (läpinäkyvä muovihame kaikkein pahimpana esimerkkinä) enkä kengistä. Hiuksissa on positiivista ainoastaan niiden väri. Meikki on melko hillitty (ehkä laulajalle hiukan liiankin?) Mutta miksi kulmakarvat ovat punaiset?  ??? Izhan laittamassa kuvassa olevan paidan voisin kyllä kotiuttaa. Muutenkin nukke on siinä kuvassa parempi (kuulokehärpäke puuttuu).  ;)
9
Uudet julkaisut / Vs: Pullip Jeanne - heinäkuu 2019
« Uusin viesti kirjoittanut Vanamo Huhtikuu 11, 2019, 09:47:34 ap »
Onpa hieno julkaisu kaikkinensa. Ostin juuri Kikipopin, jolla oli tuollaiset hiukset (mutta mustat), ja tykkään kovasti mallista. Tämän nuken vaatteet ovat sekä kauniit että muuntelukykyiset. Itse en ole niin ihastunut kenkiin, mutta ne sopivat tähän asuun hienosti. Meikki on mielenkiintoinen, varsinkin silmien rajaus. Minäkin haluaisin mielelläni nähdä kulmakarvat - vaikka tuskinpa nuken peruukkia muuttaisinkaan.
10
Uudet julkaisut / Vs: Pullip Etoile Rosette ver. - kesäkuu 2019
« Uusin viesti kirjoittanut Vanamo Huhtikuu 11, 2019, 09:38:17 ap »
Minäkin pidin enemmän sinisestä versiosta. Itkuista nukkea en ostanut siniselläkään väriteemalla, tätä tekee mieli vielä vähemmän. Hyvin samanlaisia nämä julkaisut kuitenkin ovat, mahtaakohan tälläkin versiolla olla oikeasti viitta, vaikkei sitä tässä promokuvassa näykään? Olen muuten melko varma, että tälläkin nukella on raita hiuksissaan, hyvin hennon pinkki vain. Hiukset ovatkin ainoa asia, jonka tästä nukesta huolisin.
Sivuja: [1] 2 3 ... 10