Tuoreimmat viestit

Sivuja: 1 ... 8 9 [10]
91
UKK / Vs: Mollamania
« Uusin viesti kirjoittanut Kanttarelli Heinäkuu 31, 2019, 23:17:04 ip »
Ja niin vain vanha ja hyvä Mollamaniakin lopettaa! Etusivulle http://www.mollamania.net/ on tullut muutama päivä sitten ilmoitus. Voihan ääh, jotenkin tuntuu haikealle, kun putiikki oli itselle se ensimmäinen kontakti pullip-nukkejen hankintaan. Mutta onhan Suomessa vielä Kilala, ettei sentään kokonaan kotimaiset hankintakanavat tyrehdy. Mutta silti, aina tylsää kun joku tuttu asia häviää.
92
UKK / Vs: Plasticpop
« Uusin viesti kirjoittanut Toblerone Heinäkuu 31, 2019, 15:39:48 ip »
Onpa harmi, että Plasticpop lopettaa. Tilasin Plasticpopista neljä nukkea ja palvelu oli aina hyvää ja tilaaminen helppoa. Nuket oli myös pakattu hyvin, koska vaikka paketti oli kuljetuksen aikana rikkoutunut, olivat nuket ja niiden paketit ehjiä. Plasticpopia tulee kyllä ikävä ja Euroopan sisäiset tilausmahdollisuudet vähentyvät taas. Hiukan hankala homma, kun monet nukkeilijat minä mukaan lukien eivät saa tilata nukkeja Euroopan ulkopuolelta.
93
UKK / Vs: Plasticpop
« Uusin viesti kirjoittanut Vanamo Heinäkuu 21, 2019, 11:00:40 ap »
Voi surkujen surku. Ensin Think Pink ja nyt Plasticpop. On jo pitemmän aikaa ketuttanut olla eurooppalainen nukkeharrastaja, ja trendi senkun jatkuu. (Olen viime ajat nukkeillut isompien vinyylisten nukkien puolella, ja siellä tilanne vasta synkkä onkin.) Minä nappasin viimeiseksi ostoksekseni Plasticpopilta Rose Red Mion. Söpö azone ilman otsatukkaa. Sellainen on helmi, eikä azoneita voi olla liikaa!
94
UKK / Vs: Plasticpop
« Uusin viesti kirjoittanut Kanttarelli Heinäkuu 18, 2019, 19:17:58 ip »
Harmi juttu! Olen huvin vuoksi käynyt Plasticpopin etusivulla melkein joka päivä, vaikka kauppa onkin viime aikoina ollut kyllä ihan nollassa uusien tuotteiden osalta. Nyt täytyy vielä tsekata josko siellä olisi joku dolly-kirja tai kikipop-vaatteita, mitä voisi napata kotiin.
95
UKK / Vs: Plasticpop
« Uusin viesti kirjoittanut Turre Heinäkuu 18, 2019, 01:00:52 ap »
Plasticpopin lopetus on iso menetys. Euromyyjiä ei ole liikaa ja moraalisesti puhtoisia euromyyjiä joiden kanssa kaikki sujuu luotettavasti ei ole sitäkään vähää.
Plasticpop oli juuri se liike, jota saattoi suositella aloittelevalle harrastajalle tai nuoren harrastajan äidille. Harmittaa aivan kympillä että juuri sen pitää lopettaa.
96
UKK / Vs: Plasticpop
« Uusin viesti kirjoittanut Izha Heinäkuu 17, 2019, 22:44:49 ip »
Ohoh! En ole Plasticpopilta nyt about kuuteen vuoteen mitään tilaillut, mutta silti vähän haikea fiilis kun valikoimia toisinaan katselen. Kun uusia nukkeja vielä ostelin niin usein tuli käännyttyä Pullip Stylen puoleen ihan hinnan takia; ALVeineen ja tulleineenkin nuket olivat halvempia kuin Popista. Silti Plasticpopilla on ollut kivoja erikoistarjouksia ja pidin suuremmasta nukketyyppivalikoimasta.

Eurooppalaisia kauppoja on tosin myös ainakin dolls.moe (Espanja) ja Pullip World (Belgia)! EU:n ulkopuolelle ei siis tarvitse vielä suunnata jos ei halua. :) Edellä mainitulla on ollut aiemmin myynnissä feikkinukkeja, mutta nykyään ovat ne valikoimastaan poistaneet joten ihan hyvällä omatunnolla voi firmaa kannattaa.
97
UKK / Vs: Plasticpop
« Uusin viesti kirjoittanut Petits pas Heinäkuu 17, 2019, 17:43:13 ip »

Olen jonkin verran käyttänyt Plasticpopin palveluja ja aina jäänyt hyvä ja luotettava maku!
Nyt ikäväkseni luin heidän sivuiltaan, että lopettavat kaupanteon elokuun lopussa!
Se on harmi, koska eurooppalaisen kaupan kanssa on ollut tosi sujuvaa toimia.

( Vielä ei ainakaan mitään suurta ale-myyntiä näkynyt ;) )
98
Nukkekanta / Pullip Jaldet 2011
« Uusin viesti kirjoittanut Sade Heinäkuu 14, 2019, 17:00:54 ip »
Jaldetilleni on vaihdettu ripset, keho, uusi peruukki sekä Taeyang Nosferatun stock-silmät.99
Uudet julkaisut / Vs: Pullip Momori - lokakuu 2019
« Uusin viesti kirjoittanut Sähkölasku Heinäkuu 11, 2019, 15:15:55 ip »
Naaman Mikiyochii- ja BJD-tyylisyyttä on kommentoitu, en voi olla itse kuitenkaan ainoa jonka silmään se näyttää myös kamalan suttuiselta? Poskien pisamien blushit loppuvat niin seinään, että nukke näyttää likaiselta!

Et ole ainoa! Varsinkin noi tummat pulisonkihenkiset blushit (saattaisivat olla varjotkin) ovat ongelmalliset. Noin yleisilmeestä tykkään kyllä kovasti ja meikki on nuken henkeen sopiva. Olisi vaikea kuvitella mori-tytölle muuta.

Noin yleisesti ottaen pidän tästä tosi paljon! Todella nätti julkaisu! Tulee melkein halu ostaa Pullip, ööh. :P Mulla oli itselläni lyhyt mori-vaihe ja olen hankkinut joillekin nukeilleni mori-tyylisiä vaatteita ja voisin melkein toivoa, että joku haluaa vielä joskus luopua näistä stockeista ja olen silloin paikalla lokkimassa. :D Minusta nukke ei ole siis ollenkaan pliisu, vaan tosi uskollinen herkälle ja maanläheiselle morille. :)
100
Uudet julkaisut / Vs: Pullip Momori - lokakuu 2019
« Uusin viesti kirjoittanut Izha Heinäkuu 11, 2019, 13:47:15 ip »
Naaman Mikiyochii- ja BJD-tyylisyyttä on kommentoitu, en voi olla itse kuitenkaan ainoa jonka silmään se näyttää myös kamalan suttuiselta? Poskien pisamien blushit loppuvat niin seinään, että nukke näyttää likaiselta! Silmien alla on myös jotain levinneen luomivärin näköistä meneillään. Huulissa on ilmeisesti haettu jonkuntason duckfacea, mutta minua ei sen toteutus miellytä. Pidän keltaisesta luomiväristä, mutta yleisesti ei meikki iske. Vähän sarjakuvamaisemmat meikit istuvat Pullipin skulptiin paljon nätimmin.

Peruukki on kuitenkin aivan ihana! Herkullisen värinen ja pitkästä aikaa jotain vähän lyhyempää. Silmätkin yksinkertaisuudessaan todella nätit. <33

Asu on käytännöllinen joo, mutta silti jää vaisuksi. Otan mieluummin oikeasti hienon naurettavan avaruusasun (ei Cosmodyn tyyliin, vaan Jupin ja Mercun!) jolla ei mitään käyttöä arjessa, kuin perusnätin kokonaisuuden jonka metsästäisin kärryyni vartissa Etsystä. Noista Merl-tyyppisistä kengistä en myöskään yhtään välitä, nelostyypin sirot jalanterät ovat siinä skaalassa että kaikki ihkaoikeat ommellut kengät näyttävät lähinnä palikoilta nuken jaloissa. Neule on tosin ihana, ja loppupeleissä peruukin ohella ainoa osa jonka tästä nukesta haluaisin ihan kotiin asti!

Pitsipannasta tulee itsellenikin mieleen joku parin minuutin kyhäelmä Suomalaisen pitsipakkauksesta... :D Sinänsä hyvä idea kuitenkin, kun pannan avulla saa ilmeisesti otsista pysymään vähän otsalta pois, joka lempeiden kulmakarvojen avulla pehmentää nuken ilmettä.
Sivuja: 1 ... 8 9 [10]