Tuoreimmat viestit

Sivuja: 1 ... 8 9 [10]
91
Uudet julkaisut / Vs: Pullip Etoile - kesäkuu 2018
« Uusin viesti kirjoittanut Sade Kesäkuu 07, 2018, 22:39:15 ip »
Tämä nukke on varmasti näyttänyt paremmalta paperilla. Asussa on toteutuskelpoinen idea, joka on sitten toteutettu juuri sillä tavalla, joka ei erityisen hyvin toimi. :-\ Viitta ja puvun malli ovat kauniita, mutta kangas näyttää halvalta eikä puku asetu kovinkaan nätisti. Jos en katso liian pitkään, kokonaisuus näyttää hyvältä, mutta vain viitan kanssa. Mekko ei asettumisensa vuoksi miellytä silmää.

Meikki on kaunis. Muistuttaa aiempia julkaisuja, mutta on monta lähiaikoina julkaistua herkempi. Pidän silmän alla olevista glitterhärpäkkeistä. Surullista sinänsä, etten usko nuken kasvojen jäävän erityisen hyvin mieleen ilman kyseisiä härpäkkeitä.
92
Uudet julkaisut / Vs: Taeyang Joker - heinäkuu 2018
« Uusin viesti kirjoittanut Sade Kesäkuu 07, 2018, 22:33:04 ip »
Otsikon luettuani jouduin hetken pohtimaan, lieneekö kyseessä juuri se Jokeri, jonka olen jo pitemmän aikaa halunnut nukkeversioksi. Oikeassa olin, onneksi! Oikein miellyttävä julkaisu. Itseasiassa odotin hieman laimeampaa toteutustapaa, Jokeri kun on hieman hankalahko tapaus nuketettavaksi. Kyseessä on minulle rakas hahmo, ja olen varsin tyytyväinen toteutukseen. Vihreän sävy olisi voinut olla hivenen kirkkaampi, mutta uskon levänvihreän näyttävän kuvissa paremmilta. Pitänee katsoa, josko joskus hankkisin tämän ihan vain koristeeksi itselleni, sen verran kuitenkin pidän hahmosta ja toteutuksesta nukkena.
93
Uudet julkaisut / Vs: Pullip Arianna - syyskuu 2018
« Uusin viesti kirjoittanut Sade Kesäkuu 07, 2018, 22:28:49 ip »
Tässä nukessa ensimmäisenä pistävät silmään chipit. Niiden sävy on kaunis ja sopii nuken meikkeihin, mutta vaatteisiin ja yleiseen väriskaalaan yhdistettynä turkoosi hyppää hieman turhan selvästi silmille. Mantelinväriset chipit olisivat kenties toimineet paremmin - tai sitten asukin olisi voinut olla turkoosihtava.

Peruukki ei ole mieleeni lainkaan, se näyttää huolittelemattomalta ja kirjaimellisesti peruukkimaiselta, aivan kuin nukke olisi vetänyt oman tukkansa päälle halvahkon teatteriperuukin. Asu puolestaan on todella nätti, vaikka hieman silmien kanssa sotiikin. Kaunis nukkehan tämä on, mutta mitään sen suurempaa tämä ei minussa ainakaan vielä herätä.
94
Uudet julkaisut / Vs: Pullip Kayano - elokuu 2018
« Uusin viesti kirjoittanut Sade Kesäkuu 07, 2018, 22:21:05 ip »
Onpa hallittu kokonaisuus. Olen suuri punaisen ystävä, joten tämän nuken sävyt miellyttävät suuresti. Erityisesti peruukki on väriltään aivan ihana ja korostaa kauniisti nuken meikkejä. Kasvoiltaan tämä poikkeaa mukavasti lähiaikoina julkaistuista nukeista, jotenkin erilainen ote kuin näillä hempeämmillä neitokaisilla. Prunellaa en tässä erityisemmin näe, vaikka meikit vahvat ovatkin. Huulet ovat lempiosuuteni, niiden sävy ja koko imartelevat Pullipin kasvoja.
95
Uudet julkaisut / Vs: Pullip Arianna - syyskuu 2018
« Uusin viesti kirjoittanut Turre Kesäkuu 07, 2018, 20:53:07 ip »
Jos Pullip Kayano muistuttaa Prunellaa niin tämä näyttää ensivilkaisulla saaneen naamaansa enemmän kuin vähän kymmenen vuoden takaiselta suursuosikilta Pullip Kirscheltä. Samat siniset silmät yhdistettynä oranssiin taittavaan vahvaan suuhun ja kohtuullinen silmämeikki ympärillä.

Kirsche oli aikansa suursuosikki ainakin Suomessa joten ei oikeastaan ihmekään vaikka sen tyyliä kopioitaisiin. Tosin toisin kuin Kayanon kohdalla jossa vanhan ja uuden yhdistäminen toimi hienosti, nyt minusta valkea yöpaitamainen mekko ja enkelikiharat tekevät vahvojen kasvojen kanssa oudon ristiriidan. Kirschehän oli punapää ja kauttaaltaan vahvoihin väreihin puettu. Tämä näyttää äidin meikkipussilla käyneeltä pikkutytöltä. Luulen että tämän nuken kasvojen kauneus tulee oikeasti esille vasta toisella tapaa stailattuna.

Toisaalta voidaan ajatella myös toisinpäin. Kalvakka asu ja vaalea peruukki ilman tätä vahvaa kasvojen väritystä voisi olla aika kummitusmainen yhdistelmä. Nyt tasapaino säilyy. En vaan voi olla ajattelematta miten kiva tämä julkaisu olisi jos yöpaitamekko olisi värillinen, vaikkapa haalean aprikoosi tai mintun vihreä...
96
Uudet julkaisut / Vs: Pullip Etoile - kesäkuu 2018
« Uusin viesti kirjoittanut Turre Kesäkuu 07, 2018, 15:52:59 ip »
olen tuijottanut ja tuijottanut tätä nukkea enkä vieläkään osaa sanoa mielipidettäni. Olen menossa ensi viikolla katsomaan Jokohamaan Pullipin 15-vuotisjuhlanäyttelyä ja kuvittelin, että jos se on ainoa paikka hankkia tämä nukke niin onhan se ostettava. Mutta kun se tuleekin yleiseen myyntiin ja sain vähän peliaikaa päätökselle, aloin empiä.

Periaatteessa kyynelsilmäinen nukke on mielenkiintoinen idea, mutta käytännössä... Tahdonko katsella vitriinissäni jatkuvasti itkeskelevää nukkea? Kasvot ovat muutoin hurjan suloiset ja peruukki värimaailmaltaan ihastuttava.
Asu on vähän ristiriitainen. Ensikuvissa kangas näytti tosi halvalta ja iltapuvun malli on ruma. Viitta kyllä on kaunis. Nyttemmin olen hiukan lämmennyt asun kuosille, mutta ei tätäkään nukkea vaatteiden vuoksi tulisi hankittua.
97
Uudet julkaisut / Vs: Pullip Kayano - elokuu 2018
« Uusin viesti kirjoittanut Turre Kesäkuu 07, 2018, 15:36:15 ip »
Kayano ei ole ihan uutukainen, sillä mielestäni se on Pullip Prunellan renkarnaatio. Vain peruukki, vaatteet ja silmäsirut ovat vaihtuneet.

On sävyjäkin tietysti freesattu uudelle vuosikymmenelle ja toivon hartaasti että Prunella pahamaineisten crispaantuvien huulten ongelma ole periytynyt tälle nukelle. Välissä on tietysti ollut 10 vuotta korjata ongelmaa  :D

Olen hurjan iloinen tästä julkaisusta sillä rakastan Prunellaa ja sen vahvat kasvomeikit erottivat sen edukseen jo silloin. Asu on hassu mutta aika hauska ja kokonaisuus toimii hienosti. Tämän nuken tahtoisin kovasti kokoelmaani.
98
Uudet julkaisut / Pullip Arianna - syyskuu 2018
« Uusin viesti kirjoittanut Pearls Kesäkuu 07, 2018, 15:29:31 ip »


Pullip Kayanon jälkeen Groove jatkaa alkuperäisjulkaisujen linjalla. Tällä kertaa vuorossa on prinsessahenkinen Pullip Arianna, joka julkaistaan syyskuussa 2018.

Minusta tällä nukella on mukavan huolellisesti tehty face up, jossa on paljon yksityiskohtia, mutta samalla se näyttää ehkä vähän turhan piirretyltä. Tuollaiset peruukit menevät myös pelottavan helposti sotkuun vaikka niihin ei edes koskisi! Tykkään kuitenkin aika paljon kokonaisuudesta. Itselle kuitenkaan tulee tuskin hankittua.
99
Uudet julkaisut / Pullip Etoile - kesäkuu 2018
« Uusin viesti kirjoittanut Pearls Kesäkuu 07, 2018, 15:25:44 ip »


Pullip täyttää jo 15 (!) vuotta, ja sen kunniaksi julkaistaan 15-vuotisjuhlanukke, Pullip Etoile. Etoile on ranskaa, ja tarkoittaa tähteä. Nukessa onkin tähtitaivasteema, jota vielä korostavat nuken kasvoihin kiinnitetyt strassit. Nukkea myytiin aluksi ennakkoon tietyssä tapahtumassa, mutta se ei ole erikoisjulkaisu.

Minusta tämä nukke on tosi viehättävä ja pidän paljon mm. peruukista, jossa on violetti raita, mutta sitten taas en tykkää noista naamaan laitetuista strasseista :'D Mielestäni faceup on myös tuhan samanlainen kuin Pullip Allylla, joka oli edellinen vuosijuhlajulkaisu.
100
Uudet julkaisut / Pullip Kayano - elokuu 2018
« Uusin viesti kirjoittanut Pearls Kesäkuu 07, 2018, 15:20:43 ip »


Groovelta tulee pitkästä aikaa alkuperäinen nukke, Pullip Kayano, jonka julkaisu on elokuussa 2018. Edellinen nukke, joka ei ollut yhteistyönukke tai esittänyt jotain hahmoa, oli marraskuun 2017 Nanette Erica ver.

Tällä nukella on ilmeisesti jo aika pitkä historia, sillä tietojeni mukaan nukke esiteltiin ensimmäisen kerran messuilla vuonna 2016, joilla se oli aika suosittu. Nyt se on kuitenkin otettu tuontantoon, joten kysyntää luulisi olevan.
Sivuja: 1 ... 8 9 [10]