Tuoreimmat viestit

Sivuja: 1 ... 8 9 [10]
91
UKK / Vs: Silmät
« Uusin viesti kirjoittanut PPT Heinäkuu 19, 2018, 01:11:24 ap »
Mulla on ongelma mun Pullip Akoyan silmämekanismin jousien kanssa :// Toinen silmä ei pysy kokonaan auki millään ja toinen jotenkuten, ei kuitenkaan ihan automaattisesti silmää avatessa nouse, vaan pitää vähän avata ihan käsilläkin. Avasin pään, ja kyllähän siellä sitten olikin todella löysät vieterit.

Olen omistanut kyseisen nuken jo yli viitisen vuotta, eikä hällä ole ikinä ollut vatsaavanlaista ongelmaa. En tiedä, mistä tää saattaisi johtua, koska viime kerralla kun tyttöstä kuvasin (siitä on tosin jo noin puoli vuotta aikaa) mekanismi toimi moitteettomasti, enkä sen jälkeen ole sulkenut silmiä tms, joten aika outoa näin vain löystyä. Mahtaakohan ikä vaikuttaa jollain tapaa? Onko muilla ilmennyt vastaavaa?

Ja sitten vielä kyselisin, että saakohan näin pieniä jousia mistään? Mahdollisuus tietysti olisi ostaa uusi mekanismi tai customointiin tarkoitettu pää, mutta mekanismi toimii muuten ongelmitta.
92
Uudet julkaisut / Vs: Dal Manuel - lokakuu 2018
« Uusin viesti kirjoittanut Dormouse Heinäkuu 15, 2018, 05:42:44 ap »
Minullekkin tuli heti yeolume mieleen ja kyllähän noi kenkulit heti hyppäsi silmille, että ovat hyvinkin tutun näköiset, mutta tämä kenkien kierrättäminen näyttää olevan aika yleistä... :P
Todella suloinen nukke kyllä, ehkä yksi niistä, jotka haluaisin jopa pitää stockina töllöttelemässä lasin takana. Koulupuvut on aina suloisia ja tuo kampaus on ihanan söpö. Nassukin oikein söötti. Kenkien, repun ja sukkien värivalinnat vaan hieman harmittaa, mielestäni ne ei oikein istu kokonaisuuteen ja olisimpa halunnut vähän ''koulupukumaisemmat'' kengät. Kokonaisuus on silti todella soma ja kyllä tämän mielellään ottaisi laumaan jatkeeksi... Mutta sitä tuskin tulee tapahtumaan. :'D
93
Nukkekanta / Vs: Pullip Rida 2006
« Uusin viesti kirjoittanut Turre Heinäkuu 08, 2018, 19:23:16 ip »
Pullip Rida täysin stockina ja toistaiseksi omalla, ehjällä vartalolla.


94
Nukkekanta / Vs: Tarkat lähikuvat nukkejen meikeistä (15.4.2016 lisätty linkit toiselle sivulle)
« Uusin viesti kirjoittanut Turre Heinäkuu 08, 2018, 19:00:50 ip »
Pullip Anthy

Pullip Utena. Huono kuva mutta tyhjää parempi. Utenan superrunsas otsatukka kätkee alleen kaiken.

95
Uudet julkaisut / Vs: Dal Manuel - lokakuu 2018
« Uusin viesti kirjoittanut Milly Heinäkuu 07, 2018, 21:35:10 ip »
Tästä tuli heti Yeolume mieleen, tosin varmaan ihan jo tuo asukin tekee mielleyhtymän.  Tosi söpö ja veikeän mökö, hyvin "perus-Dal" tosiaan, jos ajateltaisiin sitä vain yhtenä hahmona.
96
Uudet julkaisut / Vs: Dal Manuel - lokakuu 2018
« Uusin viesti kirjoittanut Sade Heinäkuu 07, 2018, 17:48:19 ip »
Ensivaikutelmani tästä on varsin lattea. :-\ En ole koskaan ollut tavanomaisten, yksinkertaisten meikkien ystävä, varsinkaan Daleilla. Tämän kasvoista puuttuu täysin kaikki kaipaamani värit ja yleinen särmä. Höh. En vain taida olla uusien nukkejen faceuppien ystävä ollenkaan. Asu on kieltämättä suloinen ja käytännöllinen, sille löytäisin käyttöä vaikka heti. Väritykseltään on myös miellyttävän yhtenäinen ja pehmeä.
97
Uudet julkaisut / Vs: Dal Manuel - lokakuu 2018
« Uusin viesti kirjoittanut Siniirr Heinäkuu 07, 2018, 17:42:27 ip »
Tää on kyllä semmonen nukke, josta määkin tykkään! :-* Meikki on tosi sulonen, erityisesti huulet. Pieni miinus näissä uusissa julkaisuissa minun kohdalla on aina se, miten paljon noita alaripsiä on. Minusta tälläkin on ehkä vähän liikaa alaripsiä, mutta ne on toisaalta tosi ohuet niin ei sinällään haittaa kokonaisuutta. Hiukset on myös super suloiset, kaksi ponnaria ja vähän kiharaa. ♥ Vaatteet on kanssa super suloiset ja kuten Turre jo sanoikin, käytännölliset. Muistuttaa minua Harry Potterista, se lieneekin syy miksi tästä asusta pidän. Tykkään aikalailla kaikesta tässä nukessa, odottelen omistajakuvia innolla. ^^

Ps. Huomasiko kukaan muu, että kengät on tismalleen samanlaiset kuin Dal Tweetyllä sillä eroituksella, että noista puuttuu se pieni Tweety "logo"?
98
Uudet julkaisut / Vs: Dal Manuel - lokakuu 2018
« Uusin viesti kirjoittanut Turre Heinäkuu 07, 2018, 13:23:40 ip »
Instagramissa tämän kuvia on pari pävää esitelty ja olen ollut tosi ihastunut. Pitkästä aikaa tuollainen normaali hahmo jolla on järkeviä vaatteita älyttömien kermakakkumekkojen tai fantasia-asujen sijaan.

Tykkään myös värimaailmasta kovasti. Tästä tulee vähän vanha Dal Tweety mieleen. Jotenkin koko kokonaisuus värejä, tyyliä ja peruukkia myöten toimii harmoonisesti.
99
Uudet julkaisut / Dal Manuel - lokakuu 2018
« Uusin viesti kirjoittanut Pearls Heinäkuu 07, 2018, 12:28:04 ip »


Pitkästä aikaa uusi Dal! Bongasin tämän sattumalta Amiamista, mistä nukkea voi jo ennakkotilata. Muualla en ole vielä tähän törmännyt, joten mitään erikoisempaa en osaa julkaisusta kertoa ::D Julkaisu olisi kuitenkin lokakuussa 2018 ja Amiami myy nukkea varsin muhkealla yli 18 000 jenin hinnalla.

--

Minusta tämä Dal on aivan ihana! Tämä näyttää mielestäni juuri sellaiselta, miltä ajattelin Dalin hahmona näyttävän. Siis Groovellahan on kaikista näistä nukkemalleistaan olemassa viralliset profiilit, ja minusta tämä Dal sopii Dalin profiilin kuin nenä päähän! Hiukset ja meikki ovat söpöt ja rakastan koulupukuja. Minulle tulee tästä mieleen joku tuima tsundere-tyttö ja vähän ehkä myös Idolm@sterin Rika Jougasaki, siis jos tunnette hahmoa. Jos tämän joskus vähän fiksummalla hinnalla jostain löytäisi, olisin kyllä valmis nuken kotiuttamaan!
100
Uudet julkaisut / Vs: Pullip Etoile - kesäkuu 2018
« Uusin viesti kirjoittanut Arizun Kesäkuu 11, 2018, 21:58:43 ip »
Tämä on oikein soma. Meikki on kaunis ja herkkä, strassit ovat vähän siinä ja siinä että iskevätkö vaiko eivät, mutta kyllä ne menee. Viitta on mielestäni kaunis, pidän sen reunan karvatrimmistä. Tähtitaivaskuosi ei kuitenkaan ole mieleeni, sillä se näyttää halvalta (galaksitrendin aikaan tuota näki missä tahansa). Tähtitaivaan olisi voinut toteuttaa hienostuneemmin. Odotan kuitenkin innolla, että pääsen näkemään tästä omistajakuvia erilaisilla stailauksilla!
Sivuja: 1 ... 8 9 [10]