Tuoreimmat viestit

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 10
21
Uudet julkaisut / Vs: Pullip Yuhwa - huhtikuu 2019
« Uusin viesti kirjoittanut Turre Joulukuu 23, 2018, 16:27:45 ip »
Tosi nätti ja selvästi henkinen sisarjulkaisu sille monihäntäiselle ketulle. Ajattelin heti silmät ja huulet nähtyäni, että tämä voisi olla sammakko. Pukukin tukee vedenalaista teemaa.

Mutta se mistä tykkään eniten on, että tämä on nyt todella originaali, ei kymmenen vuoden takainen uudelleenlämmittely kuten moni viime aikojen näteistä nukeista. Jo se tekee tästä houkuttelevan hankinnan.
22
Uudet julkaisut / Vs: Pullip Yuhwa - huhtikuu 2019
« Uusin viesti kirjoittanut GingerLady Joulukuu 18, 2018, 19:57:29 ip »
Minusta värimaailma on mukavan harmoninen ja asu on sopivan pelkistetty. Jotenkin keveän leijuvan tuntuinen. Perinteiset asut ovat aina itsessään mielenkiintoisia, ja tässä on mukavaa mytologian tuntua. En tiedä (oletetusta) Korean historiasta niin paljoa, että osaisin kommentoida siltä pohjalta, mutta mielestäni peruukin sävy on kokonaisuuteen nähden kiva. Meikki ei ole mielestäni kovinkaan erikoinen, kirkas huulipuna on kuitenkin kiva. Ja kulmakarvoista nyt ei tiedä :D Miksihän niin harvalla nukella osuu sekä meikki, asu, chipit että kampaus kohdilleen x3
23
Uudet julkaisut / Vs: Pullip FUNASSYI Classical Lolita ver. - toukokuu 2019
« Uusin viesti kirjoittanut GingerLady Joulukuu 18, 2018, 19:47:36 ip »
Olen ehkä kyyninen, mutta luulen että tässä on päädytty kierrättämään vanhaa :/ asusta tulee mieleen Pullip Eileenin ja The Secret Garden of White Witching kollaasi. Lisäksi (tämä on henkilökohtainen mielipide mutta) en vain pysty pitämään printtikuvioisista asuista. Vaaleita otsistukkiakin on nähty niin paljon että eikö oikeasti voisi harkita mallien laajentamista? :'D Meikki on mielestäni ainut vähän omaperäisempi osuus, ja tummat chipit ovat mukavaa vaihtelua. Olen aina ihmetellyt miksei niitä ole enemmän kun mustat jättimäiset nappisilmät ovat valloittavia... ehkä ne ovat Aasiassa liian tavallisen näköisiä?

No, joka tapauksessa, ei tämä taida päätyä ostoslistalleni. Korkeintaan nudena, mutta ei siihenkään ole realistisesti ajateltuna mitään suurta intoa.

Mizya on muuten oikeassa asun suhteen! Lolita ei jotenkin edes sovi tuon maskotin henkeen.
24
Uudet julkaisut / Vs: Pullip FUNASSYI Classical Lolita ver. - toukokuu 2019
« Uusin viesti kirjoittanut Sade Joulukuu 18, 2018, 18:09:35 ip »
Tätä voisi luulla uudelleen stailatuksi Dahlia Cinderellaksi. Oikein mitään uutta en tästä julkaisusta löydä - perussöpö ilme, lolita-mekko ja söötti maskotti on nähty jo useita kertoja aiemmin. Pidän nuken tummista chipeistä kontrastissa hurmaavan väriseen peruukkiin. Tämä ei kuitenkaan vielä riitä nostattamaan sen kummempia tuntemuksia pintaan. Olen kovin pettynyt moniin uusiin julkaisuihin, sillä kaikkien meikit tuntuvat noudattavan jo aiemmin nähtyä kaavaa. :-\ Asukaan ei minuun erityisemmin pure, vaikka yleisesti lolitasta pidänkin. Kenties vierastan mekon laskeutumista ja mallia hivenen.
25
Uudet julkaisut / Vs: Pullip FUNASSYI Classical Lolita ver. - toukokuu 2019
« Uusin viesti kirjoittanut mizya Joulukuu 18, 2018, 10:33:17 ap »
Eka reaktioni: miksi lolita? Kun tuota maskottia katsoo, niin minulle tulee enemmän mieleen semmoinen tosi värikäs yume kawaii tai fairy kei katumuoti (tähän malliin), kuin lolita. Tuntuu, että on pelattu vähän liikaa varman päälle, kun on tehty perus rimssulolita eikä revitelty enemmän asun (ja peruukin) kanssa. Tuolla maskotilla on tuommonen hauska päässä kasvava versokin, joka on vaan korvattu vihreällä rusetilla? Aika mielikuvitukseton ratkaisu. Kaiken lisäksi tuo rusetti näyttää jotenkin siltä, kuin se olisi photoshopissa läntätty tuohon kuvaan... unohtivatko pistää semmoisen prototyyppinukelle ja jälkikäteen lisäsivät sen? o_ó

Tällä nukella on kyllä söpö ilme ja kivat nuo tummat silmächipit. Miksei tuommoisia silmiä voinut olla sillä Yuhwa nukella? xD Mutta muuten aika perustylsä julkaisu, joka ei oikein erotu lolita-Pullipien massasta. Tuohon hintaan odottaisi jotain uutta ja erikoista.
26
Uudet julkaisut / Vs: Pullip Yuhwa - huhtikuu 2019
« Uusin viesti kirjoittanut mizya Joulukuu 18, 2018, 10:05:12 ap »
Tässä on pitkästä aikaa julkaisu, joka miellyttää esteettistä silmääni: kivat maanläheiset värit eikä liikaa ylimääräistä tilpehööriä asussa. :3 Tuo peruukki vaan ei sovi yhtään kokonaisuuteen. :/ Siitä tulee enemmän mieleen Kaguya-hime, kuin korealaiset historialliset kampaukset. Peruukin värin myös tulisi olla enemmän sellainen tumma luonnollinen mustanruskea, kuin tällainen punaruskea. Nuo silmä-chipit on myös jokseenkin tylsät enkä muutenkaan oikein välitä vihreäsilmäisistä nukeista. Jotkut pähkinänruskeat silmät olisi paremmin sopineet aasialaiselle hahmolle ja meikkiin ylipäätään. Meikki tällä nukella on sievä, etenkin nuo huulipuna-huulet saavat plussaa. Harmi ettei kulmakarvoja pääse näkemään tuon otsatukan alta.

Ensivilkaisulla tuumasin että tämän ostoa voisi harkitakin, mutta sitten hetken katseltuani tulin jälleen siihen tulokseen, että ei kuitenkaan. Olen liian nirso. xD Mutta näiden nukkejen hinnat on siinä luokassa että tahtoisin ostaa sellaisen nuken, joka toimii kokonaisuutena. Tuon asun tosin kelpuuttaisin mielelläni, ainakin näiden promo-kuvien perusteella se on tosi sievä. Saa nähdä muuttuuko mieleni, kunhan näkee omistajakuvia, kuten Cassien ja Callien asujen kanssa. ^^; Olen hyvin tarkka vaatteiden laadusta...

Minäkään en ole kovin syvällisesti perehtynyt korealaiseen mytologiaan, mutta nopealla googlauksella Lady Yu Hwa on hahmo, joka liittyy muinaisen Korean kuningaskuntien perustamisen myytteihin: wikipedia-artikkeli.
27
Uudet julkaisut / Pullip Yuhwa - huhtikuu 2019
« Uusin viesti kirjoittanut Pearls Joulukuu 17, 2018, 13:53:21 ip »


Huhtikuun julkaisu Groovelta on Pullip Yuhwa, perusjulkaisu ilman mitään yhteistyötahoa. Hintaa tällä olisi noin 19 000 jeniä ja julkaisu tosiaan huhtikuun puolivälin tienoilla.

Itse en niin hyvin tunne korealaista kulttuuria, mutta nimen ja myös ulkonäön perusteella arvioisin, että tähän on otettu vaikutteita jostain kiinalaisista tai korealaisista legendoista. Nimi myös kuulostaa korealaiselta. Tietääkö joku paremmin? Enemmän kuvia nukesta löytyy vaikkapa täältä.
28
Uudet julkaisut / Vs: Pullip FUNASSYI Classical Lolita ver. - toukokuu 2019
« Uusin viesti kirjoittanut Siniirr Joulukuu 17, 2018, 13:33:02 ip »
Ensi reaktio: Voi eiiii! Onpa söpö, jotenki super suloinen tämän nuken katse. ♥ Mutta hetken päästä tajusin, että on tämäkin aika perus söpö niinkuin moni muu uusista julkaisuista, mutta on tässä silti kuitenkin jotain, en vaan oikeen osaa pukea sanoiksi että mitä.. Nuken vaatteet on tosi suloiset ja muutenkin ulkoasu on ihana, mut odotan innolla omistajakuvia! Haluun nähdä tästä nukesta tarkempia kuvia. ^^'
29
Uudet julkaisut / Pullip FUNASSYI Classical Lolita ver. - toukokuu 2019
« Uusin viesti kirjoittanut Pearls Joulukuu 16, 2018, 22:28:50 ip »


Funassyi on japanilainen maskottihahmo, joka on Funabashi -nimisen kaupungin epävirallinen maskotti. Nyt Groovelta tulee tämän maskotin kanssa tehty yhteistyönukke, Pullip FUNASSYI Classical Lolita ver. toukokuussa 2019.

Tällä hetkellä tämä nukke on ennakkotilattavissa vain uho2 -nimisestä japanilaisesta nettikaupasta, joten jos tämän nuken haluaa, joutuu käyttämään proxyja tilaamiseen. Listahinta on aika muhkea vähän vajaat 28000 jeniä.
30
UKK / Vs: Ostovinkit ja kyselyt kaupoista ja myyjistä!
« Uusin viesti kirjoittanut Jaya Joulukuu 11, 2018, 23:56:34 ip »
Niin ja se arvolisänvero joka on se 24% tuotteen hinnasta ja postikuluista yhteensä on se mikä kirpasee enemmän kuin ne 1,4% tullit. (Mikäli siis numerot eivät ole muuttuneet sen jälkeen.) Eli jos maksat postarit molemmista niin voipi olla että loppupeleissä pääset halvemmalla jos tilaat ne yhdessä, paitsi jos toinen livahtaa tullin seulan ohi. Minulla tosin ne ovat aina siellä jumissa. :D Kerran oli sellanenkin paketti jonka arvo oli yli sen 20€ mutta olin tuotteesta maksanut alle sen ja tullauksen tehdessäni ei ollutkaan mitään maksettavaa. ;D
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 10