Tuoreimmat viestit

Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 10
11
UKK / Vs: Dolls.Moe
« Uusin viesti kirjoittanut Puppeteer Marraskuu 11, 2019, 14:07:25 ip »
Joo, minäkin löysin postilakosta tietota, että yrittävät eu:n paketit jakaa parin päivän lisäviiveellä.. Mutta mene ja tiedä. Kunhan nyt löytyisi jollain seurannalla se paketti! Puolitoistaviikkoa lähestyy, eikä tuo 17track löydä sitä pakettia mistään. Postiin en sitä toisaalta vielä edes odota, muistaakseni arvio kaupassa oli 2-3 viikkoa.. Mutta kun on stressaava luonne, niin on.
12
UKK / Vs: Dolls.Moe
« Uusin viesti kirjoittanut Vanamo Marraskuu 11, 2019, 11:08:14 ap »
Toivottavasti pakettisi saapuu pian! Minäkin jännitän omaani, se on jo Suomen kamaralla, mutta viivästynee. Pitää vain odotella kärsivällisesti. En luottaisi postin paketinseurannankaan olevan välttämättä ajan tasalla, ikävä kyllä. PostNord, DHL ja Matkahuolto eivät ole lakon piirissä, mutta ainakin Matkahuolto on jo ruuhkautunut. Päätin laittaa omat nukkehankintani  suosiolla jäihin postilakon ajaksi. Ostokseni tulevat suurimmaksi osaksi Japanista ja Yhdysvalloista ja niistä tulevat paketit jaetaan kuulemma vasta lakon jälkeen.
13
UKK / Vs: Dolls.Moe
« Uusin viesti kirjoittanut Milly Marraskuu 11, 2019, 01:38:46 ap »
Ilmeisesti paketit viivästyvät päivillä, mutta ainakin Euroopan sisältä tulevat kuitenkin kohtuuajassa. Toivottavasti pakettisi saapuu pian.
14
UKK / Vs: Dolls.Moe
« Uusin viesti kirjoittanut Turre Marraskuu 10, 2019, 22:19:54 ip »
Tänään sanottiin lehdessä, että vaikka kirjeposti ei kulje, paketit jaetaan kyllä. En tosin tiedä, tarkoitettiinko sillä Postnordia ja muita pakettien jakelijoita?
15
UKK / Vs: Dolls.Moe
« Uusin viesti kirjoittanut Puppeteer Marraskuu 10, 2019, 18:25:23 ip »
Jaahas, pääsen taas kyselemään tästä paketinseurannasta.. En näet löydä sitä pakettia tuolla 17trackilla, kuinkahan kauan siinä on mennyt aikaa että se on näkynyt siellä? Olen oikea stressierkki pakettien kanssa ja nyt kun tuo postilakko on tulossa, eikä tuo paketti näy missään, niin olen ihan hermona täällä..
16
Uudet julkaisut / Vs: Dal Pixie - helmikuu 2020
« Uusin viesti kirjoittanut Sade Marraskuu 10, 2019, 13:36:11 ip »
Ihanaa saada uusi Dal markkinoille! Vaikka tämä neitonen ei edustakaan tyyliltään sitä suuntausta, josta olisin eniten viehättynyt, olen iloinen jo siitä syystä, että edelliset julkaisut ovat olleet pääpiirteissään tylsähköjä Pullipeja. Virkistävää nähdä pitkästä aikaa Dal. Lisäksi tämä julkaisu on kaikkien onneksi jotakin aivan muuta kuin tylsä!

Vaikka asussa tapahtuukin omaan silmääni aivan liikaa, se on värimaailmaltaan varsin harmoninen. Lisäksi yksittäiset vaatekappaleet näyttävät käyttökelpoisilta erikseen. Niiden yhdistäminen ei kenties toimi parhaimmalla mahdollisella tavalla, mutta annan sen anteeksi, koska julkaisu on yleisilmeeltään suloinen. Hivenen tyrskin pään perhoskoristeelle, sillä ainoa mielleyhtymäni siitä on Vocaloid-kappale Magnet. Idealtaan ja toteutukseltaan se on kiehtova, joten ehdottomasti jatkoon minun puolestani.

Itse nukke on varsin erilainen. Vaalea silmämeikki on custom-tyylinen ja viehättävä, pukee Dalia hyvin. Hymysuu on veikeä ilmestys, ihanaa nähdä vähän pirteämpääkin Dalia joskus. Rakastan sitä, että vaikka asussa on hirveästi kaikkea, meikkiä ei vedetty yli tai ali. Se on juuri passeli ja täydentää kokonaisuutta. Pidän myös nuken silmistä! Olen aina ollut pupillittomien silmien fani, joten niiden näkeminen tällä julkaisulla oli virkistävä yllätys.

En kuitenkaan henkilökohtaisesti tarvitse tämän tyylistä nukkea kokoelmiini. Tämä on kiehtovin julkaisu aikoihin, mutta se ei tyyliltään ja idealtaan ole riittävän räväkkä tehdäkseen minuun sen suurempaa vaikutusta.
17
Uudet julkaisut / Vs: Dal Pixie - helmikuu 2020
« Uusin viesti kirjoittanut Turre Marraskuu 10, 2019, 13:21:22 ip »
Jokin tässä nukessa tuo mieleeni hiukan kotikutoisen kustomin. Lieneekö syy sinällään ihan kauniiden vaaleapupillisten silmien, joita harvoin näkee tehdasjulkaisuilla? Vai onko syynä jotenkin muuten homssu yleisilme. Nuken asu on kuin nauhalaatikon sisällöstä kasattu.
Periaatteessa kuitenkin kiva julkaisu. Polkkatukka on kiharahirviöiden aikakauden jälkeen aina tervetullut ja kirkkaat värit ovat aina plussaa.
18
Uudet julkaisut / Vs: Dal Pixie - helmikuu 2020
« Uusin viesti kirjoittanut Izha Marraskuu 08, 2019, 21:51:55 ip »
Muuten olen suurinpiirtein luovuttanut AGA:n suunnittelu- ja Grooven valmistuskykyjen suhteen, mutta Daleja duo kuitenkin osaa vielä ihan nätisti tehtailla. Nuken teema ei erityisemmin säväytä minua klassisemman ja tavanomaisemman pukeutumistyylin fanina, mutta pallerot tyllihameen sisällä ovat hauska idea, eivätkä värit onneksi riitele keskenään liikaa. Mekon yläosan kukkakuosin kirkkaat värit olisi voinut vaihtaa johonkin seesteisempään, mutta muuten kokonaisuus toimii mainiosti.

Pottahiukset eivät koskaan iske, tykkään kuitenkin polkkamallista. Vitsailin jonkun aiemman julkaisun kohdalla, että Grooven otsisnukkejen kulmakarvat ovat leluteollisuuden yllätyslelutrendin kallein tuote, ja valitettavasti nämä viimeisimmät nuket eivät ole korjanneet asiaa. Väri on kuitenkin kiva, ei olekaan taitu vähään aikaan punapäitä nähdä. Silmät ovat hauskat, jokseenkin kotikutoisen näköiset tosin, kun niiden näkee selvästi muodostuvan läpinäkyvästä chipistä ja paperista sen takana. Pidän kuitenkin suuresti kaihinukeista (niin ilkeältä kuin kuulostaakin..), joten pointsit siitä!

Meikki tällä typykällä on ihan huippu! Glitterluomet, apua! <33 Näin ihmisten vertaavan tätä Angeen ja Alpiniin, mutta omaan silmään näyttäisi kuitenkin ihan freesiltä meikiltä. Ripsien väri on ihana, pidän myös niiden sarjakuvamaisuudesta - kaikki erottuu toisistaan eikä niitä ole liikaa. Hymysuukin on ihan mahdottoman söpö. Jos kulmakarvat eivät paljastu ikäväksi yllätykseksi, voisin oikeasti kuvitella jopa hankkivani tämän. Pukin myytyä on jäänyt pientä haikailua ilmaan hymysuisen Dalin perään, vaikkei Tweetynikään ole mistään myrtseimmästä päästä.
19
Uudet julkaisut / Dal Pixie - helmikuu 2020
« Uusin viesti kirjoittanut Hijiri Marraskuu 08, 2019, 14:28:29 ip »

Lisää kuvia Amiamin sivuilla

Ensi vuoden uutuuksien joukkoon liittyy helmikuussa julkaistava Dal Pixie. Nukke on tällä hetkellä ennakkotilattavissa Amiamin sivuilta 18920 jenin eli noin 157 euron hintaan.

Dalit eivät ole itselle oikein missään vaiheessa juurikaan kolahtaneet. Dal Pixien värimaailma ihastutti kuitenkin jo ensinäkemältä ja erityisesti pääpannan perhoskoristeet ovat ihan uskomattoman kivan ja yksityiskohtaisen näköiset. Myös silmät ovat väriensä puolesta mukavan erilaiset ja sointuvat hyvin yhteen nuken vaatetuksen kanssa.
20
UKK / Vs: Dolls.Moe
« Uusin viesti kirjoittanut Puppeteer Marraskuu 03, 2019, 21:07:16 ip »
Jes, kiitos! Olen ihan avuton jos en pääse seuraamaan pakettejani.  ::)
Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 10