Tuoreimmat viestit

Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 10
11
UKK / Vs: Mollamania
« Uusin viesti kirjoittanut Sade Elokuu 02, 2019, 17:22:37 ip »
Itsekin olen hyvin harmistunut siitä, että vanha tuttu Mollamania on sulkenut ovensa. Kaikki ensimmäiset nukkeni on hankittu Mollamaniasta, ja kyseinen kauppa oli myös minulle se ensimmäinen paikka, josta pääsin ihastelemaan Pullipeita. Omalla kohdallani näistä tapahtumista on 9 vuotta, joten kaupalla on todella iso nostalginen arvo minulle. Lisäksi olen aina saanut asiallista ja hyvää palvelua Mollamanialta. Tuntuu jollakin tasolla hyvin väärältä, ettei sitä enää ole.

Suomalaisten jälleenmyyjien tukeminen on tärkeää tämän kokoisessa maassa. Ylipäätään alkaa tuntua siltä, että Euroopasta ovat jälleenmyyjät käymässä vähiin näin Plasticpopinkin lopettaessa toimintansa. Hirmuinen sääli, sillä nukkejuttujen ostaminen Euroopasta on huomattavasti helpompaa ja kivuttomampaa, mutta minkäs sille mahtaa. Onneksi Kilala on yhä olemassa, toivottavasti sillä on vielä monta vuotta edessään.

Olen joka tapauksessa varsin surullinen tästä. Olen paristi löytänyt Mollamaniasta jopa yksittäisiä kappaleita jo loppuunmyydyistä malleista, mikä on ollut virkistävää. Ikävä tulee, mutta ymmärrän hyvin päätöksen lopettaa pitkien vuosien jälkeen. Yrittäjällä on omat haasteensa. Olen kuitenkin kiitollinen kaikista näistä yhteisistä vuosista!
12
UKK / Vs: Mollamania
« Uusin viesti kirjoittanut Kanttarelli Heinäkuu 31, 2019, 23:17:04 ip »
Ja niin vain vanha ja hyvä Mollamaniakin lopettaa! Etusivulle http://www.mollamania.net/ on tullut muutama päivä sitten ilmoitus. Voihan ääh, jotenkin tuntuu haikealle, kun putiikki oli itselle se ensimmäinen kontakti pullip-nukkejen hankintaan. Mutta onhan Suomessa vielä Kilala, ettei sentään kokonaan kotimaiset hankintakanavat tyrehdy. Mutta silti, aina tylsää kun joku tuttu asia häviää.
13
UKK / Vs: Plasticpop
« Uusin viesti kirjoittanut Toblerone Heinäkuu 31, 2019, 15:39:48 ip »
Onpa harmi, että Plasticpop lopettaa. Tilasin Plasticpopista neljä nukkea ja palvelu oli aina hyvää ja tilaaminen helppoa. Nuket oli myös pakattu hyvin, koska vaikka paketti oli kuljetuksen aikana rikkoutunut, olivat nuket ja niiden paketit ehjiä. Plasticpopia tulee kyllä ikävä ja Euroopan sisäiset tilausmahdollisuudet vähentyvät taas. Hiukan hankala homma, kun monet nukkeilijat minä mukaan lukien eivät saa tilata nukkeja Euroopan ulkopuolelta.
14
UKK / Vs: Plasticpop
« Uusin viesti kirjoittanut Vanamo Heinäkuu 21, 2019, 11:00:40 ap »
Voi surkujen surku. Ensin Think Pink ja nyt Plasticpop. On jo pitemmän aikaa ketuttanut olla eurooppalainen nukkeharrastaja, ja trendi senkun jatkuu. (Olen viime ajat nukkeillut isompien vinyylisten nukkien puolella, ja siellä tilanne vasta synkkä onkin.) Minä nappasin viimeiseksi ostoksekseni Plasticpopilta Rose Red Mion. Söpö azone ilman otsatukkaa. Sellainen on helmi, eikä azoneita voi olla liikaa!
15
UKK / Vs: Plasticpop
« Uusin viesti kirjoittanut Kanttarelli Heinäkuu 18, 2019, 19:17:58 ip »
Harmi juttu! Olen huvin vuoksi käynyt Plasticpopin etusivulla melkein joka päivä, vaikka kauppa onkin viime aikoina ollut kyllä ihan nollassa uusien tuotteiden osalta. Nyt täytyy vielä tsekata josko siellä olisi joku dolly-kirja tai kikipop-vaatteita, mitä voisi napata kotiin.
16
UKK / Vs: Plasticpop
« Uusin viesti kirjoittanut Turre Heinäkuu 18, 2019, 01:00:52 ap »
Plasticpopin lopetus on iso menetys. Euromyyjiä ei ole liikaa ja moraalisesti puhtoisia euromyyjiä joiden kanssa kaikki sujuu luotettavasti ei ole sitäkään vähää.
Plasticpop oli juuri se liike, jota saattoi suositella aloittelevalle harrastajalle tai nuoren harrastajan äidille. Harmittaa aivan kympillä että juuri sen pitää lopettaa.
17
UKK / Vs: Plasticpop
« Uusin viesti kirjoittanut Izha Heinäkuu 17, 2019, 22:44:49 ip »
Ohoh! En ole Plasticpopilta nyt about kuuteen vuoteen mitään tilaillut, mutta silti vähän haikea fiilis kun valikoimia toisinaan katselen. Kun uusia nukkeja vielä ostelin niin usein tuli käännyttyä Pullip Stylen puoleen ihan hinnan takia; ALVeineen ja tulleineenkin nuket olivat halvempia kuin Popista. Silti Plasticpopilla on ollut kivoja erikoistarjouksia ja pidin suuremmasta nukketyyppivalikoimasta.

Eurooppalaisia kauppoja on tosin myös ainakin dolls.moe (Espanja) ja Pullip World (Belgia)! EU:n ulkopuolelle ei siis tarvitse vielä suunnata jos ei halua. :) Edellä mainitulla on ollut aiemmin myynnissä feikkinukkeja, mutta nykyään ovat ne valikoimastaan poistaneet joten ihan hyvällä omatunnolla voi firmaa kannattaa.
18
UKK / Vs: Plasticpop
« Uusin viesti kirjoittanut Petits pas Heinäkuu 17, 2019, 17:43:13 ip »

Olen jonkin verran käyttänyt Plasticpopin palveluja ja aina jäänyt hyvä ja luotettava maku!
Nyt ikäväkseni luin heidän sivuiltaan, että lopettavat kaupanteon elokuun lopussa!
Se on harmi, koska eurooppalaisen kaupan kanssa on ollut tosi sujuvaa toimia.

( Vielä ei ainakaan mitään suurta ale-myyntiä näkynyt ;) )
19
Nukkekanta / Pullip Jaldet 2011
« Uusin viesti kirjoittanut Sade Heinäkuu 14, 2019, 17:00:54 ip »
Jaldetilleni on vaihdettu ripset, keho, uusi peruukki sekä Taeyang Nosferatun stock-silmät.20
Uudet julkaisut / Vs: Pullip Momori - lokakuu 2019
« Uusin viesti kirjoittanut Sähkölasku Heinäkuu 11, 2019, 15:15:55 ip »
Naaman Mikiyochii- ja BJD-tyylisyyttä on kommentoitu, en voi olla itse kuitenkaan ainoa jonka silmään se näyttää myös kamalan suttuiselta? Poskien pisamien blushit loppuvat niin seinään, että nukke näyttää likaiselta!

Et ole ainoa! Varsinkin noi tummat pulisonkihenkiset blushit (saattaisivat olla varjotkin) ovat ongelmalliset. Noin yleisilmeestä tykkään kyllä kovasti ja meikki on nuken henkeen sopiva. Olisi vaikea kuvitella mori-tytölle muuta.

Noin yleisesti ottaen pidän tästä tosi paljon! Todella nätti julkaisu! Tulee melkein halu ostaa Pullip, ööh. :P Mulla oli itselläni lyhyt mori-vaihe ja olen hankkinut joillekin nukeilleni mori-tyylisiä vaatteita ja voisin melkein toivoa, että joku haluaa vielä joskus luopua näistä stockeista ja olen silloin paikalla lokkimassa. :D Minusta nukke ei ole siis ollenkaan pliisu, vaan tosi uskollinen herkälle ja maanläheiselle morille. :)
Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 10