Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
UKK / Vs: Ostovinkit ja kyselyt kaupoista ja myyjistä!
« Uusin viesti kirjoittanut Kanttarelli Syyskuu 17, 2019, 22:54:28 ip »
Tilasin CC-Toysilta ensikertalaisena nuken, ja tänään tuli sitten "Notification of Payment Received" sähköpostiin seurantatunnuksen kera. Ongelmana on se, että viestissä puhutellaan minua Laurana, joka ei ole yksikään nimistäni joten luonnollisestikin alkoi huolestuttamaan, ovatko laittaneet paketin väärään osoitteeseen tai väärällä nimellä.

Aika erikoinen juttu! Mutta toivotaan että kyseessä on vaan kirjoitusvirhe, vaikka aika automaattirobotin oloisia viestejä tuolta cc-toysiltä tuleekin. Katsoin itselleni saapuneet tilausvahvistukset, ja niissä puhutellaan oikein koko nimellä. Lähetitkö jo kyselyä asiasta vai pohditko vielä? Kiva kuulla mitä olet tilannut. Optimistina uskon että paketti löytää pian perille.
2
UKK / Vs: Ostovinkit ja kyselyt kaupoista ja myyjistä!
« Uusin viesti kirjoittanut Izha Syyskuu 13, 2019, 20:57:32 ip »
Tilasin CC-Toysilta ensikertalaisena nuken, ja tänään tuli sitten "Notification of Payment Received" sähköpostiin seurantatunnuksen kera. Ongelmana on se, että viestissä puhutellaan minua Laurana, joka ei ole yksikään nimistäni joten luonnollisestikin alkoi huolestuttamaan, ovatko laittaneet paketin väärään osoitteeseen tai väärällä nimellä. Seurantatunnuksen perusteella paketti on kyllä tulossa Suomeen, mutta se ei välttämättä auta jos siinä ei minun nimeäni ole. Pitäisikö ottaa varmuuden varalta yhteyttä kauppaan ja varmistaa, että laittoivat oikealla osoitteella, vai onko tämä jotain tyypillistä sähköpostitöppöilyä liikkeelle? Yleensä odottelisin tällaisissa asioissa paketin saapumista ennen stressailua, mutta nyt on kuitenkin sen verran arvokas lähetys etten malta olla hieman ahdistumatta... ::)

(En tiedä menisikö tämä paremmin Muut nuket-osioon, mutta kyllä tuolla Pullip-perheen nukkejakin myydään joten sujautan nyt tänne.)
3
Uudet julkaisut / Vs: Pullip Marisa Kirisame - lokakuu 2019
« Uusin viesti kirjoittanut Sade Syyskuu 04, 2019, 11:07:42 ap »
On ilahduttavaa saada Touhou-Pullipeja, sillä pelisarjaa vuosia sivusta seuranneena pidän sen hahmodesigneistä kovin paljon. Valitettavasti ensimmäinen yritys ei näemmä mennyt aivan putkeen. Pullip-parka näyttää tosiaan kiireessä kustomoidulta liian voimakkaine blusheineen ja erikoisine huulineen. Hirvittävä harmi, sillä tämä hahmo olisi voinut parhaimmillaan näyttää todella hyvältä Pullipina.

Asusta pidän kovasti ja löytäisin sille varmasti käyttöä. Laskokset näyttävät onnistuneilta ja pienet detaljit toimivat hyvin. Se ei kuitenkaan paranna itse nukkea, jossa tiivistyy suunnilleen kaikki, mitä Pullipin meikeissä vierastan.

Vaikka tämä nukke onkin iso pettymys, odotan innolla, mitä tulevat Touhou-Pullipit meille tarjoilevat!
4
Uudet julkaisut / Vs: Pullip Marisa Kirisame - lokakuu 2019
« Uusin viesti kirjoittanut nyannberry Syyskuu 04, 2019, 10:42:31 ap »
Tosi söpöä, että Touhousta saadaan pullipeja! ...Mutta näin pelisarjan fanin näkökulmasta, ei toteutus näytä Marisalta laisinkaan (asua lukuunottamatta). Nukke on kuin vähän reppanan cossaajan näköinen, meikki tai peruukki eivät näytä hahmolta ollenkaan. Toki Marisan designistä on useampia versioita, mutta esim. kasvojen ilme ei kuvaa hahmon tuittupäistä luonnetta, vaan on pikemminkin lempeän ja hupsun näköinen. Meikki on lisäksi aika ruma, vahvan punaiset poskipunat eivät sovi kellertäviin huuliin ja luomiväreihin. Parasta tässä nukessa on syötävän suloinen hattu sekä tieto siitä, että muistakin Touhou- hahmoista saattaa tulla nukkeja! (Toivottavasti parempia kuin tämä.)
5
Uudet julkaisut / Vs: Pullip Marisa Kirisame - lokakuu 2019
« Uusin viesti kirjoittanut Turre Syyskuu 03, 2019, 23:48:29 ip »
Outo valinta. Minä luulin Touhoun olleen menneen talven lumia jo aikaa. Tämä hahmo on kyllä todella suosittu aihe. Myös Volksilla on Dollfie Dream-versio tästä.

Touhou Project on itselleni ihan vieras pelinä, enkä tunne hahmoa. Mutta jokin tässä muistuttaa minua Rozen Maiden Pullipeista. Luultavasti kulmikas silmämeikki ja nudet huulet yhdistettynä tuon tyyliseen asuun?

6
Uudet julkaisut / Vs: Pullip Marisa Kirisame - lokakuu 2019
« Uusin viesti kirjoittanut Izha Syyskuu 03, 2019, 18:48:09 ip »
Oh no.....

Tämä näyttää stocknukelta, jolle lisätty itse aivan liikaa blushia ja huulet olisivat saaneet mm. hiomapaperista osakseen. Itsekustomoimisen tunnetta ei yhtään auta silmien alla oleva kellertävyys yhdistettynä poskipunan lämpimyyteen. En tunne Touhou-sarjaa, joten en tiedä onko tällainen lookki tarkoituksellinen, vai Grooven omaa taiteilua. Hiuskuontalokin vaikuttaa astetta halvemmalta, en suostu uskomaan että alkuperäisellä hahmolla olisi noin hölmö leikkaus... Asu vaikuttaa ihan nätiltä, ei puhuttele itseäni näin ulkopuolisena tosin.

Päätin vielä lähteä Googlen kautta vertaamaan Azone Marisaan ja nyt tämä Pullip-julkaisu näyttää entistäkin nolommalta. :-[
7
Uudet julkaisut / Pullip Marisa Kirisame - lokakuu 2019
« Uusin viesti kirjoittanut Pearls Syyskuu 03, 2019, 14:56:35 ip »


Touhou-fanit tarkkana! Groove julkaisee ensimmäisen Touhou Project -aiheisen Pullipin, nimittäin Marisa Kirisamen! Varsin hyvä veto Groovelta, Touhouhan on ollut erittäin suosittu jo todella pitkään, joten tämä saanee ostajat liikkeelle. Azone on aikaisemmin julkaissut useita Touhou -aiheisia nukkeja (mm. nyt Pullippina nähtävän Marisan) mutta nyt on Pullipin vuoro.

Luultavimmin yhteistyön vuoksi hinta on normaalia suolaisempi lähes 30 000 jeniä (vähän päälle 250 euroa) ja julkaisu lokakuun aikana.
8
UKK / Vs: Peruukit
« Uusin viesti kirjoittanut GingerLady Syyskuu 02, 2019, 00:12:11 ap »
Kiitos vinkeistä, Puppeteer! Wig cappia olenkin koittanut, mutta peruukki on luistanut yhtä lailla pois sekä pullipilta että taelta - enkä nyt nukkeja tukasta roikottele tai muuten huolimattomasti kohtele :D ajattelin, että jos kuumaliimaa saisi laitettua peruukin sisäpuolelle pätkinä tai pisteinä, että ne olisivat sellaisia nystyjä yhtenäisen pinnan sijaan, jolloin peruukin joustavuus säilyisi. Stickeri onkin uusi ja varmaan tutustumisen arvoinen juttu.
9
UKK / Vs: Peruukit
« Uusin viesti kirjoittanut Puppeteer Syyskuu 01, 2019, 21:28:25 ip »
Itselle tuli sellainen ongelma peruukkiin laitettavasta liimasta mieleen, että kun peruukeissahan on yleensä jonkinlaista joustoa/venyvyyttä, niin liiman kyllä luulisi poistavan sen efektin? Ja onko kuumaliimaus ainoa vaihtoehto, vai oletko harkinnut wigcapia tai Wigs Fixed Stickeriä, joita molempia saa Coolcatista (ja varmaan ihan ebaystakin)? Itse olen käyttänyt enimmäkseen noita wigcapeja, mutta myös tuollaista stickeriä on parin nuken päässä, enkä ole minkäänlaisia ongelmia/ vaurioita huomannut.
10
UKK / Vs: Peruukit
« Uusin viesti kirjoittanut GingerLady Syyskuu 01, 2019, 15:48:06 ip »
Sinitarrasta mulla ei oo jälkiä jääny, teipistä jää liimaa, teipistä vähän riippuen. Toisista ei jää heti vaan ajan kanssa esim. vuodessa maalarinteippi on aika hirveetä.

Voihan myös laittaa kuumaliimaa kuten BJDillä on jos tahtoo vaihdella peruukkeja ttai tahtoo ettei se ole kiinni.

Peruukkia ei siis liimata kuumaliimalla kiinni, vaan annetaan liiman jäähtyä jolloin se toimii kitkana.

Kopioin ohjeen tähän:

Elikkä kokeilin miten peruukki pysyy päässä kuumaliiman avulla ja kaikissa tapauksissa tosi hienosti.

Tämä liimaus on normaaliin peruukkiin ja se levitetään kärjen sivulla todella ohueksi kerroseksi. Rinkula koko kallon reunan ympäri. Yksi liimakierros riittänee.


Tämä liimaus tehdään levittäen kärjellä jättäen kuitenkin hiukan epätasaisuutta. RInkula koko kallon reunan ympärille. Tällä sain pysymään peruukin päällä joka ei pysynyt velcrollakaan (tai sitä olisi pitänyt vääntää päähän kilo) kun peruukki aina tumpsahti päästä pois.

Sitten kokoa liian isoon peruukkiin kerran koko pää (tai laen voi joissain tapauksissa jättää liimaamatta, itse kuitenkin liimasin sen) edellisellä tekniikalla ja sitten tarpeen mukaan sinne tänne levittämättä. Voit myös tehdä useampia kärjellä levitettyjä kerroksia. Odota että liima kuivuu kerrosten välissä. Pää on 6-7' peruukin vaativa, nyt siinä pysyy nätisti ja pyörimättä tai irtoilematta 7-8' peruukki.

Toivottavasti on apua. :3 Helppo ja halpa tapa saada kunnolla peruukki kiinni. ^___^

Pahoittelen kun en jaksanut lukea koko ketjua läpi! Kysäisen tähän kuumaliima-kitka-ideaan liittyen, että voiko sen kitkakerroksen tehdä peruukin puolelle? Eli vetäisisi kuumaliimaa peruukkiin sisäpuolelle, jolloin ei nukkeen tarvitsisi laittaa liimakerrosta? Ja tietysti liiman pursottamisen jälkeen odottaisi että se kuivuu ennen kuin siihen koskee, ettei pursua kuidun läpi hiusten puolelle. En raaskisi laittaa liimakerrosta nukkeihin, joista pari on harvinaisempiakin malleja ^^' Mieluummin pilaan peruukin kuin nuken, jos liima leviää väärin tms.
Sivuja: [1] 2 3 ... 10