Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Uudet julkaisut / Vs: Pullip Eclata - elokuu 2020
« Uusin viesti kirjoittanut Turre Toukokuu 24, 2020, 17:02:28 ip »
Jep. Rippilapsen asu. Vähän kun kaivelen muistiani, niin muistan tuon huntuhärvelin nimenkin. Vastaa meidän ripillepääsijöiden albaa.
2
Uudet julkaisut / Vs: Pullip Eclata - elokuu 2020
« Uusin viesti kirjoittanut Milly Toukokuu 23, 2020, 16:51:50 ip »
Vanamo, katolisissa maissahan rippilapset ovat myös usein oikeastikin lapsia, nuorempia kuin täällä Suomessa. Oletin itse, että mekon pituus ja nalle viittaavat tähän.
3
Uudet julkaisut / Vs: Pullip Purely Sherbet - heinäkuu 2020
« Uusin viesti kirjoittanut Vanamo Toukokuu 23, 2020, 13:37:28 ip »
Tämä julkaisu on hämmentävä. Siinä on paljon sellaista, mistä pidän valtavasti ja sen vastapainona paljon sellaista, mistä en pidä ollenkaan. Rakastan noita hiuksia. Jos ei olisi koronatilanteen aiheuttamaa lovea pankkitilillä,  ostaisin nuken pelkästään hiusten takia. Pidän myös mekosta ja hiuspinneistä. Sen sijaan kengillä tai takilla en tekisi mitään. Mutta nukke itse... 😧 Saattaisin huolia silmät, mutta en mitään muuta. En muistakaan, milloin olisin nähnyt pullipin, jonka näkeminen saa heti kuikuilemaan hiekkapaperia... Tuo meikki lähtisi niin varmasti viimeistä vetoa myöten jos nukke ikinä minun käsiini päätyisi.
4
Uudet julkaisut / Vs: Pullip My Melody Pink Version - elokuu 2020
« Uusin viesti kirjoittanut Vanamo Toukokuu 23, 2020, 13:24:02 ip »
Tuossa hymyssä on jotain ihan vastustamattoman suloista. Pidän paljon peruukista ja asun essun huolisin koska tahansa. Muutenkin julkaisussa on yhtenäinen tyyli, josta pidän. Pidän kuitenkin enemmän alkuperäisen My Melodyn meikistä enemmän.
5
Uudet julkaisut / Vs: Pullip Eclata - elokuu 2020
« Uusin viesti kirjoittanut Vanamo Toukokuu 23, 2020, 13:16:31 ip »
Ai se on rippikoulumekko? Se selittäisi nallukan... The Dolly Insider pitää sitä hääpukuna. Ihmettelin, mitä nalle tekee häärekvisiittana. Pidän kovasti nukesta itsestään (silmät ovat aivan mahtavat) ja monista asun yksityiskohdista. Puvun olisin ottanut täyspitkänä kuitenkin. Kokonaisuutena tämä on kyllä niin upea, että saattaa jossain vaiheessa tulla tänne.
6
Uudet julkaisut / Vs: Yeolume Miku Hatsune - maaliskuu 2020
« Uusin viesti kirjoittanut Vanamo Toukokuu 23, 2020, 13:01:43 ip »
On kyllä erikoinen julkaisu tämä. Minulla on Snow Hatsune Mikun dollfie dream pää, josta tuli oitis poikanukke. Myös tästä julkaisusta saisi pojan. Mutta se vaatisi kehon vaihtoa ja silloin vaatteista tulisi hyödyttömiä. Toisaalta... Minusta nuo vaatteet ovat aika hyödyttömiä tuonkin kehon päällä. 😅 Kun näin, että Yeolumesta oli lopultakin tulossa uusi julkaisu, ajattelin ostaa sen oli se sitten millainen hirvitys tahansa. Mutta nyt kun koronan myötä rahatilanne on huomattavasti huonompi, jääpi tämä ostamatta.
7
Uudet julkaisut / Vs: Pullip Purely Sherbet - heinäkuu 2020
« Uusin viesti kirjoittanut Milly Toukokuu 17, 2020, 00:32:27 ap »
Näitä uusia nukkejulkaisuja katsellessa voi ainakin ihailla sitä, että eivät ole nyt tosiaan jumahtaneet yhteen tyyliin. Mietin jo alkuvuodesta, onko sinne palkattu uusi suunnittelija, kun julkaisut alkoivat olla entisestä poikkeavia.

Vaaleat pastellihörhelöt eivät ole minun tyyliäni, eikä tuo kasvojen blushaus miellytä ostomielessä, mutta tykkään siitä että tehdään jotakin erilaista. :) Ja tässä tytössä on jotain omalla tavallaan raikasta ja herkkää.
8
Uudet julkaisut / Vs: Pullip My Melody Pink Version - elokuu 2020
« Uusin viesti kirjoittanut Izha Toukokuu 16, 2020, 20:43:49 ip »
Tämä on ihana. <33 Ei näytä ihan yhtä lutuiselta kuin prototyyppikuvissa, mutta voi olla että kyseessä on vain valoituksen ja kuvakulman ero. Peruukin etukiehkurat tosin näemmä vaihtuivat tylsiin poskia mukaileviin pötköihin, höh. Mutta hilkka sai seurakseen pupunkorvat, jonka otan mielelläni extrakiehkuroiden vastineeksi.

Koko asu on mitä suloisin, mukavan maalaishenkinen verrattuna Pullip Cinnamorolliin ja 45th ann. Hello Kittyyn. Saden sanoin meikki tosiaan muistuttaa Funassyita, mutta tämä sopii minulle enemmän kuin hyvin, sillä olen jo jonkun aikaa vähän harmitellut kyseisen julkaisun missaamista.

Kun AGA julkisti nuken, itselle tuli kalliista (eli nykyään tyypillisestä) hinnasta huolimatta kauhea hinku ennakkotilata nukke. Nyt se hepuli on vähän rauhoittunut, ja toivon hartaasti ettei nukke myy kamalan nopsaa loppuun että kerkeisin nähdä tarpeeksi omistajakuvia ennen ostopäätöstä. Vanhempien JP-julkaisujen "kirppis"hintoihin tottuneena pelkkä ajatus heittää ~180€ + kulut Grooven Pullippiin kirpaisee ihan kamalasti, mutta voi olla että tytön silti päädyn nappaamaan.
9
Uudet julkaisut / Vs: Pullip Eclata - elokuu 2020
« Uusin viesti kirjoittanut Izha Toukokuu 16, 2020, 20:25:01 ip »
Minusta tällä on ihan karmea silmämeikki! Mietiskelin, olisiko Eclata saanut puoltakaan sen Instagram-hypestä jos nukke olisi perusvalkoihoinen... Tai ehkä omat nukkemeikkimieltymykseni vain poikkeavat seurattujeni mieltymyksistä liikaa? Nyt kun olen tarkemmin nuken naamaa tiiraillut, niin huomasin että nukella on tosin todella kauniit blushit - ihanaa että sitä on nenänvarrellakin!

Asussa pistää silmään hunnun upea tähtitylli. Inspiroi lähtemään kangaskauppoihin metsästämään jotain samankaltaista kuvauspropiksi. Muuten asu näyttää liian täyteentungetulta, saman efektin saisi kauppatorilta ostetulla euron barbimekolla.
10
Uudet julkaisut / Vs: Pullip Purely Sherbet - heinäkuu 2020
« Uusin viesti kirjoittanut Sähkölasku Toukokuu 16, 2020, 20:24:22 ip »
Erityisesti nukessa tökkii kuitenkin sen meikki. Voimakas blushaus näyttää minun silmiini ihan huonosti muokatulta kuvalta tai joltakin filtteriltä. Mikään muu osa kasvoissa ei puolestaan yllätä laisinkaan. Toivottavasti se tämän tyylinen Yeolume julkaistaisiin, sillä tämä ei juurikaan säväytä. :(

Joo tää. Varsinkin blushaus on sangen mielenkiintoinen ja mietin, että mistä inspis on haettu, kun imo fairy keihin tuo ei kuulu, ellei jotain merkittävää ole tapahtunut (okei, yksittäiset tyypit tietysti voi rakennella millaisia meikkejä vain). Ehkä joku naapurityyli sitten, vaikka onhan tää vähän saivartelua. Joka tapauksessa en pidä blushauksesta. Silmät tällä ovat kauniit, koska sydämet silmissä viehättävät minua aina. Sitä Yeolumea minäkin odotan, vaikken tiedä, hankkisinko, kun olen niin kiintynyt vain Daleja -ideologiaani, hehe.

Meikin takia en tätä nudena hankkisi, sen sijaan vaatteet voisin pölliä, ne ovat ihanat. Esim. noi kengät vetäisin heti jalkaani, jos olisin 30-senttinen! ;D Huppari on paikka paikoin vähän hämmentävä (sivuevät???), mutta istuu kumminkin minusta ihanaan pastellipilvikokonaisuuteen kokonaisuuteen sentäs.
Sivuja: [1] 2 3 ... 10