Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
UKK / Vs: Kuvia nukeista laatikoissaan
« Uusin viesti kirjoittanut Sade Syyskuu 23, 2020, 10:15:28 ap »
Taeyang Tin ManTaeyang ScarecrowMolemmat:

2
UKK / Vs: Peruukkien värjääminen?
« Uusin viesti kirjoittanut Vanamo Syyskuu 15, 2020, 09:44:35 ap »
Kiitos tyhjentävästä vastauksesta, Turre! Minä olen värjäytymisen suhteen absolutisti, joten nukke saa vaalean peruukin mustan sijaan. Tiedän, että värjäytymät saa pois, mutta tiedän myös, että ne aineet vaurioittavat vinyyliä pitkällä aikavälillä. Ja jos värjäytymä sattuukin menemään kasvomeikin päälle... 😱
3
Uudet julkaisut / Vs: Yeolume Butzzi - syyskuu 2020
« Uusin viesti kirjoittanut Milly Syyskuu 14, 2020, 19:53:37 ip »
Ei kovin houkuttelevalle kuulosta minustakaan. Tuollaiseen konseptiin olisi saanut olla joku vähän extremempi palkintonukke tavoiteltavaksi, tai vaikka tosiaan ilmainen nukke tai selkeä alennus vähintäänkin jokuselle voittajalle.

Nukke itsessään on perussöpö, muttei mitenkään erityisen houkutteleva itselleni. Varmasti tällainen söpöliini olisi kuitenkin mennyt hyvin kaupaksi, jos olisivat laittaneet normimyyntiin. Sopii toivoa että siitä tulisi joku normaali versio julkiseen myyntiinkin.
4
Uudet julkaisut / Vs: Yeolume Butzzi - syyskuu 2020
« Uusin viesti kirjoittanut Sade Syyskuu 14, 2020, 15:33:34 ip »
Koko systeemi nuken ympärillä on erittäin kummallinen ja pistää miettimään aihetta monelta kantilta. Homma haiskahtaa ikävästi pelkältä rahan kalastelulta. Nukesta pitää maksaa ja Groove kaiken päätteeksi hyötyy kilpailijan tekemästä designistä rahallisesti. Ei voi kuin miettiä, miten tähän on päädytty. Minun silmissäni tällainen toiminta ei aseta Groovea erityisen hyvään valoon.

Itse nukke on tosin mielestäni aivan ihana, mutta tällä tavoin siitä jää vain karvas maku suuhun. Tätä Yeolumea toivottiin kovasti, mutta tällainen tapa tuoda se markkinoille tuntuu vähintäänkin arvelluttavalta. Saa nähdä, onko toinen versio nukesta helpommin saatavilla, vai liittykö siihenkin jokin vastaava tempaus.
5
UKK / Vs: Peruukkien värjääminen?
« Uusin viesti kirjoittanut Turre Syyskuu 13, 2020, 14:48:16 ip »
Vinyylinukke värjäytyy ihan kaikesta. Siis ihan kaikesta. Jos peruukkikuitu on tummaa, vinyylinukke värjäytyy. Ei ehkä heti, eikä ehkä kaikista peruukeista, mutta riski on todellinen. Toki oma asiansa on, piittaako asiasta? Jos piitaa, ei säilytä minkään väristä peruukkia vinyylinuken päässä. Myös peruukilta suojaavat suojukset nimittäin värjäävät.
6
Uudet julkaisut / Yeolume Butzzi - syyskuu 2020
« Uusin viesti kirjoittanut Siniirr Syyskuu 13, 2020, 14:42:03 ip »


Aattelin tällekkin nukelle tehdä aiheen, vaikkei se varsinaisesti virallinen julkaisu ole siinä mielessä, että hänet voi voittaa kilpailusta, mutta minusta kuitenkin ansaitsee oman keskustelunsa. Tässä voi siis myös keskustella tuosta kilpailusta halutessaan julkaisun lisäksi. Yeolume Butzzi on siis 50kpl limited versio. Tästä nukesta on ilmeisesti tulossa jokin versio 2, mutta en ole varma tuleeko se normaaliin myyntiin vai onko sekin limited julkaisu. En ole täysin varma, että onko "syyskuu" tämän nuken virallinen julkaisukuukausi, mutta päivitän myöhemmin, jos siitä tulee tarkempaa tietoa.

Hintaa tällä julkaisulla on 220 dollaria ja kilpailun voittajat joutuvat sen maksamaan kilpailun muiden osien toteuttamisen lisäksi. Kilpailu sisältää esim. Pullip Designin luomista ja fanartin tekemistä. Minusta tämä koko kilpailu on riman alitus Groovelta siinä mielessä, että voittaja joutuu maksamaan voitostaan, johon hän on nähnyt paljon työtä ja josta Groove saa vielä ilmaisen nukke designin itselleen ja josta Groove tuskin maksaa penniäkään sen designin tekijälle, jos tämä design siis päätyy oikeaksi nukeksi.
7
UKK / Vs: Peruukkien värjääminen?
« Uusin viesti kirjoittanut Vanamo Syyskuu 13, 2020, 12:16:41 ip »
Olenhan nyt ymmärtänyt oikein? Peruukissa värjäävä osa on mustaksi/punaiseksi/shokkiväriseksi värjätty hiusverkko. Hiuskuidun itsensä ei pitäisi värjätä mitään - ellei sitä sitten ole kotikonstein yritetty jälkikäteen värjäillä?

(Etsin mustaa peruukkia vinyylinukelle. Olin siinä uskossa, että kunhan varmistan, että hiusverkko ja ompelulangat ovat vaaleita, peruukki ei värjäisi sitä. Olen luullut, että hiuskuitujen tehtaalla tapahtuvalla värjäyksellä ja kotona tapahtuvalla värjäyksellä ei ole oikeastaan mitään muuta yhteistä kuin sana "värjäys"... Ja että hiuskuitu siksi on värjäämiseen suhteen niin turvallista kuin vain voi olla. Mutta nyt ulkomaisella foorumilla ihmiset puhuvat, että hiuskuitukin voi värjätä! Voiko se olla totta?)

Tiedän, että tämä kysymys ei ole ihan oikeassa paikassa. Jossain oli paljon puhetta peruukkien eri kuiduista, mutta en löydä sitä. Laitoin kysymyksen tähän, kun peruukkien värjäys liittyy suoraan nukkien värjäytymisvaaraan.
8
Nukkekanta / Vs: Dollte Porte Taeyang Alfred 2011
« Uusin viesti kirjoittanut Sade Syyskuu 08, 2020, 12:55:08 ip »
Nukelle on vaihdettu obitsu-keho, silmät, peruukki sekä lisätty ripsiä.9
Uudet julkaisut / Vs: Pullip Fluffy Cotton Candy - Marraskuu 2020
« Uusin viesti kirjoittanut Izha Elokuu 13, 2020, 11:44:23 ap »
Minusta tässä on vahvaa sekasortoenergiaa (ei millään parhaalla tavalla), mutta se voi johtua henkilökohtaisesta vihastani vaaleanpunaisen ja vaaleansinisen yhdistelmään. Ei toimi sitten yhtään! Raitahiustyyleistä en pidä yhteensopivillakaan väreillä, joten tämä peruukki se vasta hirvitys onkin. Silmät taas näyttävät kaukaa kovin kotikutoisilta, mutta läheltä ne ovatkin kauniin yksityiskohtaiset ja piparipupillit suloiset.

Meikin mallin puolesta ainakin alaripset ja huulet muistuttavat Kuromia, joka on oikeastaan ihan hauska asia koska Kuromilla oli todella onnistunut meikki. Värit vaan toki lämpimämmät ja luonnollisemmat, joka on mielenkiintoinen valinta tällaiselle nukelle. Plussaa uniikeista luomista, vaikka värit eivät nyt natsaakkaan.

Asu on aika vekkuli, pörröviittaan ihastuin täysin! Ja nuo tassut, oih ja voih. Jos olisivat valkoiset niin pääsisivät kaikessa yksinkertaisuudessaan lempistocklapasieni joukkoon Dal Cinnamorollin ja Pullip Classical White Rabbitin kanssa. Nuken kokonaisuudesta en pidä, mutta jos erottelisi vaaleanpunaiset ja -siniset osat erikseen ja antaisi tytölle rauhallisemman peruukin niin siitähän voisi tulla ihan sievä.
10
Uudet julkaisut / Vs: Pullip Fluffy Cotton Candy - Marraskuu 2020
« Uusin viesti kirjoittanut Turre Elokuu 12, 2020, 23:28:03 ip »
Ah ja voi, mikä suloisuus. Hyvällä tavalla erottuva muista pastellia pastellin päällä pastellilla-julkaisuista. Asu on yhtä aikaa överi ja käyttökelpoisen näköinen. Tuo huppu on suloinen.
Meikki on onnistunut, jopa sävyistä poikkeava huulimeikki vain tasapainottaa. Pupillittomat glitterisilmät ovat ihanat  <33
Hiukset ovat tosi kauniit, mutta tuo mitta.... No, kun vedetään överiksi niin sitten kans vedetään överiksi.  Joka tapauksessa minulle olisi vähempikin riittänyt. Aloin heti miettimään, miten soma tuo olisi pyöreänä polkkatukkana...

Pastellijutut eivät ole yhtään minun makuuni, mutta tästä nukesta tykkään. Olin jo tilaamassa Xerestä, mutta nytpä en olekaan enää varma mitä tahdon. Vieläkö joulukuun nukke on jotakin vielä enemmän tajunnan räjäyttävää?
Sivuja: [1] 2 3 ... 10