Pullip Suomi

Pullip-keskustelu => Uudet julkaisut => Aiheen aloitti: Pearls - Joulukuu 16, 2018, 22:28:50 ip

Otsikko: Pullip FUNASSYI Classical Lolita ver. - toukokuu 2019
Kirjoitti: Pearls - Joulukuu 16, 2018, 22:28:50 ip
(https://farm5.staticflickr.com/4874/45430116605_e7847767c7_z.jpg)

Funassyi (https://en.wikipedia.org/wiki/Funassyi) on japanilainen maskottihahmo, joka on Funabashi -nimisen kaupungin epävirallinen maskotti. Nyt Groovelta tulee tämän maskotin kanssa tehty yhteistyönukke, Pullip FUNASSYI Classical Lolita ver. toukokuussa 2019.

Tällä hetkellä tämä nukke on ennakkotilattavissa vain uho2 -nimisestä japanilaisesta nettikaupasta, joten jos tämän nuken haluaa, joutuu käyttämään proxyja tilaamiseen. Listahinta on aika muhkea vähän vajaat 28000 jeniä.
Otsikko: Vs: Pullip FUNASSYI Classical Lolita ver. - toukokuu 2019
Kirjoitti: Siniirr - Joulukuu 17, 2018, 13:33:02 ip
Ensi reaktio: Voi eiiii! Onpa söpö, jotenki super suloinen tämän nuken katse. ♥ Mutta hetken päästä tajusin, että on tämäkin aika perus söpö niinkuin moni muu uusista julkaisuista, mutta on tässä silti kuitenkin jotain, en vaan oikeen osaa pukea sanoiksi että mitä.. Nuken vaatteet on tosi suloiset ja muutenkin ulkoasu on ihana, mut odotan innolla omistajakuvia! Haluun nähdä tästä nukesta tarkempia kuvia. ^^'
Otsikko: Vs: Pullip FUNASSYI Classical Lolita ver. - toukokuu 2019
Kirjoitti: mizya - Joulukuu 18, 2018, 10:33:17 ap
Eka reaktioni: miksi lolita? Kun tuota maskottia katsoo, niin minulle tulee enemmän mieleen semmoinen tosi värikäs yume kawaii tai fairy kei katumuoti (tähän malliin (https://pm1.narvii.com/6398/4d33327c95315676b8a94605c3878241b9cae03b_hq.jpg)), kuin lolita. Tuntuu, että on pelattu vähän liikaa varman päälle, kun on tehty perus rimssulolita eikä revitelty enemmän asun (ja peruukin) kanssa. Tuolla maskotilla on tuommonen hauska päässä kasvava versokin, joka on vaan korvattu vihreällä rusetilla? Aika mielikuvitukseton ratkaisu. Kaiken lisäksi tuo rusetti näyttää jotenkin siltä, kuin se olisi photoshopissa läntätty tuohon kuvaan... unohtivatko pistää semmoisen prototyyppinukelle ja jälkikäteen lisäsivät sen? o_ó

Tällä nukella on kyllä söpö ilme ja kivat nuo tummat silmächipit. Miksei tuommoisia silmiä voinut olla sillä Yuhwa nukella? xD Mutta muuten aika perustylsä julkaisu, joka ei oikein erotu lolita-Pullipien massasta. Tuohon hintaan odottaisi jotain uutta ja erikoista.
Otsikko: Vs: Pullip FUNASSYI Classical Lolita ver. - toukokuu 2019
Kirjoitti: Sade - Joulukuu 18, 2018, 18:09:35 ip
Tätä voisi luulla uudelleen stailatuksi Dahlia Cinderellaksi. Oikein mitään uutta en tästä julkaisusta löydä - perussöpö ilme, lolita-mekko ja söötti maskotti on nähty jo useita kertoja aiemmin. Pidän nuken tummista chipeistä kontrastissa hurmaavan väriseen peruukkiin. Tämä ei kuitenkaan vielä riitä nostattamaan sen kummempia tuntemuksia pintaan. Olen kovin pettynyt moniin uusiin julkaisuihin, sillä kaikkien meikit tuntuvat noudattavan jo aiemmin nähtyä kaavaa. :-\ Asukaan ei minuun erityisemmin pure, vaikka yleisesti lolitasta pidänkin. Kenties vierastan mekon laskeutumista ja mallia hivenen.
Otsikko: Vs: Pullip FUNASSYI Classical Lolita ver. - toukokuu 2019
Kirjoitti: GingerLady - Joulukuu 18, 2018, 19:47:36 ip
Olen ehkä kyyninen, mutta luulen että tässä on päädytty kierrättämään vanhaa :/ asusta tulee mieleen Pullip Eileenin ja The Secret Garden of White Witching kollaasi. Lisäksi (tämä on henkilökohtainen mielipide mutta) en vain pysty pitämään printtikuvioisista asuista. Vaaleita otsistukkiakin on nähty niin paljon että eikö oikeasti voisi harkita mallien laajentamista? :'D Meikki on mielestäni ainut vähän omaperäisempi osuus, ja tummat chipit ovat mukavaa vaihtelua. Olen aina ihmetellyt miksei niitä ole enemmän kun mustat jättimäiset nappisilmät ovat valloittavia... ehkä ne ovat Aasiassa liian tavallisen näköisiä?

No, joka tapauksessa, ei tämä taida päätyä ostoslistalleni. Korkeintaan nudena, mutta ei siihenkään ole realistisesti ajateltuna mitään suurta intoa.

Mizya on muuten oikeassa asun suhteen! Lolita ei jotenkin edes sovi tuon maskotin henkeen.
Otsikko: Vs: Pullip FUNASSYI Classical Lolita ver. - toukokuu 2019
Kirjoitti: Turre - Joulukuu 23, 2018, 16:31:35 ip
Jollei hinta olisi noin suolainen, voisi luulla että tässä on pikkutytön eka ikioma nukke. Helppo tukka, helppo mekko ja kaikki kovin simppeliä.
Mutta ehkä nukella onkin tarkoitus kosiskella kaupungin toimikuntien rouvia uuden harrastuksen pariin... Nukke joka näyttää somalta vitriinissä ilman kohtuutonta puunaamista kiharoiden kansa.