Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
UKK / Vs: Tulli ja maksut
« Uusin viesti kirjoittanut Vanamo Elokuu 15, 2018, 09:14:03 ap »
Voin omakohtaisesti asian kokeneena raportoida, että nettitullaukseen ei tarvita tulliselvitettävän lähetyksen saapumisilmoitusta sen enempää paperisena kuin digitaalisena versionakaan.

En ole enää aikoihin luottanut siihen, että Posti ilmoittaisi lähetysteni olevan lähipostissa noudettavissa, niin monta kertaa ovat ilmoitukset jääneet tulematta. Mutta en osannut varoa, että tulliselvitettävän lähetyksen saapumisilmoitus saattaisi MYÖS jäädä tulematta. Minulle se tulee (tai siis sen pitäisi tulla) sekä Netpostiin että paperiversiona kotiin. Aloin ihmetellä, kun Mandarakelta tilaamaani Yagen Toushirouta ei alkanut kuulua eikä näkyä. Maanantaina sitten ihan piruuttani ennen töihin lähtöä vilkaisin Mandaraken viestissä ollutta seurantalinkkiä ja totesin nopean laskutoimituksen jälkeen Yagenin maanneen Suomessa tullivarastossa jo 19 päivää. No, lähetyksiähän ei säilytetä kuin 20 päivää, joten pienoinen paniikkihan siinä iski.

En edes tiennyt, mihin olisi pitänyt ilmoittaa, ettei minulle ollut edes tullut tietoa siitä että tavara pitää tullata. Päätin kokeilla saisiko tullauksen onnistumaan netissä ilman saapumisilmoitusta. Ja onnistuihan se. Siihen tarvittiin tilausvahvistuksen tietojen lisäksi vain saapumispäivä ja paketin paino, ja ne sain Postin paketinseurantatiedoista.

Nyt on Yagen turvallisesti kotona ja kaikki siltä osin kunnossa. Mutta sen kyllä opin, että stalkkaan nyt seurantalinkkiä joka ainoan paketin kohdalla ainakin kolmen päivän välein.
2
Uudet julkaisut / Vs: Taeyang hide 20th Memorial ver. - marraskuu 2018
« Uusin viesti kirjoittanut Turre Elokuu 14, 2018, 22:54:43 ip »
Hide ei ole itselleni tärkeä henkilö enkä nukkea siksi ostaisi että se on juuri Hide, mutta ihan nukkena ajatellen kiva Taeyang. Tykkään että niissä on näitä särmikkäämpiäkin eikä pelkästään prinssipuolisoita.

Rakastan noita silmiä ja kulmakarvoja. Peruukki on karmea eteenkin korkeaan otsaan yhdistettynä, mutta tässä tapauksessa vaikea valittaa kun mallin mukaan on tehty. Mutta voin nähdä sieluni silmin, miten komea tämä olisi ihan vaikka perusmustalla peruukilla.

Asu on mahtava. Taeyangeille myydään tosi vähän mitään kivaa ja erikoista päällepantavaa. Vaikka paidan repsottavat langanpäät eivät silmääni miellytä, ottaisin kernaasti tuon puvun nukeilleni.
3
Uudet julkaisut / Vs: Pullip Les Secrets by Laduree - marraskuu 2018
« Uusin viesti kirjoittanut Milly Elokuu 14, 2018, 21:22:13 ip »
Tämä julkaisu yllätti, kun Laduree on muuten tuttu. :) Tosin ei ole yhtään sellainen joka minua houkuttaisi. Pidän siitä, että on tehty jotain erilaista noiden silmien viivojen kanssa, mutta varsinaisesta lopputuloksesta en niinkään pidä. ;)

Asukokonaisuus on jotenkin sekava minunkin silmääni. Ehkä olisin lähtenyt jotenkin macaron-maisempaan asustukseen tai sitten tuohon teemavärin vihreään sävyyn päin. Mutta tykkään siitä, että Ladureen ranskanbulldoggi on mukana jossakin muodossa. :)
4
Uudet julkaisut / Vs: Taeyang hide 20th Memorial ver. - marraskuu 2018
« Uusin viesti kirjoittanut GingerLady Elokuu 14, 2018, 17:44:36 ip »
Sen verran kallis erikoisnukke, että en ostaisi, koska noista lähtökohdista katsottuna kokisin velvollisuudekseni pitää se stockina :D kengät on hienot! Puvun kuosi ja väri on mieleeni, joskin napit ja vetoketjut yltympäriinsä ei ole juttuni... artistin tyyliä kai kuitenkin paha kritisoida?

Onkohan tämä henkilö, josta on tehty eniten pullip-perheen nukkeja? :D
5
Uudet julkaisut / Vs: Pullip Les Secrets by Laduree - marraskuu 2018
« Uusin viesti kirjoittanut GingerLady Elokuu 14, 2018, 17:34:19 ip »
näyttää ihan kuin nukke olisi jo jonkun omistuksessa ja saanut päälleen hätäisesti lainkaan yhteensopimattomat vaatteet, joita nyt sattui vapaana nukenvaatekätköistä löytymään.
---
Tästä tulee oikeastaan mieleen joku urabarbie. Vaaleanpunainen asu, ammattia ajatellen epäkäytännölliset kengät, siniset silmät ja vaaleat hiukset.

Ihan nätti, mutta tylsä.
Puit sanoiksi omat ajatukseni! Vastaavanlaisia söpöjä t-paitoja on ebay pullollaan, kuten myös vaatteita essun herkkukuoseilla. Vaaleanpunainen on kliseinen tehosteväri ja jättää nuken ryhdittömäksi. Ja myös kengät on aivan kamalat (pyydän anteeksi kaikilta ks. tyylistä pitäviltä!)! Nuken naamassakin kiinnostaa oikeastaan vain chipit :D

Oikeastaan haluaisin nähdä nuken pelkästään kokin asussa (valkoisella tms essulla). Lisänä voisi tulla vaihtovaatekertana joku koktailmekko tms. leipomon edustustilaisuuksiin. Kenties vaaleanvihreä leipomon teemavärin mukaan? Sääli että hahmosuunnittelu on jo tehty eikä minulta kysytty x'D
6
Uudet julkaisut / Vs: Pullip Les Secrets by Laduree - marraskuu 2018
« Uusin viesti kirjoittanut Izha Elokuu 13, 2018, 22:49:51 ip »
Minulla ei hirveästi tule nykyään kommentoitua näitä uusia julkaisuja, kun kaikki tuntuvat olevan niin mitäänsaamattoman tylsiä että ei niistä edes keksi mitään sanottavaa. Tästä keksin kuitenkin: näyttää ihan kuin nukke olisi jo jonkun omistuksessa ja saanut päälleen hätäisesti lainkaan yhteensopimattomat vaatteet, joita nyt sattui vapaana nukenvaatekätköistä löytymään.
Meikki tällä on ihan söpö tosin! Ei liikaa turhia silmämeikkiviivoja, pakolliset nudehuulet ovat astetta tummemmat ja tykkään aina kun silmänrajaukset on tehty ruskealla tai harmaalla perusmustan sijaan. Silmäpussiefekti on myös oikeastaan aika söpö... Siltikään meikissä ei ole tarpeeksi kivoja elementtejä/mitään uutta että varsinaisesti välittäisin tästä julkaisusta. Jos nukella olisi asenteikkaammat ja tummemmat kulmakarvat niin voisin olla myyty!

Tästä tulee oikeastaan mieleen joku urabarbie. Vaaleanpunainen asu, ammattia ajatellen epäkäytännölliset kengät, siniset silmät ja vaaleat hiukset. Peruukki tosin oikeasti näyttää ihan kivalta. Käytännöllinen uudelleenstailausta ajatellen ja ehkä jopa silkkinen?

Ihan nätti, mutta tylsä.
7
Uudet julkaisut / Vs: Taeyang hide 20th Memorial ver. - marraskuu 2018
« Uusin viesti kirjoittanut Milly Elokuu 13, 2018, 20:44:05 ip »
Minä jo nimestä mietinkin, että ihan kuin olisin kuullut samannimisen ennenkin ja siinäpä se syy lieneekin, jos näitä on jo useampi. ;) Ihan veikeä ja omannäköisensä julkaisu, vaikkakin oletan sen kiinnostavan lähinnä keräilijöitä hintansa puolesta.
8
Uudet julkaisut / Taeyang hide 20th Memorial ver. - marraskuu 2018
« Uusin viesti kirjoittanut Pearls Elokuu 12, 2018, 22:51:53 ip »


Japanilaisen artistin hiden muistoa kunnioittaen Groove julkaisee uuden hide - Taeyangin, joka onkin jo neljäs tästä henkilöstä tehty Taeyang. Tätä nukkea ei kuitenkaan voi ostaa kuin suoraan Groovelta tai LEMONed -nimisestä liikkeestä, joka on samanniminen kuin hiden levymerkki. Nukke on "made-to-order" eli niitä tehdään vain se määrä kuin ennakkotilauksia on tehty. Toistaiseksi ei ole vielä tietoa, tuleeko tämä ennakkotilattavaksi vielä johonkin muuallekin. Julkaisu olisi marraskuussa ja hinta varsin muhkea 22 000 jeniä.
9
Uudet julkaisut / Vs: Pullip Les Secrets by Laduree - marraskuu 2018
« Uusin viesti kirjoittanut Turre Elokuu 10, 2018, 22:58:55 ip »
Tämä nukke on ollut myös firman keulakuvana taannoisessa kampanjassa Ladureen japanilaisissa shopeissa. Tai myymälässä, en saanut selville oliko kyseessä yksi somistus vai useita.
Lieneekö tämän esikuvana joku oikea henkilö tai hahmo firman taustalta? Silmät ovat niin leimallisesti erilaiset kuin millään muulla Pullipilla että tämä muistuttaa animehahmoista tehtyjä nukkeja.

Jännä julkaisu joka tapauksessa. En oikein osaa muodostaa mielipidettäni. Kauhean vaalea, suorastaan skandinaavinen pellavanvaaleassa tukassaan. Joka muuten on ihastuttavan suora. Pitää hurrata aina kun Pullipin peruukki on muuta kuin kiharapainajainen.

Silmät ovat kiehtovat. Valopiste on huikean suuri ja alaripsistö raskas. Kokovartalokuvissa nukke näyttää ihan oikealta leipurilta joka on yövuoron jälkeen joutunut kameran eteen valtavine silmäpusseineen. Lähikuvassa tilanne on onneksi parempi eikä silmäpussiefektiä synny.
Huulista tykkään kovasti ja arvaan, että tässä on taas nukke joka pikkuisen entrattuna olisi ihana. Nyt lopputulos on vähän liiankin vaalea ja kelmeä. En malta odottaa omistajakuvia.
10
Uudet julkaisut / Pullip Les Secrets by Laduree - marraskuu 2018
« Uusin viesti kirjoittanut Pearls Elokuu 10, 2018, 21:16:56 ip »
Marraskuun Pullip-julkaisu on jälleen kerran yhteistyönukke, mutta tällä kertaa yhteistyökumppani on vähän erikoisempi! Nukke on nimittäin toteutettu yhteistyössä Ladureén kanssa, joka on ranskalainen, perinteikäs teehuone ja leipomo. Yritys on aikaisemmin tehnyt yhteistyötä mm. suunnittelijoiden ja julkisuuden henkilöiden kanssa, ja nämä ovat suunnitelleet Ladureélle esimerkiksi erilaisia leivoslaatikoiden kuoseja ja itse leivoksia.

Nyt kuitenkin tulee Ladureé -aiheinen Pullip, joka onkin teemaan sopivasti leipurin asussa. Nukke julkaistaan marraskuussa 2018 ja Amiami tarjoaa hinnaksi hieman yli 20 000 jeniä. Leipuriasun lisäksi nuken mukana tulee Ladureén ostoskassi sekä tosi söpö ranskanbulldoggi -aiheinen pusero.
Sivuja: [1] 2 3 ... 10