Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
UKK / Vs: Dolls.Moe
« Uusin viesti kirjoittanut Siniirr Helmikuu 13, 2018, 18:47:53 ip »
Hieno päätös heiltä kyllä lopettaa Angelgate nukkejen myynnin, mutta siellä on valitettavasti edelleen Blythe kopioista ainakin valikot olemassa, muttei niitä myynnissä näyttäisi just nyt olevan.. Itse ainakin vielä boikotoisin tätä firmaa, kunnes päättävät nekin lopettaa. En kyllä toisaalta usko, että mun tarvis täältä muutenkaan mitään tilata.. ;D On muitakin firmoja onneksi.

Toisinpa kävi.. koska..

Tilasin tänään Pullip Classical Alicen! Tätä neitiä oon miettinyt niin pitkään ja nyt hän on viimein tulossa tänne. ♥ Pieni paniikki iski, kun en saanutkaan häntä Mollamanialta, koska kaikki oli tosiaan keritty myydä ja hänen mukaan lisää ei olisi tulossa enää. Alice on myyty myös Grooven omilta sivuilta, Plasticpopista, Kilalasta ja Pullip Stylestä eli vaikuttaisi että tämä malli alkaa olla loppuunmyyty, en ole sinällään yllättynyt koska tämä malli on suosittu ja on kuitenkin jo aika "vanha" eli 2013 vuoden malli.

Jouduin tässä paniikissa sitten kääntyä Dolls.Moen puoleen, jota oon boikotoinut, mutta mielellään ostan tämän nuken vielä kohtuu hintaan kun sitä jostain saa.. Kävin nimittäin kurkaamassa Ebayssä ja myyjät on jo nyt nostaneet hintoja 200 dollariin eli hekin ovat jo tietoisia saatavuuden vähentymisestä.. Noh, sainpahan hänet onneksi vielä napattua itselleni!

Vähän harmittaa toisaalta tukea tätä firmaa, mutta hyvää on kuitenkin se, että he ovat parantaneet tapansa, niin ehkä voin tämän pienen "lipsauksen" suoda itselleni.. ::) Ja siis minustakin on hienoa se, että heillä on välillä todella ihania aarteita, käytettynä kuin uutenakin, että en siis katso pahalla jos joku muu tykkää tästä firmasta, mutta itse en vaan oikeen mielellään sieltä tilaa.. En tietenkään tosin kiellä sitä, etteikö tilaaminen ois ollut helpompaa, kun tiesin ettei he myy enää Angelgate nukkeja. Ehkä tämä vaatii vain totuttelua.. ;D
2
Uudet julkaisut / Vs: Isul Sailor Moon Elios - huhtikuu 2018
« Uusin viesti kirjoittanut Milly Helmikuu 10, 2018, 23:07:36 ip »
On tämä kyllä niin oudon näköinen julkaisu, että hetken ihmettelin itsekseni ihan kummissani, kunnes tajusin että sehän on taas valmiin hahmon mukaan tehty. Ja toki vastaa hahmon ulkomuotoa ihan kiitettävästi. :)
3
Uudet julkaisut / Vs: Isul Sailor Moon Elios - huhtikuu 2018
« Uusin viesti kirjoittanut Hijiri Helmikuu 10, 2018, 22:53:44 ip »
Pullip_Officialin Instagram-tilille on ilmastunut joitakin uusia kuvia, joissa näkyy muun muassa lähikuvia silmistä.

Linkki

Tuosta aloitusviestin kuvasta en ainakaan itse huomannut lainkaan mutta joissakin näissä uusissa kuvissa pojalla on tosi iloiselta näyttävä hymy! <3
4
Uudet julkaisut / Vs: Pullip Eileen - toukokuu 2018
« Uusin viesti kirjoittanut SumireAnzuPuramu Helmikuu 10, 2018, 16:26:02 ip »
Aivan ihanan oloinen peruukki ja silmät! Tykkään todella! Taitaa olla tämänmallinen peruukki aika harvinainen, ei tule hirveän montaa mallia mieleen.
   Asukin on suloinen, mutta kuten Turre taisi jo mainita- ovathan nämä lolitanuket aika nähtyjä  :-\ Pidä tosin sinisen sävystä mielettömästi. Lisäksi nuottikuviot ja kullanväriset (??) yksityiskohdat ovat nättejä. Hattu-päähine-asia on aika jännä, mutta en oikein tykkää.
   Meikki on ihan kiva, tosin aika yksinkertainen. Huulet ovat ehkä paras osa.

Yleisesti ottaen ihan kiva malli. Tykkään sinisestä ja peruukista, mutta tuskin ostaisin tätä jos mahdollisuus olisi. Ehkä pelkät vaatteet, jos edullisesti löytäisin.
5
UKK / Vs: Ostovinkit ja kyselyt kaupoista ja myyjistä!
« Uusin viesti kirjoittanut Vanamo Helmikuu 10, 2018, 09:01:33 ap »
Kiitos vinkeistä, Dormouse ja Pearls! Etsysta olen minäkin kaikenlaista löytänyt, mutta enemmän tuurilla kuin taidolla.  ::D Siellä kun pitää tarkkaan tietää, mitä hakee. Alice Collections oli minulle uusi tuttavuus, johon kyllä tutustun tarkemmin. Pikavilkaisun jälkeen se näyttää kovasti liikkeeltä, joissa kukkaro kummasti laihtuu!
6
UKK / Vs: Ostovinkit ja kyselyt kaupoista ja myyjistä!
« Uusin viesti kirjoittanut Pearls Helmikuu 09, 2018, 17:58:12 ip »
Dormousen mainitsema Etsy on kuin käsitöiden Ebay, sieltä löytää ihan kaikkea kaikille nukeille ympäri maailman. Suosittelen! Lompakko voi vaan ikävästi keventyä selailun jälkeen  ::D

Itse olen myös tilaillut juttuja Alice's Collections -nimisestä kaupasta, joka on hartsinukkejen välittäjä mutta heiltä saa myös peruukkeja, vaatteita, silmiä, kenkiä jne. Ja myös niitä nukkeja tietyiltä firmoilta. Usein tarjouksia, jos tilaa X hinnalla tavaraa saa monesti ilmaiset postit.

Hartsinukkefirmojen omilta sivuilta saa tietysti peruukkeja, vaatteita, kenkiä ja silmiä eri kokoisille nukeille.
7
UKK / Vs: Ostovinkit ja kyselyt kaupoista ja myyjistä!
« Uusin viesti kirjoittanut Dormouse Helmikuu 09, 2018, 15:57:21 ip »
Vanamo, oletko kokeillut etsyä? Sieltä voi löytää vaikka mitä upeaa ja uniikkia.
8
UKK / Vs: Ostovinkit ja kyselyt kaupoista ja myyjistä!
« Uusin viesti kirjoittanut Vanamo Helmikuu 09, 2018, 12:31:50 ip »
Jo heti alkuun totean, että tämä kysymys on vikapaikassa, sillä se EI koske pullipperheen nukkeja. En kuitenkaan keksinyt muuta paikkaa mihin tämän työnnän. Kiltit modet siirtäkööt tämän oikeaan paikkaan.

Think Pink on lopettanut toimintansa. Sen kautta sai nukkeja, vaatteita, kenkiä, oheistavaroita jos jonkinlaista. Myös pullipeille sopivia, mutta ennen kaikkea isommille hartsinukeille. Onko Euroopassa vastaavanlaista liikettä? Entä Euroopan ulkopuolella? Coolcat, Angelesque ja Mimiwoo ovat itsellenkin tuttuja, Ebayta käytän hyvin harvoin. Onko muita hyviä paikkoja?
9
Uudet julkaisut / Vs: Pullip Eileen - toukokuu 2018
« Uusin viesti kirjoittanut Vanamo Helmikuu 08, 2018, 14:02:35 ip »
Oi miten kaunis julkaisu! Ihastuttava värimaailma niin hiuksissa, kasvoissa kuin vaatteissakin. Kerrankin peruukki, johon otsatukka sopii täydellisesti. Vaatteiden yksityiskohdat ovat upeita. Mikä harmi, että minulta löytyy jo niin samantapainen pullip, että tätä en voi kotiuttaa.

Valehtelevatko silmäni, vai onko tällä julkaisulla eri paria olevat kädet? Sekin plussaa, jos minulta kysytään.
10
Uudet julkaisut / Vs: Isul Sailor Moon Elios - huhtikuu 2018
« Uusin viesti kirjoittanut Vanamo Helmikuu 08, 2018, 13:45:09 ip »
Tattis vaan, Groove! Tämä vuosi oli tarkoitus mennä säästölinjalla! Mutta miten siitä nyt mitään tulee, kun on tuommoinen tyrkyllä? Nuken väritys on suuri heikkouteni, mutta sen ilmekin on sama kuin eräällä OC -hahmollani. Silmät menisivät vaihtoon ja sarvella en tekisi yhtikäs mitään, mutta vaatteet saisin kyllä tuunattua hänen tyylisikseen. Kuinka monella isulilla on korvikset? (Kuinka monella pullipillakaan?) Jo yksistään senkin takia tämä olisi harkinnan arvoista - vaikka yksistään niiden takia en tätä julkaisua ostaisikaan. En ainakaan tuohon hintaan. Mutta kun melkein kaikki nukessa herättää kiinnostusta ja vielä oma hahmo tulee nuketettua suurin piirtein silmät vaihtamalla, menee nukke ostoslistalle.

En ikinä olisi uskonut ostavani yhtäkään Sailor Moon -sarjan nukkea. En ole seurannut sarjaa koskaan, en ihkuta taikatyttöjä (pienenä poikkeuksena Cardcaptor Sakura, sillä ilman häntä ei olisi Tsubasa Reservoir Chronicleakaan) enkä ylipäätään hahmoja, joiden hameen pituus uhmaa kaikkia fysiikan lakeja peittävyyden suhteen. Ja siksi en tiennyt mitään tästä Eliosistakaan. Näemmä mistä tahansa sarjasta voi löytyä yksilö, joka nuketettuna on pakkohankinta.
Sivuja: [1] 2 3 ... 10