Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Uudet julkaisut / Vs: Taeyang Hide; Welcome to Hide's room Version - tammikuu 2023
« Uusin viesti kirjoittanut Sähkölasku Helmikuu 07, 2023, 09:54:56 ap »
(Ja täysin offtopicina siitä tulee ihan maatiaiskukkoni Gustav mieleen  ;D )

Jos päättäisit hankkia nuken tämän takia, pitäisin sitä täysin validina ja ymmärrettävänä syynä ostaa nukke. xD Tämä oli minun kaksi penniäni tähän keskusteluun. :'D En ole oikeastaan kiinnostunut Taeyangeista ja nyt mietin Turren maatiaiskukkoa, mutta äijän hiukset on tuuheat kyllä. Kiva, että ovat laittaneet kynsilakkaa!
2
Uudet julkaisut / Vs: Taeyang Hide; Welcome to Hide's room Version - tammikuu 2023
« Uusin viesti kirjoittanut Turre Helmikuu 06, 2023, 21:35:34 ip »
Tosi komea versio Hidestä. Tuo ilme on todella intensiivinen. Pidän myös dramaattisesta kokonaisuudesta.
Mutta nukkena vähän hankala. Hide ei ilmiönä eikä artistina ole itselleni mikään juttu. Enkä voi kuvitella tätä nukkea y,päristöihin, joissa kuvailen. MUtta olisihan tuo tajuttoman komea katsella vitriinissä  <33

(Ja täysin offtopicina siitä tulee ihan maatiaiskukkoni Gustav mieleen  ;D )
3
Säännöt ja ohjeistukset / Vs: Palstan ylläpito *12.1.2023*
« Uusin viesti kirjoittanut Siniirr Tammikuu 12, 2023, 23:58:08 ip »
Olen poissa aikavälillä 11.2.2023-19.3.2023. En siis tuona aikana hoida moderaattorin hommia. Mikäli tulee kysymyksiä tai ongelmia joihin tarvitsee vastauksen suosittelen ottamaan yhteyttä johonkin toiseen. Vastaan viesteihin ja hoidan taas foorumia lomalta palattuani. Saatan kuitekin ehkä käydä paikalla tuona aikana, mutta se ei tarkoita, että vastailisin viesteihin tai moderoisin.
4
Uudet julkaisut / Taeyang Hide; Welcome to Hide's room Version - tammikuu 2023
« Uusin viesti kirjoittanut Siniirr Tammikuu 12, 2023, 23:40:12 ip »

Tammikuun 2023 limited julkaisu, Taeyang Hide; Welcome to Hide's room Version. (Mallin nimestä en ole 100% varma mutta se selviää varmasti myöhemmin)

Lisää kuvia: http://groovepullip.blog.fc2.com/blog-entry-828.html
5
Uudet julkaisut / Vs: Pullip Kuromi Sweet Dream Version - maaliskuu 2023
« Uusin viesti kirjoittanut Sähkölasku Tammikuu 05, 2023, 14:51:19 ip »
Valitettavasti tämä julkaisu ei mielestäni ole onnistunut Kuromina, eikä välttämättä minään muunakaan: kontrasti tumman meikin ja pastellimekon välillä on yksinkertaisesti liian voimakas. Minulle tulee tästä vain sellainen vaikutelma, että nukelle on vahingossa päätynyt väärän julkaisun vaatteet. Vaatteet olisivat vaatineet edes joitain tummia yksityiskohtia, että face-upin ja vaatteiden välinen jatkumo olisi säilynyt.

Olen samaa mieltä. Joku Instagramissa tiivisti tämän niin, että ihan kuin nuken pää olisi eri julkaisusta kuin romut kaulasta alaspäin. Itselle musta-pinkki peruukki on ehkä vielä silmiinpistävämpi ongelma kuin meikki, koska musta ei tosiaan toistu. En tiedä, voisi riittää, että laukun Kuromin huppu olisi musta ja se olisi napattu boleroon ja kenkiin myös. Rakastan itse musta-pastelli-komboa ja esimerkiksi musta-pastelli Angelic Prettyn Sugary Carnival -yhteistyöasusetti on täydellinen. Suomin itseäni säännöllisesti siitä, että myin aikoinaan omani pois. Tätä vasten tämä Kuromi tuntuu aikamoiselta ohitetulta tilaisuudelta. Tykkään kyllä asusta muuten tosi paljon hiuspantaa lukuun ottamatta, vaikka en myisi munuaistani sen vuoksi (jos sen sijaan joku haluaisi vaihtaa sen tuohon em. AP:n settiin....). Jännää, että ovat käyttäneet myös tuota vaaleansinistä tehostevärinä, koska liitän sen niin vahvasti Cinnamorolliin.
6
Uudet julkaisut / Vs: Pullip Kuromi Sweet Dream Version - maaliskuu 2023
« Uusin viesti kirjoittanut Sade Tammikuu 04, 2023, 23:41:42 ip »
Tämä menee minulla siihen kategoriaan, joka tuntuu hyvin ideattomalta. Olen samaa mieltä Bluen kanssa siitä, että Kuromina ja ylipäätään kokonaisuutena tämä ei ole onnistunut. Omaan silmään tästä puuttuu harmonia. En olisi yhdistänyt tällaista värimaailmaa Kuromiin, enkä muutenkaan käsitä, miksi tehtiin uusi Kuromi vanhan ollessa kaikin puolin onnistunut. En ole peruukin stailauksen ja värimaailman ystävä, vaikka pidänkin siitä, että se on lyhyt.
7
Uudet julkaisut / Vs: Pullip Kuromi Sweet Dream Version - maaliskuu 2023
« Uusin viesti kirjoittanut Miwa Tammikuu 04, 2023, 16:49:56 ip »
Minusta tämä on suloisen näköinen julkaisu! Mielestäni tosin peruukki voisi olla erivärinen, se vähän pistää silmään tuosta muusta värikokonaisuudesta. Tai sitten asussa olisi jossain kohtaa voinut olla samanlaista tummaa sävyä peruukkia tasapainottamaan.
8
Uudet julkaisut / Vs: Pullip Kuromi Sweet Dream Version - maaliskuu 2023
« Uusin viesti kirjoittanut Blue Tammikuu 03, 2023, 18:52:00 ip »
Valitettavasti tämä julkaisu ei mielestäni ole onnistunut Kuromina, eikä välttämättä minään muunakaan: kontrasti tumman meikin ja pastellimekon välillä on yksinkertaisesti liian voimakas. Minulle tulee tästä vain sellainen vaikutelma, että nukelle on vahingossa päätynyt väärän julkaisun vaatteet. Vaatteet olisivat vaatineet edes joitain tummia yksityiskohtia, että face-upin ja vaatteiden välinen jatkumo olisi säilynyt. Lisäksi vaatteissa on mielestäni käytetty liian montaa samankaltaista väriä, mikä näyttää häiritsevältä. Tummemman sävyn käyttäminen vaatteissa olisi tehnyt värimaailmasta vähemmän "lättänän" ja tuonut paremmin esiin mekon siluettia ja kerroksellisuutta, jotka eivät nyt pääse samaan loistoon kuin ensimmäisessä Kuromi-Pullipissa. Ja sitten vielä hahmouskollisuus: suurin osa Sanrion hahmoista on joka tapauksessa pastellisävyisiä, joten miksi ihmeessä juuri se räväkämpänä ja tummapukuisena joukosta erottuva hahmo piti pukea pastellisävyihin. Olen kyllä tietoinen, että Kuromista on olemassa pastellisävyisempiä versioita, mutta näissäkin on yleensä käytetty violetin sävyjä. Olen ehkä turhan ankara, mutta en yksinkertaisesti erota tästä julkaisusta kunnolla sen lähdemateriaalia, mikä on pettymys. (Kuitenkin tämä julkaisu perustuu johonkin hyvin spesifiin versioon Kuromista ja osoitin tällä purkauksella olevani vain sivistymätön moukka... ;D) Toki mielipiteeseeni saattaa vaikuttaa se, että julkaisulle on olemassa vertailukohde: jos ensimmäistä (mielestäni täydellisesti onnistunutta :D) Kuromi-Pullipia ei olisi, en välttämättä osaisi olla näin kriittinen.
Peruukin polkkamalli on mielestäni kiva ajatus, sillä se mukailee Kuromin hupun muotoa. Väristä en sen sijaan ole kovin vakuuttunut: vaatteissa on käytetty jo kahta samankaltaista väriä ja sitten peruukista tulee vielä kolmas vaaleanpunainen, joka on lähellä näitä värejä, mutta ei kuitenkaan sovi täydellisesti yhteen kummankaan kanssa... Fiilikset meikistä ovat neutraalimmat: kokonaisuutta ajatellen on hyvä, että värejä on pehmennetty sopimaan paremmin asukokonaisuuteen, mutta violetti Kuromi on silti ehdottomasti enemmän omaan makuuni.

Edit: Huomasin juuri, että Groovestoren kuvien ja aloitusviestin kuvan väreissä on huomattava ero ainakin omalla koneellani. Aloitusviestin kuvassa mekon värit ovat huomattavasti miellyttävämmät, joten saa nähdä, kumpi on lähempänä totuutta, kun varsinainen nukke julkaistaan. Saatan tällöin muuttaa mieltäni noista väreistä. ;D
9
Uudet julkaisut / Vs: Pullip Kuromi Sweet Dream Version - maaliskuu 2023
« Uusin viesti kirjoittanut sadepilvi Tammikuu 03, 2023, 18:40:14 ip »
Minusta nuken asukokonaisuus on hurjan suloinen. Pidän myös kovasti neitokaisen peruukista. Ainoa asia, josta en pidä yhtään on nuken kirkkaan pinkki luomiväri. Se on makuuni liian räikeä.
10
Uudet julkaisut / Vs: Pullip Kuromi Sweet Dream Version - maaliskuu 2023
« Uusin viesti kirjoittanut Turre Tammikuu 02, 2023, 22:05:08 ip »
Tässä on jotakin tosi suloista. Tykkään tästä versiosta alkuperäistä, pitkätukkaista enemmän. Tuo kaksivärinen polkka on kauhean onnistunut sekä mallin, että värin puolesta.
Asu ei sitten miellytäkkään yhtään niin paljon. Siinä on minun makuuni liikaa kerroksia ja röyhelöitä. Olisin ehkä halunnut vähän vähemmän pastellisen kokonaisuuden.
Sivuja: [1] 2 3 ... 10