Tuoreimmat viestit

Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 10
11
UKK / Vs: Dolls.Moe
« Uusin viesti kirjoittanut Dormouse Joulukuu 30, 2017, 00:20:30 ap »
ICYihin en ota kantaa, kun en ole niihin perehtynyt paremmin, mutta käsitykseni mukaan ne on olevinaan ihan eri nukke, eikä blythen kopio, vaikka vaikutteita onkin, liikaakin. Nuo factory blythet taas... Noh, ne tuntuvat jakavan mielipiteitä melkolailla. Itse en ole niistäkään ihan kartalla, mutta mielestäni ne ovat ehkä pimeämpiä nukkeja kuin ICYt. En älynnytkään tarkastaa niitä laisinkaan, mutta ehkä he aikovat niidenkin myymisen lopettaa jos tarpeeksi moni pyytäisi? Itseäni kiinnostaisi kovasti tilailla sieltä, koska välillä siellä on malleja joita muualla ei ole ja firma muuten tuntuu olevan toimiva ja kunnollinen niin sanoakseni. Mielestäni on todella rohkeaa ja hienoa, että lopettivat kokonaan noiden myymisen.
12
UKK / Vs: Dolls.Moe
« Uusin viesti kirjoittanut Milly Joulukuu 29, 2017, 22:10:00 ip »
Parempi varmasti nykyisessä rahatilanteessa ettei oikeasti edes vilkaise sinne päin. ;)

Itse kyllä en niin pahalla katso noita Icyjä kuin muita. Vaikka omanlaisensa versio kopiostahan on sekin, kyllä.
13
UKK / Vs: Dolls.Moe
« Uusin viesti kirjoittanut Turre Joulukuu 29, 2017, 20:09:55 ip »
Minä katsoin samaa. Vielä jos Factoryblythet ja ICYt saisi pois heidän listoiltaan....
Tilaisin kyllä heiltä mielelläni. Heillä on eteenkin Blytheissä kiinnostavia vanhempia julkaisuita tosi kilpailukykyiseen hintaan.
14
UKK / Vs: Dolls.Moe
« Uusin viesti kirjoittanut Siniirr Joulukuu 29, 2017, 14:21:35 ip »
Hieno päätös heiltä kyllä lopettaa Angelgate nukkejen myynnin, mutta siellä on valitettavasti edelleen Blythe kopioista ainakin valikot olemassa, muttei niitä myynnissä näyttäisi just nyt olevan.. Itse ainakin vielä boikotoisin tätä firmaa, kunnes päättävät nekin lopettaa. En kyllä toisaalta usko, että mun tarvis täältä muutenkaan mitään tilata.. ;D On muitakin firmoja onneksi.
15
UKK / Vs: Dolls.Moe
« Uusin viesti kirjoittanut Sokerikuorrute Joulukuu 29, 2017, 11:36:06 ap »
Voisin itsekin harkita nyt tuolta tilaamista, kun ovat noin ihanan päätökset tehneet!
16
UKK / Vs: Dolls.Moe
« Uusin viesti kirjoittanut Milly Joulukuu 29, 2017, 01:56:17 ap »
Loistavaa, tekisi mieli tilata jo ihan noin hyvän päätöksen tukemisen nimissä. :)
17
UKK / Vs: Dolls.Moe
« Uusin viesti kirjoittanut Dormouse Joulukuu 29, 2017, 01:36:54 ap »
Yaay! Taidan harkita joskus sieltä tilaamista. Tuollaisen päätöksen tekoa kannattaa kannattaa. <33
Ihanaa, että tekivät tämän päätöksen virallisesti.
18
UKK / Vs: Dolls.Moe
« Uusin viesti kirjoittanut Virvatuli Joulukuu 28, 2017, 21:58:40 ip »
Hip, hip, hurraa! Dolls.moe on lopettanut Angelgate-nukkejen myynnin! Kaupan edustaja on kirjoittanut Dolly Insider -blogin ketjuun näin:

Following the fans concerns we have completely stopped selling Angelgates.

Yay, valittaminen kannattaa!

19
UKK / Vs: Ripset
« Uusin viesti kirjoittanut Turre Joulukuu 28, 2017, 16:18:56 ip »
Ottakaapa selvää missä teidän seudulla drag queenit ja muut estraditaiteilijat käyvät ostoksilla. Tai ylipäätään kuka myy maskeerausvälineitä. Tässä ison ketjun Punanaamion valikoimaa esimerkiksi.
https://www.punanaamio.fi/meikkaus-ja-maskeeraus/meikkaus/ripset-ja-ripsiliimat.html
20
UKK / Vs: Ripset
« Uusin viesti kirjoittanut Dormouse Joulukuu 28, 2017, 15:04:39 ip »
GingerLady tietty ne voivat värjätä, riippunee aineista joita käyttää. Parasta olisi varmasti löytää valmiiksi sopivat ripset. Itse olen lyhentänyt ripsiä mm. tekemällä uuden ripsinauhan. Eli laittamalla runsaan kerroksen liimaa ripsiin kohtaan, johon haluaisin niiden loppuvan ja laitan muovin päälle kuivumaan. Kuivuttua kokeilen kestääkö liima ja jos ei lisään ja odotan kuivumista ja toistan tarpeen mukaan. Sitten leikkelen ylimääräisen pois. Helpointa on laittaa pään sisälle ylimääräinen osa, mutta pullipeilla ym. se voi hieman häiritä silmämekanismia tai irrota sitten helpommin kun silmämekanismi hinkkaa niitä. Itse en tykkää leikeltyjen ripsien ulkonäöstä ja se on melko haastavaa touhua, minulle siis. Koska olen aikas laiska tuollaisen hommaan. :D

Turre tuo paikka kuulostaa erittäin kiintoisalle. En ole nähnyt hopeisia tekoripsiä juuri missään, ainekaan sellaisia _ripsiä_ vain sellaisia muovista tehtyjä karnevaalityyppisiä, jotka ovat aika tökeröt. Harmaat ripset olisivat kyllä todella kiintoisa löytö... Niitä ei tosiaan löydy ainekaan ebaystä. ??? Hartsisten harvempaa ripsinauhaa voisi toki laittaa limittäin, jos onnistuu tarpeeksi pitkää löytämään.
Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 10