Tuoreimmat viestit

Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 10
11
Uudet julkaisut / Vs: Pullip Alrescha Pisces - joulukuu 2018
« Uusin viesti kirjoittanut Milly Syyskuu 07, 2018, 19:36:02 ip »
Juuri julkaistiin kesällä merenneito-Blythe, joten siinä mielessä teema tuntuu tutulta ja vähän käytetyltäkin, vaikka eipä Pullipilla taida vastaavaa ennen ollakaan. :) Samoin kuin Blythe-versiossa, tämänkään julkaisun kohdalla ei ole hyödynnetty fantasiateemaa hiusten väriin asti, vaan kokonaisuus on sievän hillitty. Varmasti miellyttää monen silmää ja muuntuu moneksi, mutta aina kun on joku fantasia-aiheinen juttu, niin voisihan sillä vähän enemmänkin revitellä...

Minusta kiinnostavin osa tätä kokonaisuutta on tuo simpukka-headdress. Se on ainakin erilainen mitä on tähän asti nähty! :)
12
Uudet julkaisut / Vs: Pullip Alrescha Pisces - joulukuu 2018
« Uusin viesti kirjoittanut Sade Syyskuu 07, 2018, 16:59:40 ip »
Näinkin jo Instagramissa paljon vertailua tämän ja Rosalindin välillä. Onhan tämän ja Rosalindin meikeissä suuresti yhtäläisyyksiä varsinkin silmien suhteen. Tietyissä olosuhteissa nämä voisivat näyttää jopa samalta nukelta. Pidän kuitenkin perusideasta tässä. Mielestäni sävyt ovat hyvin herkät ja sievät. Olen viehättynyt merenneitoideasta ja sen toteutus toimii tässä loistavasti. Meikki ja yleinen stailaus sopivat nukelle ja luovat hyvin esteettisen yleisvaikutelman.
13
Uudet julkaisut / Vs: Pullip The Secret Garden of White Witch - joulukuu 2018
« Uusin viesti kirjoittanut Sade Syyskuu 07, 2018, 16:54:59 ip »
Onpa virkistävän erilainen julkaisu! Pidän kovasti tämän taustalla olleen kilpailun ideasta ja toteutuksesta. En ole tutkaillut muita ehdolla olleita nukkeja, mutta tästä pidän. Kasvot ovat viehättävän erilaiset ja poikkeavat valtavirrasta. Tässä on vähän samanlaista utuista estetiikkaa kuin Isul Glenissäkin (lieneekö molemmilla se kustomimaisuus vaikuttajana). Kasvojen värit ovat varsin ihastuttavat. Tykkään kovasti myös ripsistä ja erikoisista chipeistä!

Vaatteisiin tämä minulla sitten tyssääkin. Kovin epäkäytännöllisiltä vaikuttavat, vaikka yleensä olenkin röyhelöiden ystävä. En vain välitä mekon mallista yhtään, se on hyvin hämmentävän näköinen ja helmakin tuntuu olevan turhan pitkä. Peruukki näyttää hieman muovimaiselta, jotenkin epätodelliselta. Mistä syntyneekään moinen vaikutelma. ??? Väri on kaikesta huolimatta kaunis ja korostaa meikkejä sekä silmiä.

Tuskin tulen hyllyyn asti päästämään, mutta uskon pitäväni tästä omistajakuvien myötä vielä enemmän. Varmasti nousee suosioon, on sen verran erilainen julkaisu.
14
Uudet julkaisut / Vs: Pullip Kayano - elokuu 2018
« Uusin viesti kirjoittanut Pearls Syyskuu 05, 2018, 20:32:03 ip »
Monet ovat vertailleet Kayanoa Prunellaan. No, enää ei tarvitse vertailla - tässä Twitteristä bongaamassani kuvassa molemmat poseeraavat sopuisasti vierekkäin ;D Siitä sitten vaan vertailemaan!

15
Uudet julkaisut / Pullip The Secret Garden of White Witch - joulukuu 2018
« Uusin viesti kirjoittanut Pearls Syyskuu 05, 2018, 20:30:13 ip »


Groovelta tulee joulukuussa toinenkin Pullip-julkaisu merenneitonuken lisäksi. Tämä Pullip on Pullipin 15:nnen juhlavuoden kunniaksi järjestetyn custom-nukkekilpailun voittajatyö ja pääsee näin ollen viralliseksi julkaisuksi asti. Meikki nukella onkin hyvin custom-henkinen ja julkaisun nimi varmaan yksi pisimpiä mihin olen törmännyt! Tästä tulee varmaan suosittu nukke keräilijöiden keskuudessa. Hintaa nukella on hieman tavallista julkaisua enemmän, yli 20 000 jeniä.

// Onnistuin löytämään tiedon nuken kustomoijasta. Kilpailun voitti japanilainen nukkeartisti Feb.la.Campanura, joka siis sai mahdollisuuden saada voittoisan työnsä Grooven viralliseen tuotantoon. Osa muista kilpailuun osallistuineista custom-nukeista huutokaupattiin eBayssa ja näistä saadut rahat lahjoitettiin hyväntekeväisyyteen.
16
Uudet julkaisut / Pullip Alrescha Pisces - joulukuu 2018
« Uusin viesti kirjoittanut Pearls Syyskuu 05, 2018, 20:24:36 ip »


Tällainen Pullip-julkaisu näkyi jo Twitterissä sekä myynnissä muutamassa nettikaupassa. Tulossa olisi siis varsin ihana, pastellinen merenneito-Pullip! Mitään tietoa en tästä julkaisusta onnistunut vielä löytämään, mutta koska mainoskuvissa ei ole minkään muun yrityksen logoa, tämä on varmaankin Grooven alkuperäisjulkaisu eikä yhteistyönukke. Varma en kyllä asiasta ole! Hintaa näyttäisi olevan tuo nykynukkejen perusmäärä eli suunnilleen 18 000 jeniä.
17
Uudet julkaisut / Vs: Pullip Les Secrets by Laduree - marraskuu 2018
« Uusin viesti kirjoittanut Dormouse Syyskuu 03, 2018, 22:01:34 ip »
Ja tottapuhuen. Nuo kengät vaikuttavat uusinnalta. Olen melko varma että tuollaiset on jo jollain julkaisulla tai useammalla olut vai olenko aivan väärässä? ???
Samaa ajattelin itsekin. Ihan kuin olisin nähnyt ne ainakin kultaisena jonkun punaisen viktoriaanisen stock-puvun kanssa? Ehkä muistan omiani :D

Jep, pullip Princess Rosalind omaa samat kengät. Ainekin, eiköhän nuo joltain toiseltakin mallilta löydy. Minusta on erityisen harmillista, että näitä kenkiä tehdään vaan lisää eri väreillä, eikä keksitä uusia. Itse tykkään näistä kovasti kyllä, mutta hieman petyn joka kerta, kun näen uusittuja kenkiä... Tuleehan tuo toki halvemmaksi laittaa vaan uudet värit vanhaan malliin.
18
Uudet julkaisut / Vs: Pullip Les Secrets by Laduree - marraskuu 2018
« Uusin viesti kirjoittanut GingerLady Syyskuu 01, 2018, 20:07:11 ip »
Ja tottapuhuen. Nuo kengät vaikuttavat uusinnalta. Olen melko varma että tuollaiset on jo jollain julkaisulla tai useammalla olut vai olenko aivan väärässä? ???
Samaa ajattelin itsekin. Ihan kuin olisin nähnyt ne ainakin kultaisena jonkun punaisen viktoriaanisen stock-puvun kanssa? Ehkä muistan omiani

Edit Dormouse juu, Rosalindahan se olikin :)
19
Uudet julkaisut / Vs: Pullip Les Secrets by Laduree - marraskuu 2018
« Uusin viesti kirjoittanut Dormouse Syyskuu 01, 2018, 18:15:31 ip »
Valopilkut silmissä ovat aivan kamalan häiritsevät minun makuuni, etenkin suurin. Meikki on taas sellaista perussöpä, ei mitään erikoisempaa, huulet ovat kyllä somat. Peruukkikin aika perus, ei oikein jätä mitään sanottavaksi.  :D Asu on oikein soma, haluaisin tuon leipuriasun itselleni. <33 Mys pikku kassi on oikein suloinen. kengät ovat aivan miellettömän ihanaiset, mutta ei nuo jalassa varmaan kauaa jaksa hyppiä leipomassa kakkusia. Eivät ole kovin ergonomisen näköiset, mutta toki ulkonäköä tässä on ajateltu enempi. Tuosta ranskanbulldoggi paidasta ja macaron-esiliinasta en nin välitä.

Ja tottapuhuen. Nuo kengät vaikuttavat uusinnalta. Olen melko varma että tuollaiset on jo jollain julkaisulla tai useammalla olut vai olenko aivan väärässä? ???
Loppujenlopuksi aika mitätön ja mitäänsanomaton minulle. Ihan soma ja kaunis julkaisu, mutta olisi tälle voitu hieman enempi luoda persoonaa... Tai jonkinmoista särmää kaipaisin.
20
Uudet julkaisut / Vs: Taeyang hide 20th Memorial ver. - marraskuu 2018
« Uusin viesti kirjoittanut Dormouse Syyskuu 01, 2018, 18:08:48 ip »
Asu on oikein ihana, vaikka Turren mainitsemat langanpätkäset hieman häröö omaakin silmääni. Hidet nuket on tähänkin mennessä olleet mieleeni, tykkään nukkejen kasvoista ja vaatetuksesta kovasti. Tukkamalli on ihan kiva, mutta sille pitäisi ehkä tehdä jotakin, että se toimisi paremmin, nuo kaljuhkot sivut ja hiusrajan kohta eivät oikein omaa silmää miellytä. Jos olisi raha akuin roskaa niin hankkisin tämän ehdottomasti kokoelmaan, mutta tuskimpa tulee tapahtumaan. :P
Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 10