Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Uudet julkaisut / Vs: Pullip Nana-Chan Calico Version - maaliskuu 2022
« Uusin viesti kirjoittanut Milly Tammikuu 24, 2022, 20:46:54 ip »
Siinä missä alkuperäinen Nana-Chan on juhlavan valkoinen pikku kisuli, tämä on jotenkin arkisempi. En oikein tykkää kovan sävyisestä silmämeikistä ja asukin on vähän kummallinen. Kiva idea kuitenkin ja onpahan vähän erilainen kissakaveri. :)
2
Uudet julkaisut / Vs: Pullip Nana-Chan Calico Version - maaliskuu 2022
« Uusin viesti kirjoittanut sadepilvi Tammikuu 22, 2022, 20:44:17 ip »
Suoraan sanoen pidän tässä nukessa kaikesta muusta paitsi meikistä. Valko-harmaa-kellertävä yhdistelmä silmämeikissä ei iske lainkaan. Huulien sävy taas ei herätä erityisempiä tunteita. Minusta nuken silmät ovat kauniin sävyiset ja niin asu kuin peruukkikin on minusta nätti.
3
Uudet julkaisut / Vs: Pullip Nana-Chan Calico Version - maaliskuu 2022
« Uusin viesti kirjoittanut Sade Tammikuu 22, 2022, 19:57:10 ip »
Minulla on tästä jotenkin todella ristiriitaiset tuntemukset. Nuken silmämeikki ei oikein iske, alaripset ovat omaan silmääni tosi voimakkaat enkä ihan ymmärrä, miksi meikkiin on valittu noin harmahtavia sävyjä. Huulet ja meikin kultaiset yksityiskohdat ovat ihan suloiset. En perusta myöskään tuosta asusta, mutta en toisaalta pidä myöskän aiemman Nana-chanin asusta. Plussaa ihonsävystä, mutta itse nukke jää vähän tylsäksi omaan silmääni. Toki olisi kiva nähdä tämä eri tavoin stailattuna, peruukki ja silmät eivät imartele nukkea lainkaan.
4
Uudet julkaisut / Pullip Nana-Chan Calico Version - maaliskuu 2022
« Uusin viesti kirjoittanut Siniirr Tammikuu 22, 2022, 15:29:24 ip »

Maaliskuun 2022 julkaisu, Pullip Nana-Chan Calico Version.

Lisää kuvia: http://groovepullip.blog.fc2.com/blog-entry-776.html
5
Uudet julkaisut / Vs: Pullip Emo - maaliskuu 2022
« Uusin viesti kirjoittanut Sade Marraskuu 25, 2021, 09:53:21 ap »
Tämä ei iske sitten yhtään. Voisin kuvitella, että olisin pitänyt tästä kymmenen vuotta sitten. Tämän tyylisiä nukkeja on tullut viimeaikoina tarpeeksi. Ehkä ne menevät hyvin kaupaksi, kun kannattaa tehdä lisää. ::) Tosin eipä sillä, ottaisin ainakin kaulakorun ja vyön nukeilleni (ja vaikka itsellekin) mielelläni. Vaikka tyyli on nätti, en enää sen suuremmin näistä nukeista perusta.

Kasvot kuitenkin tökkivät tässä minulle eniten. Huulten muoto on erikoinen eikä oikein edusta tuon värisenä, vaikka väri itsessään ihana onkin. Muu meikki taas ei ole oikein minkään näköinen, mikä vähän harmittaa. Tällä olisi varaa olla räikeämpikin. Onneksi nuo suljetut luomet ovat upean sävyiset.

Moni taisikin todeta, että tämä on kuin ilmetty Death Noten Misa, enkä voi kyllä olla eri mieltä tästä.
6
UKK / Vs: Stock-kuvat: Pullip
« Uusin viesti kirjoittanut Siniirr Marraskuu 24, 2021, 22:23:16 ip »
2022


Emo, maaliskuu 2022


Nana-Chan Calico Version, maaliskuu 2022
7
Uudet julkaisut / Pullip Emo - maaliskuu 2022
« Uusin viesti kirjoittanut Siniirr Marraskuu 24, 2021, 22:22:06 ip »

Maaliskuun 2022 julkaisu, yhteistyö ACDC RAG vaatebrändin kanssa - Pullip Emo.

Lisää kuvia: http://groovepullip.blog.fc2.com/blog-entry-773.html
8
Uudet julkaisut / Vs: Dal Kuromi - Helmikuu 2022
« Uusin viesti kirjoittanut ManaTheHamster Lokakuu 24, 2021, 12:26:20 ip »
Ensisilmäyksellä oikein napsakka kokonaisuus. Olin jo pitkään ajatellut, että Kuromi hahmona toimisi paljon paremmin Dalina, kuin Pullippina. Joten pointsit siitä  8)
Yleisesti asu kuitenkin näyttää todella kiireiseltä ja mielestäni sisältää liian monia erisävyjä violetista ja pinkistä, joka tekee asusta melko epäharmonisen. Olisin ehkä halunnut nähdä Kuromi-nukella ehkä asteen punk-henkisempää pukeutumista, jossa Kuromille tyypilliset värit olisivat ehkä toimineet paremmin yhdessä. Nuken kengät ovat mielestäni aivan ihanat! Nukelle olisi mielestäni voitu laittaa esim ranteisiin jotakin koruja, sillä koko muu asu on niin over the top, että paljaat kädet näyttävät melko alastomilta.
Itse olisin laittanut tälle nukelle pinkit, violetit tai mustat chipit,mutta meikki on mielestäni taas todella söpö. Pidän hyvin paljon sen särmikkyydestä ja esimerkiksi juurikin huulista ja poskipunasta.
Kaiken kaikkiaan pidän mallista, mutten välttämättä itse tule koskaan hankkimaan sitä. Olen ehkä enemmän viehättynyt vanhemmista Sanrio-nukeista, joten ehkä olisin kaivannut jotakin sellaista samaa old school tunnelmaa. Loppujen lopuksi olen kuitenkin hyvin tyytyväinen siihen, että saatiin vihdoin pitkästä aikaa uusi Dal.
9
Uudet julkaisut / Vs: Dal Kuromi - Helmikuu 2022
« Uusin viesti kirjoittanut Sade Lokakuu 24, 2021, 11:50:58 ap »
On niin virkistävää nähdä uusi Dal, että on lähestulkoon yhdentekevää, millainen se on. ;D Tykkään tämän yleisestä stailauksesta. Se on söpö ja erottuva. Peruukin väri on aivan ihana, pidän siitä paljon. Minä pidän myös noista silmistä, joita moni näkyy jo Instagramin puolella kritisoineen. Niin kiva värikombo tuon peruukin kanssa! Jos tällä olisi jotkin violetit glitterisilmät, väriteema olisi jo turhankin yksitoikkoinen.

Nuken kasvot eivät oikein iske minuun, mutta tykkään, että niistä tulee vähän mieleen muutama paljon vanhempi Dal. Asussakin tapahtuu aika paljon, mutta otaksun, että tämä tyyli myy. Ilman tuota päällimmäistä sälää asu näyttää tosi söpöltä, tykkään kengistä, housuista ja paidasta kovasti.

Nyt, kun on tullut uusia Isuleita ja uusi Dal, voisi alkaa kuulua Taeyangejakin... ::)
10
UKK / Vs: Stock-kuvat: Dal
« Uusin viesti kirjoittanut Siniirr Lokakuu 23, 2021, 17:17:36 ip »
2022


Kuromi, helmikuu 2022
Sivuja: [1] 2 3 ... 10