Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Uudet julkaisut / Vs: Isul NAO - huhtikuu 2023
« Uusin viesti kirjoittanut Turre Marraskuu 30, 2022, 20:56:34 ip »
Kivaa saada Isul, jolla on oikeasti käyttökelpoiset pienelle pojalle sopivat vaatteet. Eikä mitään outoja harsoja ja kuolleita eläimiä kuten vaikka Isul Hednarilla tai epäkäytännöllisiä fantasiahärpäkkeitä kuten suunnilleen puolella muita Isuleita.

Tykkään asusta ja värimaailmasta. Kovastikin. Mutta lävistykset pikkupojalla ovat vähän hassu asia. Lienevätkö kiinteät vai tarrat?
2
Uudet julkaisut / Vs: Pullip Yume no Kakera - maaliskuu 2023
« Uusin viesti kirjoittanut Sade Marraskuu 30, 2022, 19:19:19 ip »
Tämä on niin uskomattoman kaoottinen, etten oikein enää tiedä, mitä sanoa. Materiaalivalinnat näyttävät yksinkertaisesti halvoilta eikä mikään tässä muodosta selkeää siluettia. Kokonaiskuva on tosi sotkuinen. Nuo kirkkaat värit vain pahentavat asiaa. Meikki ei myöskään tue pukua tai toisin päin. Silmien ja huulten väristä pidän, mutta silmämeikki tuntuu liian voimakkaalta. Tuon tyyliset ripset voisivat hennompina toimia. Tällaisenaan tässä on vain ihan liikaa kaikkea.
3
Uudet julkaisut / Vs: Isul NAO - huhtikuu 2023
« Uusin viesti kirjoittanut Sade Marraskuu 30, 2022, 19:17:27 ip »
Vakiovastaukseni uusiin Isuleihin on aina se, että ihanaa saada uusia Isuleita markkinoille. Tämä on kuitenkin vähän sitä sorttia, joka ei kiinnosta henkilökohtaisesti yhtään. Putoaa samaan kastiin minulla kuin Noan ja kumppanit; ihan sievä, mutta ei minua varten. Nuo tämän housut ja korut ottaisin kyllä ihan koska vaan omille nukeilleni, ihanat! Housuissa on tosi kivoja pieniä yksityiskohtia. Tämä on myös tyylillisesti onnistuneen yhtenäinen, mistä plussaa. Kasvoista en oikein osaa sanoa mitään sen kummempaa kuin että erittäin tavallinen siitäkin huolimatta, että löytyy nassukoristeet ja vähän tananomaista enemmän volyymia meikissä. Minunkin silmääni tässä ja Isul Yunissa on paljon samaa.
4
Uudet julkaisut / Vs: Isul NAO - huhtikuu 2023
« Uusin viesti kirjoittanut Kanttarelli Marraskuu 27, 2022, 17:50:29 ip »
Tämä on tyylikäs julkaisu, selkeät värit eikä mitään ylimääräistä. Ja tulee mieleen se muutaman vuoden takainen punatukkainen kissamainen Pullip, voisivat olla hyvännäköiset yhdessä.
5
Uudet julkaisut / Vs: Isul NAO - huhtikuu 2023
« Uusin viesti kirjoittanut Blue Marraskuu 27, 2022, 02:56:05 ap »
Minulle tulee tästä julkaisusta face-upin tyylin ja asukokonaisuuden takia Yun: molemmilla on pehmeä, ruskeansävyinen silmämeikki, siniharmaat chipit, punamusta huppari ja peräti aivan samalla muotilla tehdyt kengät. Pidän tämän silmämeikistä kovasti: se on hillitty mutta ilmeikäs ja ripsien toteutus on ihan superkiva. Ripsien ja kulmien kuten myös vaatteiden osalta pidän tästä jopa enemmän kuin Yunista... Toisaalta Yunin peruukin väri miellyttää enemmän, enkä muutenkaan välitä noista tämän julkaisun nassulävistyksistä. Mielestäni ne ovat kyllä hienot ja mielenkiintoinen idea nukella, mutta en vain jotenkin osaa nähdä niitä omassa kokoelmassani. (Tai ehkä olen vielä jossain kieltämisvaiheessa, enkä halua myöntää, että olisin sittenkin halunnut tämän mieluummin kuin Yunin. ;D Harkitun ostopäätökseni toki tein ennen kuin tästä julkaisusta oli tietoakaan, joten sen katuminen sinällään on turhaa.)
Vaikka julkaisun vaatetuksesta ei mitään vau-fiilistä tulekaan, on se kuitenkin mieleeni. Sanon tämän varmaan kaikkien tämäntyylisten julkaisujen kohdalla, mutta arvostan helposti muiden vaatteiden kanssa yhdisteltäviä kivoja perusvaatteita. Noista muovisaappaista en niin perusta, mutta rehellisesti sanottuna en ole yllättynyt tästä ratkaisusta.
Tähän mennessä kaikki NieRin kanssa yhteistyössä tehdyt nuket ovat menneet heti suosikkeihini upeiden face-upien ja hyvällä maulla tehtyjen stock-vaatteiden takia. Olisin valmis hankkimaan vaikka kaikki kolme kokoelmiini ainakin jossain vaiheessa, ellen jo omistaisi liian samantapaisia nukkeja. Jään innolla odottamaan mahdollisia uusia yhteistyönukkeja heidän kanssa. :) (Toisaalta samalla toivon, ettei tulisi enää uusia, jotta vältyn ostopaineilta. ::D)
6
Uudet julkaisut / Vs: Pullip Yume no Kakera - maaliskuu 2023
« Uusin viesti kirjoittanut Blue Marraskuu 25, 2022, 19:53:14 ip »
Tykkään siitä, miten silmien rajauksessa on käytetty "rouheampaa" jälkeä ja isoja, selviä muotoja, vaikka en tällaista välttämättä itselle ostaisikaan. Myös pelkistetyt ja läpikuultavat chipit sopivat tälle nukelle. Monisävyinen peruukki miellyttää ja sopii kokonaisuuteen: yksivärinen peruukki olisi ehkä liian tavallinen muuten värikkääseen ja yksityiskohtaiseen kokonaisuuteen nähden, mutta toisaalta peruukki on tarpeeksi hillitty tasapainottamaan sekavahkoa kokonaisuutta. (Tuo peruukin malli saa minut toisaalta vähän varpailleni, sillä Classical Alice Sepiani korkkiruuvit osaavat välillä olla sellainen murheenkryyni... </3)
Pakko myöntää, ettei tämä taiteilija ole minulle ennestään tuttu, joten en minkään fanin näkökulmasta osaa kommentoida, miten hyvin nuken design ilmentää taiteilijan tyyliä. Toisaalta googlailun perusteella on kyllä havaittavissa tunnistettavuutta. Tuo rusetti on ihana ruusukoristeineen ja pitsihärpäkkeineen (ja ainakin kuvien perusteella tämän julkaisun pitsit näyttävät paremmilta kuin monien muiden julkaisujen..?) Lisäksi tuo printti toimii rusetissa todella hyvin. Mekosta sen sijaan en ole niin varma. Omaan makuuni se alkaa olla jo turhan levoton, mutta tämä on täysin mielipidekysymys. Tässäkin tykkään pitsikoristeista sekä perhosista ja ketjuista. Selkäpuolen röyhelö on hauska, eikä haittaa, että se muusta mekosta poiketen on puhtaanvalkoinen - se kuitenkin sopii yhteen yläosan pitsien ja rusettien sekä päärusetin kanssa. Myös nuo olkapäät paljastavat irtohihat ovat minusta kiva idea.
7
UKK / Vs: Stock-kuvat: Isul
« Uusin viesti kirjoittanut Siniirr Marraskuu 25, 2022, 18:39:35 ip »
2023


NAO, huhtikuu 2023
8
Uudet julkaisut / Isul NAO - huhtikuu 2023
« Uusin viesti kirjoittanut Siniirr Marraskuu 25, 2022, 18:36:32 ip »

Huhtikuun 2023 julkaisu Isul NAO. Tämä nukke on yhteistyöjulkaisu vaatebrändin NieR Clothing kanssa.

Lisää kuvia: http://groovepullip.blog.fc2.com/blog-entry-822.html
9
Uudet julkaisut / Pullip Yume no Kakera - maaliskuu 2023
« Uusin viesti kirjoittanut Siniirr Marraskuu 25, 2022, 18:34:59 ip »

Maaliskuun 2023 julkaisu, Pullip Yume no Kakera (Piece of Dream). Tämä nukke on saanut inspiraationsa Horaguchi Kayon teoksesta "Dream Fragments Falling Like Rain".

Lisää kuvia: http://groovepullip.blog.fc2.com/blog-entry-821.html
10
Uudet julkaisut / Vs: Taeyang Yu-Li - helmikuu 2023
« Uusin viesti kirjoittanut polydaktyyli Marraskuu 21, 2022, 23:52:32 ip »
Itse en noin yleisesti ottaen oikein taeista välitä, mutta joku tässä kaverissa iskee. Asu on tosi tyylikäs, tykkään puvun kangasvalinnasta ja isosta karvatakista kovasti. Laukkukin on tosi hauska, vaikkei ehkä suoranaisesti muuhun asuun sovikaan.

Eniten mua kuitenkin viehättää tää faceup! Oranssit huulet, superväsynyt yleisilme ja liikkuvien luomien väri!!! Ah! Tykkään jopa noista silmämeikeistä noine ilmeviivoineen (mitkä lie :D) kaikkineen, vaikka ne mua epäilyttikin aluksi. Ainoa mikä edelleen epäilyttää on kulmien muoto. Sininen väri ei ole ongelma, ja toisaalta, vaikka niiden muoto oliskin karsea, tälle sopii otsatukallinen peruukki oikein hyvin.

Siitä huolimatta en pidä tästä peruukista. Sen leikkausjälki muistuttaa vähän liikaa omaa otsatukkaani, joka on leikattu kaarevilla kynsisaksilla noin kymmenessä minuutissa ja jälki sen mukaista :D. Tää vaaleansininen/turkoosi väri ei oo oikein mun mieleen, mutta on hauskaa, että sinne on laitettu mukaan vähän harmaata. Jos tän kotiuttaisin, lähtisin varmaan sovittamaan tummemmansinistä tai sitten vihertävänturkoosia. Ehkä jopa rehellisen siniharmaata.

Tuskin kuitenkaan tätä(kään) herraa kotiutan, uusien nukkejen hinta ei oikein istu mun nukkeilubudjettiin :D. Mutta jos mulle iskee joskus joku ylitsepääsemätön Taeyang-kuume, niin tää kyllä on sen hankintalistan kärkipäässä. Tosi kiva tae.
Sivuja: [1] 2 3 ... 10