Pullip Suomi

Pullip-keskustelu => Uudet julkaisut => Aiheen aloitti: Hijiri - Lokakuu 08, 2021, 17:02:07 ip

Otsikko: Isul Little Twin Stars - tammikuu 2022
Kirjoitti: Hijiri - Lokakuu 08, 2021, 17:02:07 ip
(https://i.postimg.cc/ryBPvP7c/FIGURE-132462-01.jpg)
Lisää kuvia Amiami (https://www.amiami.com/eng/detail/?gcode=FIGURE-132462)n sivuilla

- Julkaisupäivä tammikuun puolivälissä 2022
- Hinta 23 600 jeniä eli noin 183 euroa

Olen saattanut joskus muinoin mainitakin, että rakastan pastellinsävyjä. Rakastan tämän nuken pehmeää värimaailmaa alkaen söpöistä vaatteista taivaansiniseen peruukkiin ja silmiin asti. Puhumattakaan tuosta hellyttävästä hymystä, joka monilta isul-nukeilta puuttuu. Näinköhän tässä sorrutaan ensimmäiseen pullip-perheen nukkeen pitkästä aikaa? <33
Otsikko: Vs: Isul Little Twin Stars - tammikuu 2022
Kirjoitti: Sade - Lokakuu 09, 2021, 11:47:07 ap
Niin ihanaa saada uusia Isuleita! Poikanuket ovat aina erityisen lähellä sydäntäni. Tämä nukke ei meikkinsä puolesta ole suosikkejani, mutta olen innoissani jo siitä, että saamme pitkästä aikaa uuden Isulin. (Vielä, kun saataisiin lisää Taeyangeja...) Tämän tapauksen värimaailma on ihastuttavan pastellinen. Kaikki tuntuu käyvän hyvin yhteen. Tämä ja se Pullip näyttäisivät varmasti ihanilta hyllyssä. Rakastan asun pieniä yksityiskohtia ja pastellisuutta. Myös peruukki on mitä kauneimman sävyinen! Tämä on selvästi sellainen nukke, joka näyttää parhaalta stockina.

Yksi asia, jota tässä nukessa en ymmärrä, on sen meikki. Kulmat ovat hassun väriset yhdistettynä kaikkeen muuhun nukessa. Ripsetkin jotenkin hyppäävät silmään. Meikki ei näytä niin pehmeältä ja hennolta kuin kaikki muu vaatisi. Suljetut silmäluomet ovat tosin näteimmät, jotka olen pitkään aikaan nähnyt!
Otsikko: Vs: Isul Little Twin Stars - tammikuu 2022
Kirjoitti: sadepilvi - Lokakuu 11, 2021, 23:02:27 ip
Tämä on kokonaisuutena kerrassaan suloinen ilmestys, mutta suuria ostohaluja se ei minussa herätä. En pidä nuken meikistä luomia mukaan lukematta. Luomet ovat tosi kauniit! Nuken asu on minusta hurjan suloinen ja oikeastaan ainoa yksityiskohta, josta en siinä pidä, on tuo kaulakoru. Kokonaisuutena nuken värimaailma on viehättävä, mutta nuo harmaat kulmakarvat tökkivät nukessa pahasti.