Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Uudet julkaisut / Vs: Taeyang IMAI HISASHI - heinäkuu 2023
« Uusin viesti kirjoittanut Kanttarelli Maaliskuu 23, 2023, 19:47:03 ip »
On tosiaan hämmentävä julkaisu. Sinänsä hauska peruukin väri, vaikka ei mätsääkään yhtään asun kanssa. Ja onhan nuo silmät aika pelottavat.. Mutta on nukessa ainakin persoonallisuutta.
2
Uudet julkaisut / Vs: Taeyang IMAI HISASHI - heinäkuu 2023
« Uusin viesti kirjoittanut Sade Maaliskuu 19, 2023, 21:19:54 ip »
Tämä julkaisu herättää tosi ristiriitaisia tunteita minussa. Toisaalta pidän paljon nuken yleisestä stailauksesta. Peruukki ja asu ovat mahtavat; nappaisin tuon asun nukeilleni koska vain. Nuken naaman toteutus tuntuu kuitenkin jääneen vähän puolitiehen. Idea löytyy, mutta jokin siinä, miten rajuilta ja yksinkertaisilta viivat meikissä tuntuvat, jättää viimeistelemättömän mielikuvan. Vähän sama ongelma oli sen toisen uudehkon Taeyangin (Yu-Li?) kanssa. Jännittävää, että tällä on tällä tyylillä tehty meikki, kun bändikaveri Atsushi Sakurai on ihan toisella tavalla toteutettu nukkena.

Mutta ei sillä, asenteikkaat oikeisiin ihmisiin perustuvat Taeyangit tuntuvat yleensä osuvan maaliinsa. Meikkiä lukuun ottamatta stailaus kyllä iskisi minuun. Tällaisenaan nukke lähinnä hämmentää.
3
Uudet julkaisut / Taeyang IMAI HISASHI - heinäkuu 2023
« Uusin viesti kirjoittanut Pearls Maaliskuu 18, 2023, 15:33:36 ip »


Heinäkuussa julkaistaan uusi Taeyang, joka esittää BUCK-TICK -bändin jäsentä, IMAI HISASHI:a. Aikaisemmin julkaistu Taeyang Atsushi Sakurai on myös tämän saman bändin jäsen, joten tämä uusi julkaisu on "samaa sarjaa". Ulkonäkö perustuu henkilön esiintymisasuun bändin vuoden 2021 SHOW AFTER DARK -kiertueella. Dolly Insiderin tietojen mukaan tämä olisi eksklusiivinen julkaisu eli tilattavissa lähinnä suoraan Groovelta, ja ensimmäiset 200 kpl lähtisivät omistajille heinäkuussa, loput sitten elokuussa. Dolly Insiderin linkin takaa löytyy lisää kuvia ja tietoa sekä myös video tuolta 2021 kiertueelta, josta voi vertailla nuken yhdennäkösyyttä alkuperäisen henkilön kanssa!
4
Uudet julkaisut / Vs: Pullip Alice in Innocent World - huhtikuu 2023
« Uusin viesti kirjoittanut Turre Maaliskuu 15, 2023, 22:30:36 ip »
Vitsit, miten suloinen! Tässä on tosi pajon samaa kuin vanhoissa Rozen Maiden-nukeissa. Tasapainoinen kokonaisuus kauniilla ja pelkistetyllä meikillä. Miellyttävä näky, kun viime aikoina on tullut monta todella vahvasti maalattua nukkea.
Tykkään myös asusta. Se on sellainen oikeasti käytettävissä oleva, kunnollinen mekko. Ei mikään harsoviritelmä.
5
Uudet julkaisut / Vs: Pullip Alice in Innocent World - huhtikuu 2023
« Uusin viesti kirjoittanut Sähkölasku Maaliskuu 14, 2023, 16:27:03 ip »
Miun eka ajatus tästä oli, että ei stana another another another ANOTHER Alice... Mutta ketjussa on hyviä puoltavia pointteja. ;D Miuta ei tässä kiusaa oikein mikään ja ylipäätään antaisin tälle arvosanaksi "iha ookoo" eli keskitietä kuljetaan. Asu on hyvin käytettävissä eikä esim. mekko huudaa Liisaa niin paljon, etteikö sitä voisi käyttää ihan vaan lolita-mekkona, kuten täällä on jo todettu. Mehevä, musta päärusetti on ihana! Kengätkin näyttävät kivoilta ja mekon väri on ilo silmälle. Tavallaan tässä on melkein niin vähän Liisaa, että julkaisu menisi esim. sukkien ja kenkien muuttamisella jostakin ihan muusta hahmosta.
6
Uudet julkaisut / Vs: Pullip Alice in Innocent World - huhtikuu 2023
« Uusin viesti kirjoittanut Blue Maaliskuu 12, 2023, 14:16:08 ip »
Ihanaa saada yhteistyönukke Innocent Worldin kanssa pitkästä aikaa! Mielestäni tämä on kaikista julkaisuista eniten brändin tyylinen: assosioin mekon muodon ja värimaailman vahvasti Innocent Worldiin. Taas kerran kierrätetty Liisa Ihmemaassa -teema ei haittaa minua, sillä se on joka tapauksessa niin suosittu aihe lolitamuodissa, etten jotenkin edes osaa ajatella tätä varsinaisena Alice-julkaisuna. Tämä on minulle ennemminkin vain classic lolitaan pukeutunut nukke. Lisäksi nukke erottuu aikaisemmista Alice-julkaisuista tummemman hiusvärinsä ansiosta. Peruukki on kertakaikkiaan upean värinen ja pidän myös hiustyylistä. Molemmat toimivat tällä julkaisulla todella hyvin.

Tämä Innocent Worldin asu toimii nukkekoossa erinomaisesti: Asu on yksityiskohtainen mutta ei sekava, vaan kaikki röyhelöt, rypytykset ja rusetit erottuvat edukseen. Värimaailma on hieno ja kengät viimeistellyt ja aidonnäköiset. Kuten Sade sanoi, vaatekappaleet toimivat myös erikseen, joten tästä asusta on moneksi. En rehellisesti sanottuna löydä tästä mitään valittamisen aihetta. Tätä julkaisua on todella miellyttävä katsoa - lisää tällaisia, kiitos!

Meikkikin on miellyttävä, vaikkakin vähän mitäänsanomaton. Neutraali meikki tosin sopii silti tälle nukelle, joten en tiedä, mitä tässä muuttaisin, ja mitäänsanomattomuudesta huolimatta meikki näyttää harkitulta ja viimeistellyltä. Pidän nuken lempeästä ilmeestä. Julkaisussa tosiaan on jotain Veverkamaista: ehkä se on tuon face-upin väripaletti yhdistettynä punertavanruskeaan peruukkiin? Myös Veverkan ilme on jotenkin samanlainen erityisesti hymyn osalta.
7
Uudet julkaisut / Vs: Pullip Alice in Innocent World - huhtikuu 2023
« Uusin viesti kirjoittanut Sade Maaliskuu 11, 2023, 11:44:53 ap »
Tämä on minusta nätti! Kaunis kokonaissiluetti ja kerrankin onnistuneen yhtenäinen värimaailma. Tykkään paljon tuosta tummemman sinisen ja tumman tukan yhdistelmästä. Tukka on muutenkin ihanan sävyinen. Ei kuitenkaan se täysin perinteisin väri varsinkaan Alicelle. Virkistävän erilainen ratkaisu! Käyttäisin varmaan myös jokaista tämän nuken vaatekappaletta erikseen, mistä aina valtavasti plussaa. Olen erityisen ihastunut noihin kenkiin, ihanat! Sininen mekko näyttää myös kauniilta. Asukokonaisuuden (ja pupuystävän) voisin mieluusti ottaa itselleni.

Nuken kasvot eivät ole omaan silmääni kovin erityiset, mutta nukke on silti oikein suloinen ja onnistunut kokonaisuus. Chipit käyvät kokonaisuuteen myös kivasti. Oikein hyvä, olen tyytyväinen tähän julkaisuun. Onko kukaan jo missään sanonut, että jokin tässä muistuttaa etäisesti Pullip Veverkaa?
8
Uudet julkaisut / Vs: Pullip Alice in Innocent World - huhtikuu 2023
« Uusin viesti kirjoittanut Milly Maaliskuu 10, 2023, 23:55:18 ip »
Oikein viehättävä versio, ja tykkään tuosta syvemmän sinisestä Alice-asusta. Hiusten väri on myös kaunis ja ilme lempeä. Kengät näyttävät oikeilta, eivät muovisilta, ja ekstrapehmo on aina plussaa. :D Kiva julkaisu!
9
Uudet julkaisut / Pullip Alice in Innocent World - huhtikuu 2023
« Uusin viesti kirjoittanut Pearls Maaliskuu 10, 2023, 21:24:22 ip »


Pitkästä aikaa tulee uusi Pullip-perheen nukke, joka on yhteistyöjulkaisu lolitavaatemerkki Innocent Worldin kanssa. Näitä julkaistiin takavuosina muutama, mutta edellisestä on jo todella pitkä aika. Erilaisia Alice in Wonderland -aiheisia julkaisuja on tietysti ollut jo monia, ja tässä on Innocent Worldin versio aiheesta!

Lähtöhinta pyörii n. 28 000 jenissä ja nukkea voi jo tilata esimerkiksi täältä, linkin takana myös lisää kuvia julkaisusta.
10
Uudet julkaisut / Vs: Pullip Sugar Sugar Rune Vanilla Mieux - toukokuu 2023
« Uusin viesti kirjoittanut Sade Helmikuu 13, 2023, 11:31:43 ap »
Minusta oli hauskaa, että julkaisivat Vanillankin, kun kerran Chocolakin on. Tuo lyhyt peruukki on juuri sitä, mitä tässä on pitkään kaivattu. Ihana pörröpää! Näkisipä tällaisia ratkaisuja myös sellaisilla nukeilla, jotka eivät perustu hahmoihin. Muuten nuken vaatteet ja asusteet näyttävät hivenen halvalta kuten Chocolallakin, mutta yleisilme on silti söpö ja onnistuneesti hahmon näköinen. Nostan edelleen hattua sille, että ovat saaneet mangakan piirtotyylin ihanasti tuotua Pullipin faceplatelle.
Sivuja: [1] 2 3 ... 10