Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Uudet julkaisut / Vs: Pullip Emo - maaliskuu 2022
« Uusin viesti kirjoittanut Sade Marraskuu 25, 2021, 09:53:21 ap »
Tämä ei iske sitten yhtään. Voisin kuvitella, että olisin pitänyt tästä kymmenen vuotta sitten. Tämän tyylisiä nukkeja on tullut viimeaikoina tarpeeksi. Ehkä ne menevät hyvin kaupaksi, kun kannattaa tehdä lisää. ::) Tosin eipä sillä, ottaisin ainakin kaulakorun ja vyön nukeilleni (ja vaikka itsellekin) mielelläni. Vaikka tyyli on nätti, en enää sen suuremmin näistä nukeista perusta.

Kasvot kuitenkin tökkivät tässä minulle eniten. Huulten muoto on erikoinen eikä oikein edusta tuon värisenä, vaikka väri itsessään ihana onkin. Muu meikki taas ei ole oikein minkään näköinen, mikä vähän harmittaa. Tällä olisi varaa olla räikeämpikin. Onneksi nuo suljetut luomet ovat upean sävyiset.

Moni taisikin todeta, että tämä on kuin ilmetty Death Noten Misa, enkä voi kyllä olla eri mieltä tästä.
2
UKK / Vs: Stock-kuvat: Pullip
« Uusin viesti kirjoittanut Siniirr Marraskuu 24, 2021, 22:23:16 ip »
2022


Emo, maaliskuu 2022
3
Uudet julkaisut / Pullip Emo - maaliskuu 2022
« Uusin viesti kirjoittanut Siniirr Marraskuu 24, 2021, 22:22:06 ip »

Maaliskuun 2022 julkaisu, yhteistyö ACDC RAG vaatebrändin kanssa - Pullip Emo.

Lisää kuvia: http://groovepullip.blog.fc2.com/blog-entry-773.html
4
Uudet julkaisut / Vs: Dal Kuromi - Helmikuu 2022
« Uusin viesti kirjoittanut ManaTheHamster Lokakuu 24, 2021, 12:26:20 ip »
Ensisilmäyksellä oikein napsakka kokonaisuus. Olin jo pitkään ajatellut, että Kuromi hahmona toimisi paljon paremmin Dalina, kuin Pullippina. Joten pointsit siitä  8)
Yleisesti asu kuitenkin näyttää todella kiireiseltä ja mielestäni sisältää liian monia erisävyjä violetista ja pinkistä, joka tekee asusta melko epäharmonisen. Olisin ehkä halunnut nähdä Kuromi-nukella ehkä asteen punk-henkisempää pukeutumista, jossa Kuromille tyypilliset värit olisivat ehkä toimineet paremmin yhdessä. Nuken kengät ovat mielestäni aivan ihanat! Nukelle olisi mielestäni voitu laittaa esim ranteisiin jotakin koruja, sillä koko muu asu on niin over the top, että paljaat kädet näyttävät melko alastomilta.
Itse olisin laittanut tälle nukelle pinkit, violetit tai mustat chipit,mutta meikki on mielestäni taas todella söpö. Pidän hyvin paljon sen särmikkyydestä ja esimerkiksi juurikin huulista ja poskipunasta.
Kaiken kaikkiaan pidän mallista, mutten välttämättä itse tule koskaan hankkimaan sitä. Olen ehkä enemmän viehättynyt vanhemmista Sanrio-nukeista, joten ehkä olisin kaivannut jotakin sellaista samaa old school tunnelmaa. Loppujen lopuksi olen kuitenkin hyvin tyytyväinen siihen, että saatiin vihdoin pitkästä aikaa uusi Dal.
5
Uudet julkaisut / Vs: Dal Kuromi - Helmikuu 2022
« Uusin viesti kirjoittanut Sade Lokakuu 24, 2021, 11:50:58 ap »
On niin virkistävää nähdä uusi Dal, että on lähestulkoon yhdentekevää, millainen se on. ;D Tykkään tämän yleisestä stailauksesta. Se on söpö ja erottuva. Peruukin väri on aivan ihana, pidän siitä paljon. Minä pidän myös noista silmistä, joita moni näkyy jo Instagramin puolella kritisoineen. Niin kiva värikombo tuon peruukin kanssa! Jos tällä olisi jotkin violetit glitterisilmät, väriteema olisi jo turhankin yksitoikkoinen.

Nuken kasvot eivät oikein iske minuun, mutta tykkään, että niistä tulee vähän mieleen muutama paljon vanhempi Dal. Asussakin tapahtuu aika paljon, mutta otaksun, että tämä tyyli myy. Ilman tuota päällimmäistä sälää asu näyttää tosi söpöltä, tykkään kengistä, housuista ja paidasta kovasti.

Nyt, kun on tullut uusia Isuleita ja uusi Dal, voisi alkaa kuulua Taeyangejakin... ::)
6
UKK / Vs: Stock-kuvat: Dal
« Uusin viesti kirjoittanut Siniirr Lokakuu 23, 2021, 17:17:36 ip »
2022


Kuromi, helmikuu 2022
7
Uudet julkaisut / Dal Kuromi - Helmikuu 2022
« Uusin viesti kirjoittanut Siniirr Lokakuu 23, 2021, 17:16:08 ip »

Helmikuun 2022 julkaisu, Dal Kuromi.

Lisää kuvia: http://groovepullip.blog.fc2.com/blog-entry-772.html
8
Säännöt ja ohjeistukset / Vs: Hyväksyntää odottavat!
« Uusin viesti kirjoittanut untuvikko Lokakuu 19, 2021, 20:36:34 ip »
Hei.
Joudun valitettavasti pidentämään käsittelyaikaa vähintään 4-8 viikkoon, sillä tuo 2 viikon sääntö ei ole enää pitkiin aikoihin pitänyt paikkaansa. :(
Jos haluat että hakemuksesi käsitellään nopeasti, niin voin yrittää jouduttaa asiaa, kun laitat minulle suoraan sähköpostia (  untuvikko0 @ gmail piste com ) ja viestiin käyttäjätunnuksesi. Kiitos ja pahoittelut!
9
Uudet julkaisut / Vs: Isul Little Twin Stars - tammikuu 2022
« Uusin viesti kirjoittanut sadepilvi Lokakuu 11, 2021, 23:02:27 ip »
Tämä on kokonaisuutena kerrassaan suloinen ilmestys, mutta suuria ostohaluja se ei minussa herätä. En pidä nuken meikistä luomia mukaan lukematta. Luomet ovat tosi kauniit! Nuken asu on minusta hurjan suloinen ja oikeastaan ainoa yksityiskohta, josta en siinä pidä, on tuo kaulakoru. Kokonaisuutena nuken värimaailma on viehättävä, mutta nuo harmaat kulmakarvat tökkivät nukessa pahasti.
10
Nukkekanta / Vs: Tarkat lähikuvat nukkejen meikeistä (27.8.2021 linkit päivitetty)
« Uusin viesti kirjoittanut Siniirr Lokakuu 11, 2021, 18:22:00 ip »
Pullip Suigintou:
Kokonaiskuva:


Huulet:


Silmämeikki:


Kulmakarva:


Silmä kiinni:
Sivuja: [1] 2 3 ... 10