Tuoreimmat viestit

Sivuja: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 10
41
Uudet julkaisut / Vs: Pullip Mistica - elokuu 2022
« Uusin viesti kirjoittanut Sade Toukokuu 21, 2022, 13:17:59 ip »
Seurasin kiinnostuneena tämän nuken ympärillä pyörivää draamaa. Koen, että Groove teki erittäin rumasti tämän nuken kanssa. Vaikka alkuperäinen taitelija ei näkyvästi ilmaisisikaan pettymystään lopputulokseen, miellän tämän kaikin puolin törkeänä temppuna Groovelta jo julkaisuajankohdan suhteen. Alkuperäisen nuken sievän herkästä meikistä ei ole enää tietoakaan. Asu on toki säilyttänyt henkensä ja se on heleän nätti, mutta meikki koki jonkinasteisen teurastuksen Groovella. Miksi ihmeessä silmämeikin viivoista on tehty noin hurjan voimakkaat? Vähempi volyymi olisi riittänyt. Huulet ovat omaan silmääni nätit edelleen, itse asiassa pidän noista viivoista.

Yleisolemushan tällä nukella on todella nätti. Pidän pehmeän vaaleasta väripaletista ja kevyistä kankaista. Jos meikki olisi enemmän nuken alkuperäisen version kaltainen, tämä nukke olisi mielestäni hyvin sievä.
42
Uudet julkaisut / Vs: Pullip Mistica - elokuu 2022
« Uusin viesti kirjoittanut polydaktyyli Toukokuu 20, 2022, 20:49:53 ip »
Törmäsin tähän itse asiassa jo eilen IG:n puolella ja jäin ihmettelemään tätä draamaa. Kiitos hyvästä selityksestä!

Itse nukesta on sanottava et mun ensivaikutelma oli varsin positiivinen. Tykkään huulista, kauneuspilkusta sekä luomista valtavasti. Ripsien malli on mun mielestä kiva, mutta Grooven toteutus on karsea - erityisesti kaukaa katsottuna. Alkuperäinen design toimii paljon paremmin. Peruukki on kivan sävyinen ja malliltaan ihan kiva myös. Mekon yläosa sekä tuo korsetti on ihania! Helman tyllistä en niinkään välitä, enkä tuosta huppuharsosysteemistä. Kultaiset yksityiskohdat sekä siinä että muussa asussa on kuitenkin tosi jees. Chipit on mielenkiintosen sävyset, mutta niistä on vaikea saada "otetta" tuon ripsisotkun vuoksi.

Ylipäätään ikävää toimintaa Groovelta, ja ymmärrän, miksei alkuperäinen taiteilija ole nukkeen tyytyväinen. Ehkä ne vetää tän vielä takasin. Tässä olis potentiaalia hyvään nukkeen ja tilanteen korjaukseen.
43
Nukkekanta / Vs: Nukkekannan lista - HUOM! Ilmoitathan uudet lisäämäsi ketjut täällä!
« Uusin viesti kirjoittanut Siniirr Toukokuu 20, 2022, 15:40:24 ip »
Moikka! Edelleen muistuttelen, että kun luotte uusia ketjuja ilmoittakaa tänne! Joskus ne huomaan itsekkin ilman ilmoitusta, mutta ilmoittaminen olisi suotavaa linkin kera. Kiitos paljon kaikille ketkä olette ilmoitelleet. ^^ Mikäli huomaatte virheitä, edelleen voi laittaa viestin tähän tai mulle YV asiasta.
44
Uudet julkaisut / Pullip Mistica - elokuu 2022
« Uusin viesti kirjoittanut Siniirr Toukokuu 20, 2022, 14:07:45 ip »

Elokuun 2022 julkaisu, Pullip Mistica.

Lisää kuvia: http://groovepullip.blog.fc2.com/blog-entry-794.html

Tää julkaisu on vähän mielenkiintoinen, kun tosiaan tämä neiti on alunperin @erosanoffdolls 'sin käsialaa ja hän tosiaan voitti Grooven järjestämän 'Custom doll' -kilpailun vuonna 2019.

Nuken ulkonäkö ja eroavaisuudet originaaliin on olleet kovassa keskustelussa ainakin Instagramin puolella muutamien nukkeilijoiden kesken. Originaali tosiaan näyttää tältä (Lisää kuvia hänen IGssä tästä paljonkin): https://www.instagram.com/p/CLMns9DhDvK/

Ymmärsin erosanoffdolls'sin puheiden perusteella, että tämä versio ei olisi "lopullinen" ja että Groove ilmeisesti olisi yrittämässä vielä uudestaan tämän kanssa, mutta 100% varmaksi en tätä voi sanoa. Näin tosin erosanoffdolls sanoi hänen IG storyssään aiemmin muutamia päiviä sitten.

Draamaa tässä tarinassa on ollut aika paljon. Aiemmin 2020 Groove ilmoitti, että tätä nukkea ei tehtäisi ollenkaan vaikka se voitti kilpailun.
Tässä linkki tähän Grooven blogista: http://groovepullip.blog.fc2.com/blog-entry-722.html

En itse ole saanut täysin varmaksi sellaista käsitystä että erosanoffdolls olisi tyytymätön tähän julkaisuun, mutta toisaalta, miksi hän haluaisi sanoa niin kun viimeinkin tämä nukke toteutuu ja hän haluaa kuitenkin yhteistyön pysyvän hyvänä Grooven kanssa? Mutta jotenkin olo itselläni on sellainen, että hän olisi tyytymätön, enkä itse ihmettelisi jos on, koska nuken meikki eroaa todella paljon oikeasta versiota ja Groove pystyisi kyllä paljon parempaan.

Moni muu taas on tosiaan sanonut todella kovaankin sävyyn tästä nukesta, miten epäkunnioittavasti Groove on toimininut tämän kohdalla. Itsekkin olen vähän samaa mieltä, mutta en ehkä yhtä jyrkästi ilmaisisi asiaa kuin muut. Osa puhuu jopa siitä, miten he aikovat boikotoida Groovea.
45
Uudet julkaisut / Vs: Pullip Fu-Tillet - heinäkuu 2022
« Uusin viesti kirjoittanut Fandango Toukokuu 18, 2022, 21:15:35 ip »
Hämmentävä sekamelska. Ei iske yhtään. Chipitkin kummalliset.
46
Uudet julkaisut / Vs: Pullip Emo - maaliskuu 2022
« Uusin viesti kirjoittanut Fandango Toukokuu 18, 2022, 21:14:22 ip »
Tämän voisin hommata itselleni. Pidän nuken silmistä ja peruukista sekä vaatteista.
47
Uudet julkaisut / Vs: Pullip Ange - elokuu 2022
« Uusin viesti kirjoittanut Fandango Toukokuu 18, 2022, 21:12:33 ip »
Rakastan <33
Upeat ripset,peruukki sekä vaatetus. Tämän voisin hommata itselleni.
48
Uudet julkaisut / Vs: Taeyang Atsushi Sakurai - kesäkuu 2022
« Uusin viesti kirjoittanut Sade Toukokuu 18, 2022, 20:12:39 ip »
Tämä on aivan ihana. <33 Tässä on niin paljon kaikkea, mistä pidän Taeyangeissa, etten oikein tiedä, mistä aloittaa. Kalpea iho, tumma meikki ja punaiset huulet ovat niin omaa estetiikkaani, että ihan naurattaa. Kokomusta asu on myös todella tyylikäs ja näkyisi olevan ihan esikuvalleen uskollinenkin. Äh, olen liian puolueellinen kaikkiin huulipuna-Taeyangeihin, että tästä ei tule nyt mitään. ;D Pelkkää innostunutta pihinää tältä suunnalta.

Tämän asu on myös ihan omaa luokkaansa. Tykkään, että sen kerran, kun julkaistaan Taeyang, siihen oikeasti panostetaan. Minä missasin kaikki Hidet, joten tämän voisin oikeasti haluta hankkia. Sen verran tykkään ihan kaikesta tässä.

Ainoa juttu, joka hämmentää on tämän hankkiminen. Oliko niin, että tätä myytiin vain jossain tietyssä paikassa? Olen jotenkin ihan pihalla näistä järjestelyistä aina.
49
Uudet julkaisut / Vs: Pullip Ange - elokuu 2022
« Uusin viesti kirjoittanut Sade Toukokuu 18, 2022, 20:06:47 ip »
Tämä on minusta jo vähän nähty. Nyt on Groovelta tullut paljon julkaisuja, jotka toistavat itseään kovasti. Tällä on kyllä ilahduttavat silmämeikit, tykkään valkoisista osuuksista. Ne elävöittävät nuken ilmettä. Kokonaisuus on ihan sievä, mutta siinä ei ole kerrassaan mitään uutta tai mielenkiintoista.
50
UKK / Vs: Stock-kuvat: Taeyang
« Uusin viesti kirjoittanut Siniirr Toukokuu 18, 2022, 13:10:03 ip »
2022


Atsushi Sakurai, kesäkuu 2022
Sivuja: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 10