Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
UKK / Vs: Dolls.Moe
« Uusin viesti kirjoittanut Sade Elokuu 10, 2022, 11:19:46 ap »
Minäkin kannatan palautteen laittamista tästä tapauksesta. Yhden kerran vielä ymmärtäisi ja laittaisi inhimillisen erehdyksen piikkiin, mutta tällainen systemaattinen väärien nukkejen lähettäminen ei kyllä mene läpi.
2
UKK / Vs: Dolls.Moe
« Uusin viesti kirjoittanut Siniirr Elokuu 09, 2022, 23:45:40 ip »
Samaa mieltä Turren kanssa, yhden kerran vahinko voi sattua, mutta jo toisen kerran ja vielä sinulle uudestaan? Ei ole ok. Ehdottomasti palautetta tästä. Itse tuossa vaiheessa laittaisin vielä aika tiukasti sanotettua palautetta. Ei oo kiva saada kaks kertaa väärä tilaus..
3
UKK / Vs: Dolls.Moe
« Uusin viesti kirjoittanut Turre Elokuu 09, 2022, 22:53:17 ip »
Hui olkoon! Väärä nukke kahdesti peräkkäin on kyllä melkoista lottovoittajan tuuria käänteisenä! Saako missään laitettua firmalle palautetta asiasta? Tuon mittakaavan virheitä ei saisi tapahtua.
4
Uudet julkaisut / Vs: Pullip Comet - marraskuu 2022
« Uusin viesti kirjoittanut Fandango Elokuu 07, 2022, 13:54:40 ip »
Asusta tykkään tosi paljon mutta meikki. Noh, mitäänsanomaton. En pidä tuosta keltaisesta luomiväristä pinkin peruukin kanssa.
5
UKK / Vs: Dolls.Moe
« Uusin viesti kirjoittanut Kanttarelli Elokuu 06, 2022, 21:52:03 ip »
Täällä taas.. Voitteko kuvitella, että sain vielä toisenkin kerran saman vuoden aikana väärän nuken!!! Ja vielä sinä kertana kun olin hankkinut kalleimman blytheni ikinä, Lady Panacean, ja mokoma firma postitti minulle uusimman tulokkaansa Float Away Dreamin.

Tälläkään kertaa en saanut osakseni pahoitteluja, mutta koska ilmoitin viestissäni olevani pettynyt, minulle kerrottiin että ymmärtävät pettymykseni ja selittivät virhettä sillä että heillä oli 15 kappaletta tuota uutta blytheä postitettavana.

Mietin vain että jaahas, on siellä Espanjassa paha helle tai sitten jotain muuta, kun firman toiminta on tuollaista. Heti samana päivänä tuli kyllä taas palautuksena postitusraha, mutta onhan paketin lähettämisessä takaisin aina oma vaivansa.

Vihreätukkainen Lady Panacea saapui vihdoin seuraavalla viikolla ja siitä olen hurjan iloinen. Mutta olipahan taas jännittävä kauppareissu.
6
Uudet julkaisut / Vs: Pullip Comet - marraskuu 2022
« Uusin viesti kirjoittanut Turre Elokuu 06, 2022, 20:26:09 ip »
Tunnen itseni todella mummoksi, mutta tuo tyylikäs kävelypuku yhdistettynä lippalakkiin on jotakin, mitä en tajua. Kun on disainatut korkkarit ja hieno asu, niin miksei hattu voi olla jotakin tyylikkäämpää?

Jos ei takerruta junttiin lippikseen, niin asu ja nuo luurankokäsikorkkarit ovat tosi hienot. Liukuvärjäys on kiva idea, sääli että nuo isot napit ovat jotenkin ylisuuret ja mokkulan näköiset.

Pidän myös itse nukesta. Kerrankin järkevä peruukki ilman harakanpesäviritelmiä kivassa värissä. Kasvot ovat tyylikkäästi tasapainoiset, ja pinkit alaripsetkään eivät tuo itkuista vaikutelmaa. Tämä Comet ei anna ylimaalattua vaikutelmaa, mikä nykyään vaivaa minua monessa Pullipissa.
7
Uudet julkaisut / Pullip Comet - marraskuu 2022
« Uusin viesti kirjoittanut Siniirr Elokuu 06, 2022, 18:51:53 ip »

Marraskuun 2022 julkaisu, Pullip Comet. Tämä julkaisu on yhteistyöjulkaisu vaatebrändin ha|za|ma kanssa.

Lisää kuvia: http://groovepullip.blog.fc2.com/blog-entry-809.html
8
Uudet julkaisut / Vs: Pullip Mayle - lokakuu 2022
« Uusin viesti kirjoittanut sadepilvi Heinäkuu 25, 2022, 14:07:28 ip »
Minua viehättää nukke kovasti kokonaisuutena. Asu on minusta aivan ihastuttava ja nuken värimaailmakin ihastuttaa. Nuken meikki on minusta hyvällä tavalla mielenkiintoinen mutta mitä kulmakarvoihin tulee, ne olivat hieman liian korkealla omaan makuuni mitä ne eilen Instagramin puolella näin. Olen sitä mieltä, että voisin nuken jopa hankkiakin mutta haluaisin pitää sen mahdollisimman pitkälle alkuperäisulkonäössään. Tämä on juuri sellainen nukke, jonka voisin nähdä enemmän koristeena hyllyllä mutta hyvän kuvausidean tullen saattaisin kuvatakin. En näe Maylea sellaisena nukkena, jonka kanssa juoksisin kukkapuskat läpi. ::D
9
Uudet julkaisut / Vs: Pullip Mayle - lokakuu 2022
« Uusin viesti kirjoittanut Turre Heinäkuu 23, 2022, 23:26:57 ip »
Minäkin odotin tätä kovasti. Valitettavasti sieltä tuli juuri se, mitä pelkäsinkin. Jännittävät kasvot yhdistettynä kammottavaan harakanpesä-tyyliin. Liikaa rusetteja, liikaa nauhoja, liikaa tylliä ja liikaa kiharoita. Nuken yleisilme on kuin pallo tikun nenässä.
En käsitä, mikset goottilolitaa voi toteuttaa hyvällä maulla? Aina pitää lähteä liioittelemaan. Pienessä koossa vähemmän olisi enemmän. Nyt kauniitkin yksityiskohdat katoavat röyhelömassaan. No kengät sentään ovat kunnollisen näköiset. Toivon lisäksi, että asusta saa päällimmäiset hölmöydet kuorittuna jotakin käyttökelpoista.

Kasvoissa häiritsevät nuo haaleat silmät. Lopputulos mustavalkokuvana on onnistunut, mutta katse jää jotenkin viileäksi. Itse olisin odottanut albiinokanille punaisia silmiä.
Olin varma, että ennakkotilaisin tämän. Mutta nyt pitää vielä miettiä.
10
Uudet julkaisut / Vs: Pullip Daisy - elokuu 2022
« Uusin viesti kirjoittanut Sade Heinäkuu 23, 2022, 12:07:35 ip »
Minustakin oli valaisevaa nähdä teos nuken taustalla, auttaa aina huomattavasti laittamaan asioita perspektiiviin. Omaan silmääni lopputulos on alkuperäisteokseen nähden onnistunut. Kuten Blue jo totesikin, kolmiulotteinen nukke on aivan eri asia kuin kaksiulotteinen piirros. Tässä nukessa on ehkä yritetty siirtää taideteoksen ominaisimpia piirteitä suoraan nukkemuotoon. Periaatteessa se onnistuu hyvin, sillä Pullipilla pystyy toteuttamaan monta muuta nukkea paremmin piirroshahmomaisia ja korostettuja piirteitä. Tykkään tässä julkaisussa myös siitä, miten Pullipin silmän muotoa on saatu erilaiseksi voimakkaalla meikillä.
Sivuja: [1] 2 3 ... 10