Pullip Suomi

Tervetuloa! => Säännöt ja ohjeistukset => Aiheen aloitti: Hunajasieni - Huhtikuu 25, 2017, 00:29:43 ap

Otsikko: Hyväksyntää odottavat!
Kirjoitti: Hunajasieni - Huhtikuu 25, 2017, 00:29:43 ap
Rekisteröidyitkö yli 2 viikkoa sitten? Eikö hyväksyntää ole näkynyt? Käy ihan ensimmäiseksi tarkistamassa ROSKAPOSTI-kansiosi sähköpostissasi. (Huomioi että esim. gmail poistaa kaikki 30 vuorokautta vanhat roskapostit.)

Foorumin viestit tulevat siis osoitteesta: pullipsuomi @ gmail piste com
Koska ne eivät ole henkilön lähettämiä vaan automatisoituja viestejä niin siksi ne menevät helposti roskapostiin.

Malttia myös, tarkistusaika on 4-8 viikkoa eli sitä ennen ei kannata kysellä perään.

Mutta jos 2-3 viikkoa on kulunut etkä ole saanut hyväksyntää tai pystynyt kirjautumaan foorumille sisälle, voit ottaa yhdeyttä untuvikkoon mailitse: untuvikko0 @ gmail piste com (kaikki yhteen pötköön, kirjoitan tän tänne näin, ettei tulis tuohon uuteen sähköpostiin kauheasti roskaa)
Koska untuvikko hoitaa hyväksymiset niin hän tietää parhaiten mikä on tilanne.

Huomioi että jos hakemuksesi on puutteellinen se voidaan hylätä. Tästä pitäisi tulla myöskin viesti (joskus sitä ei tule), ja myös silloin voi asiaa tiedustella untuvikolta. Yleisin syy hylkäykselle on puutteellinen esittely itsestäsi. (Hylsyn jälkeen sinun pitäisi pystyä myöhemmin rekisteröitymään samaa sähköpostiosoitetta käyttäen.)

/Siniirr edit: Käsittelyaikaa päivitetty.
Otsikko: Vs: Hyväksyntää odottavat!
Kirjoitti: untuvikko - Lokakuu 19, 2021, 20:36:34 ip
Hei.
Joudun valitettavasti pidentämään käsittelyaikaa vähintään 4-8 viikkoon, sillä tuo 2 viikon sääntö ei ole enää pitkiin aikoihin pitänyt paikkaansa. :(
Jos haluat että hakemuksesi käsitellään nopeasti, niin voin yrittää jouduttaa asiaa, kun laitat minulle suoraan sähköpostia (  untuvikko0 @ gmail piste com ) ja viestiin käyttäjätunnuksesi. Kiitos ja pahoittelut!